در حال بارگذاری ...
  • افزایش ۲۰ درصدی ترانزیت جاده‌ای کشور در سال ۱۴۰۳

    با توجه به تکلیف برنامه هفتم توسعه کشور مبنی بر ضرورت تحقق سهم ترانزیت ۱۶ میلیون تُنی ریلی و جاده‌ای در سال ۱۴۰۳ ، عبور مجموع ترانزیت زمینی کالا از مرز ۲۰ میلیون تُن گویای تحقق ۱۲۵ درصدی است .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از رشد ۲۰ درصدی ترانزیت در سال ۱۴۰۳ خبر داد .

    رضا اکبری اظهار کرد : ثبت ترانزیت جاده‌ای ۱۴.۷ میلیون تُنی در سال ۱۴۰۲ و افزایش ۵۸ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ ، نشان‎دهنده تحقق نصاب عملکرد ترانزیتی طی دو سال پیاپی (۱۴۰۲ و ۱۴۰۳) برای نخستین بار در کشور است .

    وی به فعالیت قریب به ۷۷۰ هزار دستگاه ناوگان ایرانی و خارجی در حوزه ترانزیت جاده‌ای در سال ۱۴۰۳ اشاره و خاطرنشان کرد : ثبت ترانزیت غیرنفتی ۹.۹ میلیون تُنی و ترانزیت نفتی ۷.۶ میلیون تُنی در سال گذشته به ترتیب نشان‌دهنده افزایش پنج و ۴۲ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۲ است .

    معاون وزیر و رئیس سازمان با اشاره به افزایش مجموع ترانزیت جاده‌ای و ریلی کشور طی سال گذشته تاکید کرد : با توجه به تکلیف برنامه هفتم توسعه کشور مبنی بر ضرورت تحقق سهم ترانزیت ۱۶ میلیون تُنی ریلی و جاده‌ای در سال ۱۴۰۳ ، عبور مجموع ترانزیت زمینی کالا از مرز ۲۰ میلیون تُن گویای تحقق ۱۲۵ درصدی است .

    اکبری تحقق این دستاورد را محصول تلاش همه ارگان‌ها و دستگاه‌های فعال در حوزه ترانزیت با محوریت وزارت راه و شهرسازی دانست و افزود : همچنین سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اقدامات متنوعی همچون فعال‌سازی دیپلماسی حمل‌ونقل با اولویت کشورهای همسایه ، رقابت‌پذیرسازی کریدورهای عبوری از کشور با کاهش مشترک هزینه و عوارض مربوطه و معرفی توانمندی‌های ترانزیتی و لُجستیکی مجموعه حمل‌ونقل کشور در مجامع بین‌المللی گام‌های خوبی را در زمینه تقویت ترانزیت کشور برداشته است .

    وی با تاکید بر اهتمام این سازمان به منظور عضویت در کنوانسیون‌های بین‌المللی ، تصریح کرد : همچنین اقدامات موثری در راستای ‌ارتقاء زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری پایانه‌های مرزی ، بهسازی و ارتقاء محورهای منتهی به پایانه‌های مرزی ، برگزاری کمیته و نشست‌های مشترک حمل‌ونقل جاده‌ای در سطح سازمان ، استان‌ها و پایانه‌های مرزی با کشورهای مختلف و اولویت کشورهای همسایه انجام شده است .

    معاون وزیر و رئیس سازمان گفت : سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با پیگیری استقرار رویکرد لُجستیکی در محدوده مرزها و انتقال رویه‌های غیرمرزی از صفر مرز به پس‌کرانه، پیگیری به منظور پیاده‌سازی سامانه نوبت‌دهی مکانیزه در پس‌کرانه پایانه مرزی با اولویت مرزهای با تردد بالا ، رفع مشکلات مرزی و اقداماتی از این دست به دنبال ثبت حد نصاب جدید در بخش ترانزیت جاده‌ای کشور است .

     

     

    منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم

     

     

     




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، موضوع اصلی برنامه هفتم توسعه کشور ، افزایش بهره‌وری در عامل انسانی ، سرمایه ، انرژی و همچنین تأمین منابع مالی پایدار برای ...

    |

    از ابتدای سال تاکنون این دوره آموزشی برای ۵۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه در شهرستان کلیبر برگزار شده و در نظر داریم تا پایان سال این دوره را برای دانش‌آموزان ۱۰ مدرسه نیز برگزار کنیم .

    |

    توقف کوتاه حین سفر وسایل نقلیه در این مجتمع‌ها ، در کاهش وقوع تصادفات ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان و کمک به افزایش ایمنی جاده‌های کشور موثر است .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، در یک سال گذشته ، یک میلیون و ۳۱۵ هزار و ۵۰۴ تن کالا از مرز آستارا صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲، افزایش ۱۱ درصدی ...

    |

    با اعلام ستاد مدیریت بحران مبنی بر آماده باش و امدادرسانی دستگاه های خدمت رسان برای کنترل و اطفا حریق در بندر شهید رجایی ، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان با بسیج کلیه امکانات ، نیروهای عملیاتی و ماشین آلات راهداری را به محل حادثه اعزام و در مهار آتش مشارکت ...

    |

    نظرات کاربران