جابجایی بیش از ۹۵۲ هزار مسافر توسط ناوگان مسافربری خراسان جنوبی
۳۲۸ دستگاه سواری کرایه ، ۲۵۰ دستگاه مینیبوس و ۲۷۲ دستگاه اتوبوس کار جابجایی مسافران از مبدا ۱۶ پایانه عمومی و خصوصی در استان را انجام میدهند .
به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی از جابجایی بیش از ۹۵۲ هزار مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی استان طی ۴ ماهه سال جاری خبر داد .
اسداله جلال زاده گفت : طی ۴ ماهه سال جاری ۹۵۲ هزار و ۷۷۵ مسافر در استان در قالب ۶۴ هزار و ۲۹۸ سفر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی جابهجا شدند . بیشترین سهم جابهجایی مسافر از مبدا شهرستانهای استان مربوط به شهرستان طبس و کمترین سهم جابجایی نیز مربوط به شهرستان درمیان بوده است .
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی گفت : عمده مقاصد سفر به ترتیب استانهای خراسان رضوی ، سیستان و بلوچستان و تهران بوده است .
جلال زاده با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۳۸۶ راننده در بخش مسافر استان فعال هستند تصریح کرد : ۳۲۸ دستگاه سواری کرایه ، ۲۵۰ دستگاه مینیبوس و ۲۷۲ دستگاه اتوبوس کار جابجایی مسافران از مبدا ۱۶ پایانه عمومی و خصوصی در استان را انجام میدهند .
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی تاکید کرد : این امکان برای مسافران فراهم است تا علاوه بر تامین بلیط از طریق دفاتر فروش بلیط سطح شهر ، از طریق وب سایتهای فروش آنلاین به ادرسwww.payaneha.ir و www.payaneha.com نیز اقدام کنند .
وی یادآور شد : سامانه گویای ۱۴۱آماده دریافت پیشنهادات ، انتقادات و نظرات مسافران در خصوص نحوه ارائه خدمات سفردر استان خواهد بود .
منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم