در حال بارگذاری ...
  • روند پرسرعت ساخت تقاطع غیرهمسطح سه راهی پلیس‌راه علویجه / افزایش ایمنی ، کاهش ترافیک ، رونق اقتصادی

    با تلاش و پیگیری‌های بعمل آمده در راستای تامین اعتبار پروژه تقاطع غیرهمسطح سه راهی پلیس‌راه علویجه ، به لطف خدا عملیات اجرایی این پروژه با سرعت در دست انجام است و تمامی موانع و آزادسازی تأسیسات زیربنایی به اتمام رسیده است .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه سازه پل تقاطع غیرهمسطح سه راهی پلیس‌راه علویجه به اتمام رسیده است گفت : تکمیل این پروژه افزایش ایمنی ، کاهش ترافیک و تاثیرات مثبت گسترده‌ای بر اقتصاد و رفاه اجتماعی منطقه را به همراه دارد .

    در راستای بررسی وضعیت اجرایی پروژه‌های حوزه مهندسی و ساخت اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان ، محسن قدیری رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های این اداره‌کل ، از پروژه تقاطع غیرهمسطح سه راهی پلیس‌راه علویجه بازدید بعمل آورد .  

    وی در حاشیه این بازدید اظهار کرد : با تلاش و پیگیری‌های بعمل آمده در راستای تامین اعتبار پروژه تقاطع غیرهمسطح سه راهی پلیس‌راه علویجه ، به لطف خدا عملیات اجرایی این پروژه با سرعت در دست انجام است و تمامی موانع و آزادسازی تأسیسات زیربنایی به اتمام رسیده است .  

    رئیس اداره نظارت بر ساخت راه‌های اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان افزود : این پروژه شامل یک دستگاه پل و ۲ دهانه ۱۶ متری است که سازه پل به اتمام رسیده و عملیات بتن ریزی دستک‌های آن در حال اجرا بوده و همچنین عملیات راهسازی در مرحله اجرای لایه بیس است .  

    وی با بیان اینکه این طرح یکی از طرح‌های حائز اهمیت راهسازی در استان اصفهان است گفت : این پروژه در راستای بهبود ایمنی ، کاهش تصادفات و تسهیل عبور و مرور در این منطقه اجرا می شود .  

    قدیری عنوان کرد : هدف از اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح سه راهی پلیس‌راه علویجه افزایش ایمنی جاده‌ای ، کاهش ترافیک و تسهیل عبور و مرور و ارتباط بهتر بین مسیرهای مواصلاتی بوده که تکمیل آن ضمن بهبود شرایط حمل و نقل ، تاثیرات مثبت گسترده‌ای بر اقتصاد و رفاه اجتماعی منطقه دارد .  

     

     

    منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم

     

     

     




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی از احداث یا تکمیل ۱۰ تقاطع غیرهمسطح یا پل بزرگ در محورهای ...

    |

    نظرات کاربران