در حال بارگذاری ...
  • رونق بیشتر بندر بوشهر نیازمند ایجاد شبکه ریلی است

    توسعه بنادر و زیرساخت‌ها باید مطابق با استانداردهای جهانی باشد و حمل‌ونقل ریلی نیز باید در تخصیص اعتبارات مورد توجه ویژه قرار گیرد ؛ امری که نیازمند تلاش فوق‌العاده است . صادرات دریایی استان بوشهر در وضعیت ممتازی قرار دارد و این استان در حوزه واردات نیز جزو پنج استان برتر کشور است ، اما تناسب زیرساختی با ظرفیت‌های موجود چندان مطلوب نیست .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر گفت : اداره‌کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اقدامات ارزشمندی در راستای توسعه اقتصاد دریامحور به انجام رسانده و رونق بیشتر بنادر استان ، به‌ویژه بندر بوشهر ، نیازمند احداث شبکه ریلی است .

    آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در جمع تیم مدیریتی اداره‌کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار کرد : دریا و سواحل از مهم‌ترین و ارزشمندترین ظرفیت‌های جغرافیایی در حوزه اقتصاد هستند و اقتصاد دریامحور یکی از ارکان اصلی پیشرفت اقتصادی در مناطق ساحلی به شمار می‌رود .

    وی بیان کرد : در حال حاضر ، در برخی کشورهای جهان ، بیش از ۵۰ درصد تولید ناخالص ملی بر پایه اقتصاد دریا شکل می‌گیرد ، اما در کشور ما ، سهم دریا در تولید ناخالص ملی بسیار پایین است .

    نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر ادامه داد : توسعه و پیشرفت مبتنی بر اقتصاد دریامحور اقدامی اساسی و ضروری است و بنا به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب باید مورد توجه ویژه قرار گیرد .

    صفایی بوشهری اظهار کرد : در این راستا باید برنامه‌ریزی جامع ، مدیریت اجرایی جهادی ، نظارت کارآمد و بازتولید پروژه‌ها متناسب با شرایط زمانی و مکانی انجام شود . استان بوشهر از دیرباز در حوزه اقتصاد دریایی نقش مهمی داشته ، اما با وجود تمام ظرفیت‌ها ، هنوز به جایگاه شایسته خود دست نیافته است .

    امام جمعه اظهار کرد : توسعه بنادر و زیرساخت‌ها باید مطابق با استانداردهای جهانی باشد و حمل‌ونقل ریلی نیز باید در تخصیص اعتبارات مورد توجه ویژه قرار گیرد ؛ امری که نیازمند تلاش فوق‌العاده است . صادرات دریایی استان بوشهر در وضعیت ممتازی قرار دارد و این استان در حوزه واردات نیز جزو پنج استان برتر کشور است ، اما تناسب زیرساختی با ظرفیت‌های موجود چندان مطلوب نیست .

    نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر ادامه داد : مسئولان باید تدابیر ویژه‌ای برای تحقق اقتصاد دریامحور در استان‌های ساحلی ، به‌ویژه استان بوشهر ، اتخاذ کنند و افق ۲۰ ساله‌ای برای فعالیت‌های مرتبط با این حوزه ترسیم شود . انجام فعالیت‌ها با سطح کیفی متوسط به پایین ، بسیار پرهزینه است و افزون بر کاهش کیفیت کار ، با استانداردهای جهانی نیز هم‌راستا نیست .

    صفایی بوشهری تأکید کرد : نکته مهم دیگر این است که باید به سمت تخصصی‌سازی بنادر استان بوشهر در حوزه اقلام خاص حرکت کرد و در صورت تحقق این امر ، می‌توان به رونق بیشتر استان بوشهر امیدوار بود .

     

     

    منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم

     

     

     




    مطالب مرتبط

    افزایش سهم بندر بوشهر از واردات کالاهای اساسی ، علاوه بر ایجاد فرصت‌های شغلی و کاهش هزینه‌های حمل ، از نظر پدافند غیرعامل نیز دارای اهمیت ویژه‌ای است . طرح تعمیق کانال دسترسی بندر بوشهر برای تردد کشتی‌های ۵۰ هزار تنی ، یکی از اولویت‌های اداره‌کل بنادر و دریانوردی استان در ...

    |

    با وجود برگزاری مانور بدون اطلاع قبلی ، نیروهای آتش‌نشانی ، اورژانس و گارد در مدت استاندارد سه دقیقه به محل وقوع حادثه فرضی رسیدند .

    |

    میزان واردات بنادر استان نیز ۵۱ درصد افزایش داشته و به یک میلیون و ۲۱۰ هزار و ۶۷۲ تن رسیده و همچنین میزان ترانزیت با رشد ۲۲.۵ برابری ، یک میلیون و ۵۷ هزار و ۷۰۸ تن گزارش شده است .

    |

    با بهبود امکانات بندری و ارائه خدمات مطلوب به مسافران و تجار ، بوشهر قادر خواهد بود سهم بیشتری از بازار گردشگری و حمل‌ونقل دریایی را به خود اختصاص دهد و زمینه‌ساز رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی در منطقه شود .

    |

    در بین بنادر استان ، بندر بوشهر ، با وجود مجتمع بندری نگین ، به کانونی مهم برای تخلیه و بارگیری تبدیل شده و این مجتمع علاوه بر کالای اساسی ، در زمینه تخلیه و بارگیری مواد معدنی ، خودرو و همچنین ترانزیت مشتقات نفتی نیز فعالیت دارد .

    |

    نظرات کاربران