در حال بارگذاری ...

رشد ۴۰ درصدی پروازهای خارجی فرودگاه تبریز

به گزارش پرتال حمل و نقل ، آمار پرواز و مسافر خارجی فرودگاه تبریز در مهر و آبان ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشدی ۴۰ درصدی برخوردار است .

محمدعلی نائل قراملکی مدیرکل فرودگاه‌های استان آذربایجان شرقی گفت : تعداد پروازهای خارجی فرودگاه تبریز در این دو ماه ۴۳۱ پرواز بوده است که نسبت به ۳۰۸ پرواز مدت مشابه سال قبل ، حکایت از رشدی ۴۰ درصدی دارد .

‌نائل قراملکی گفت : تعداد مسافر ورودی و خروجی خارجی فرودگاه تبریز هم در این دو ماه ۵۲۳۰۸ نفر بوده است که در این بخش نیز شاهد رشدی ۲۳ درصدی نسبت به مهر و آبان سال ۱۴۰۳ هستیم .

وی افزود : در دو ماه گذشته تعداد ۲۴۱۳۵۴ نفر با ۲۰۸۱ پرواز از فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز اعزام و پذیرش شده اند .

‌لازم به ذکر است ؛ هم اکنون پروازهای خارجی فرودگاه تبریز در مسیرهای استانبول ، باکو و نجف اشرف انجام می‌شود .

 

 

 

منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم

 

 

 

 




مطالب مرتبط

به گزارش پرتال حمل‌ونقل ، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به رابطه مستقیم عرضه پرواز و تقاضای بازار اعلام کرد افزایش یا کاهش تعداد پروازها بیش ...

|

در حال حاضر ٣ ایرلاین ترکیه مانند روال سابق پروازهای خود را انجام می‌دهند ، ایرلاین‌های قطر ، امارات و ... و سایر ایرلاین‌های منطقه هیچ پروازی را لغو نکرده‌اند .

|

سازمان هواپیمایی با ایرلاین‌های خارجی و داخلی و همچنین شرکت‌های فروش بلیت هماهنگ است و مسافران نسبت به بازپرداخت پول بلیت‌های لغو شده نگران نباشند .

|

هم اینک از طریق فرودگاه بین‌المللی شیراز به شکل هفتگی در مسیر مسقط ۲۲ پرواز و در مسیر دبی ۲۲ پرواز انجام می‌شود . پروازهای مسقط توسط شرکت‌های هواپیمایی سلام ، پارس ، قشم و تابان و پروازهای دبی توسط شرکت‌های هواپیمایی فلای دبی ، قشم و ایران ایر انجام می‌شود .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، پروازهای شرکت هواپیمایی پگاسوس به فرودگاه تبریز از سر گرفته می شود . محمدعلی نائل ...

|

نظرات کاربران