در حال بارگذاری ...

پرداخت ۶۶۰ میلیارد تومان از محل صرفه جویی بنزین به سرمایه گذاران ریلی

سرمایه گذاری برای توسعه زیرساخت ۱۵۰۰ میلیون دلار و سرمایه گذاری برای توسعه ناوگان ۴۸۹۲ میلیون دلار لازم است .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون تامین سرمایه و اقتصاد حمل و نقل شرکت راه آهن گفت : در اسفند سال گذشته ۳۳۰ میلیارد تومان و در اردیبهشت امسال ۳۳۰ میلیارد تومان از محل صرفه جویی سوخت به شرکت‌های خصوصی ریلی که پیش از این در حوزه ریلی سرمایه گذاری کرده‌اند ، پرداخت شده است .

امروز یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ در سال «سرمایه گذاری برای تولید» ، در مراسمی با حضور وزیر راه و شهرسازی ، مدیرعامل شرکت راه آهن ، مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت و رئیس کمیسیون عمران مجلس ، دو تفاهم نامه سرمایه گذاری به میزان ۶۴ هزار میلیارد تومان از سوی مدیرعامل راه آهن با شرکت قطار‌های آوان ریل و کشت و صنعت پارس افق هشتگرد به امضا می‌رسد .

در ابتدای این مراسم نورالله بیرانوند معاون تامین سرمایه و اقتصاد حمل و نقل شرکت راه آهن اظهار داشت : کل سرمایه مورد نیاز برای حضور بخش خصوصی حدود ۴۵۰ هزار میلیارد تومان می‌طلبد که ۷۳ درآن در بخش ناوگان است .

به گفته وی سرمایه گذاری برای توسعه زیرساخت ۱۵۰۰ میلیون دلار و سرمایه گذاری برای توسعه ناوگان ۴۸۹۲ میلیون دلار لازم است .

وی از تدوین ۳ بسته مشوق سرمایه گذاری در صنعت ریلی خبر داد و گفت : این شامل بسته افزایش بازدهی سرمایه گذاری ، بسته تامین مالی سرمایه گذاری و بسته مدیریت ریسک سرمایه گذاری است .

بیرانوند اضافه کرد : در اسفند سال گذشته ۳۳۰ میلیارد تومان و در اردیبهشت امسال ۳۳۰ میلیارد تومان از محل صرفه جویی سوخت به شرکت‌های خصوصی ریلی که پیش از این در حوزه ریلی سرمایه گذاری کرده اند ، پرداخت شده است .

معاون مدیرعامل راه آهن اظهار کرد : امسال ۳۰ پروژه به ارزش ۴۰۰۰ میلیارد تومان برای اخذ تسهیلات به بانک عامل معرفی شده است . خط اعتباری تامین مالی پروژه‌های ریلی از محل صندوق توسعه ملی به زودی راه اندازی می شود . شرکت راه آهن تضمین خرید خدمات شرکت‌های خصوصی خواهد داشت .

به گفته بیرانوند حمل و نقل ریلی سالانه ۱.۲ میلیارد دلار منفعت مالی برای کشور ایجاد می‌کند که بخش عمده آن صرفه جویی سوخت است .

 

 

منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم

 

 




مطالب مرتبط

به گزارش پرتال حمل و نقل ، ذاکری معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن ، طی ابلاغی عابدین هادی نژاد لاجیمی را با حفظ سمت به عنوان سرپرست معاونت ...

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرعامل شرکت راه آهن از برنامه این شرکت برای اصلاح مسیر و افزایش سرعت قطارهای محور تهران - مشهد خبر داد .

|

راه‌آهن در تلاش است با تکیه بر ظرفیت بخش خصوصی ، این مدل را به سایر مراکز لجستیکی کشور نیز توسعه دهد تا شبکه ریلی ایران از یک شبکه صرفاً عبوری ، به یک شبکه فعال ، رقابت‌پذیر و ارزش‌آفرین در زنجیره تجارت منطقه تبدیل شود .

|

     

|

برنامه‌ریزی‌های لازم برای روزهای اوج بازگشت زائران صورت گرفته است و تمامی ظرفیت‌های ناوگان ریلی جنوب تا بازگشت آخرین زائر اربعین حسینی در خدمت عاشقان اهل‌بیت (ع) خواهد بود .

|

نظرات کاربران