در حال بارگذاری ...

بهینه‌سازی راه عبور از ناتراژی انرژی

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت در آیین سرمایه گذاری در ناوگان ریلی مسافری گفت :‌ امروز در کشور ما بهینه سازی یک الزام ضروری برای عبور از ناترازی انرژی است .  همه ما اطلاع داریم که در فصل زمستان چالش زیادی را در حوزه گاز و در فصول پرتردد در حوزه بنزین داریم .

محسن محمدپور در ادامه افزود : در حوزه قراردادهای نفتی و گازی کشور با پروژه های بهینه سازی در کاهش مصرف سوخت با هزینه کم و در زمان کم و با کیفیت بسیار پایین تری نسبت به پروژه های افزایش تولید اجرا کردیم . برای توسعه یک میدان گازی که منجر به تولید گاز می شود و برای توسعه فاز پالایشگاهی که منجر به تولید فرآورده های نفتی می شود ، زمان و هزینه زیادی صرف می شود .

وی افزود : در بحث پروژه های بهینه سازی ، در زمان کم و با هزینه کم و پیچیدگی بسیار پایین به انجام رسیده است . ظرفیت های بالایی در بهینه سازی در کشور ما وجود دارد که طبق محاسبات انجام گرفته بالغ بر چهار میلیون بشکه معادل نفت خام ظرفیت تولیدی در کشور داریم و این بحث بهینه سازی در چند حوزه شامل صنعت ساختمان و حمل و نقل قابل انجام هست .

محمدپور ادامه داد : دو مورد از پروژه های بهینه سازی مربوط به صنعت حمل و نقل و ساختمان می شود  که در حوزه وزارت راه و شهرسازی قرار می گیرد .

وی افزود : اگر توجه بکنیم به پروژه هایی که در حوزه حمل و نقل ریلی تعریف شده است چه در بخش بار و چه در بحث مسافر متوجه می شویم که میل خاصی در سرمایه گذاران وجود دارد برای ورود به این حوزه و علتش هم جذابیت های طرح هایی است که ما در این حوزه داریم .

مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت ادامه داد : خواهشی که از خانم صادق مقام عالی وزارت راه و شهرسازی داریم این است که تدبیری در دولت داشته باشند که سایر پروژه هایی که در مورد حمل و نقل در وزارت راه و شهرسازی قرار می گیرد همین جذابیت ها را پیاده سازی کنند تا سرمایه گذاران ترغیب به سرمایه گذاری در پروژه ها شوند .

 

 

 

 
 
 
منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم
 
 
 




نظرات کاربران