بهره برداری از پروژه دو خطه کردن خط آهن زنجان - قزوین طی سه ماه آینده

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرعامل راه آهن در سفر یک روزه به استان زنجان ، در اولین برنامه خود ضمن بازدید از سیر قطار در مسیر تاکستان - زنجان و همچنین بررسی پروژه دو خطه زنجان - قزوین گفت : امیدواریم با اختصاص اعتبارات لازم برای پیشرفت فازهای باقیمانده ، خرداد ماه سال آینده این پروژه به بهره برداری برسد .
جبارعلی ذاکری همچنین در بخش دوم سفر خود به استان زنجان از قسمت های پانل ، کنترل و ستاد نوروزی بازدید و با مسافران قطار در ایستگاه زنجان دیدار و گفتگو کرد .
ذاکری با حضور در جلسه شورای اداری از افزایش سرعت قطارهای زنجان - قزوین و تهران - مشهد به ۱۶۰ کیلومتر در ساعت خبر داد و افزود : بسترهای اجرای این طرح آماده سازی شده و حتی آزمایش های اولیه در این خصوص نیز انجام گرفته است و در روزهای آینده اجرا خواهد شد .
وی همچنین به اتصال خط شهرک صنعتی زنجان به خط آهن اشاره کرد و گفت : زیرسازی و کوپلاژ گذاری این مسیر پیشرفت ۸۰ درصدی دارد و به زودی به بهره برداری خواهد رسید .
مدیرکل راه آهن شمالغرب در این جلسه با ارائه آمار باری و مسافری ، از موافقت دکتر ذاکری برای آغاز فعالیت دوباره قطار پنج ستاره فدک در ایستگاه زنجان قدردانی کرد .
گفتنی است جلسه شورای اداری با حضور ذاکری مدیرعامل راه آهن ، بیات منش معاون توسعه و بهره برداری استانداری زنجان ، موسوی قائم مقام مدیرعامل راه آهن ، صفری مدیر کل راه آهن شمالغرب ، معاونین و کارشناسان راه آهن منطقه شمالغرب برگزار شد .
منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم