۲۰۰ همت سرمایهگذاری در صنعت ناوگان ریلی کشور انجام شده است
به گزارش پرتال حمل و نقل ، رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با اشاره به سرمایهگذاری بیش از ۲۰۰ همت در صنعت ریلی کشور گفت : تاکنون ۷۷۳ دستگاه انواع ناوگان ریلی در کشور ساخته شده است .
فرشاد مقیمی در مراسم امضای قرارداد تامین ناوگان ریلی با حضور وزیر راه و شهرسازی با اشاره به همکاریهای گسترده این سازمان با وزارت راه و شهرسازی در حوزه توسعه ناوگان حملونقل ریلی ، جادهای و دریایی گفت : تاکنون هزار و ۲۲۴ دستگاه اتوبوس تولید شده است و از ماه آینده تحویل این ناوگانها آغاز خواهد شد .
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۲۰۰ همت سرمایهگذاری در صنعت ریلی کشور انجام شده است ، افزود : تاکنون ۷۷۳ دستگاه انواع ناوگان ریلی در کشور ساخته شده و قرارداد جدید این امکان را فراهم میکند تا ظرفیت تولیدکنندگان داخلی به طور کامل بهکار گرفته شود .
مقیمی با اشاره به اقدامات زیرساختی در حوزه ریلی گفت : در منطقه ویژه اقتصادی گرمسار ، ۴.۵ کیلومتر زیرساخت حملونقل ریلی تا ماه آینده به پایان میرسد و بهزودی شاهد اتصال این منطقه به شبکه ریلی کشور خواهیم بود . با تکمیل این پروژه ، بخش عمده بار صنعتی شرق تهران ، قم و غرب سمنان از طریق خطوط ریلی جابهجا خواهد شد .
رئیس ایدرو در پایان تأکید کرد : بر اساس برنامه هفتم توسعه ، وزارت راه و شهرسازی مأموریت اصلی در حوزه حملونقل را بر عهده دارد و نخستین دستگاه همکار آن نیز وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین شده است .
منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم