شناسایی و کشف ۲۰۱۴ تخلف اضافه تناژ در جادههای استان مازندران
طرح مذکور در قالب گشت های مشترک به اتفاق پلیس راه استان و انجمن های صنفی شرکت های حمل و نقل کالا ، در کلیه محورها به خصوص در مبادی بارگیری (معادن) انجام شده است .
به گزارش پرتال حمل و نقل ، سرپرست اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران گفت : در راستای طرح تشدید برخورد با متخلفین اضافه تناژ طی هفت ماهه گذشته ۲۰۱۴ تخلف اضافه تناژ شناسایی و اعمال قانون شده است .
محسن یمینی گفت : با توجه به اهمیت نقش بار حمل شده بیش از ظرفیت مجاز وسیله نقلیه در کاهش ایمنی تردد ، طرح شناسایی برخورد با متخلفین اضافه تناژ با رویکرد شناسایی و برخورد با موارد تخلف تناژ بالا که آسیب بیشتری بر بستر و ابنیه فنی راه وارد می کند ، که در سال گذشته با جدیت بیشتری در دستور کار قرار گرفته بود .
وی ادامه داد : طرح مذکور در قالب گشت های مشترک به اتفاق پلیس راه استان و انجمن های صنفی شرکت های حمل و نقل کالا ، در کلیه محورها به خصوص در مبادی بارگیری (معادن) انجام شده است .
سرپرست اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تصریح کرد : طبق بررسی های به عمل آمده در چهار ماه گذشته گذشته، مقدار ۴۰۰۰ تن بار بیش از ظرفیت مجاز توسط وسایل نقلیه مورد شناسایی و اعمال قانون قرار گرفته است .
یمینی خاطرنشان کرد : با توجه به سهم بسیار زیاد این دسته از وسایل نقلیه در ترددهای روزانه استان ، به منظور تشدید برخورد با متخلفین در محورهای پرتخلف از جمله هراز، سوادکوه و ساری - نکا ، ضمن نظارت و کنترل توسط باسکول های ثابت و سیار در مبادی بارگیری ، اقدامات پیشگیرانه ای نیز به جهت جلوگیری از تکرار تخلف و خسارت به سرمایه ملی با همکاری پلیس راه از جمله توقیف وسیله نقلیه در پارکینگ ، لغو کارت هوشمند راننده و ناوگان و.... در دست اجرا بود .
منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم