در حال بارگذاری ...
  • اجرای ۳۲۰۰ کیلومتر انواع روکش آسفالت در استان مرکزی طی ۴ سال گذشته

    احداث بیش از ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی در کمتر از چهار سال ، نقش مهمی در افزایش مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها ، رونق گردشگری و تسهیل تردد مردم داشته است ؛ این اقدامات بدون حمایت نمایندگان مجلس ، استانداری و سازمان‌های مرتبط امکان‌پذیر نبود .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل سابق اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی با اشاره به تکمیل ۸۴ طرح نیمه‌تمام گفت : بیش از ۳۲۰۰ کیلومتر انواع رویه آسفالتی در شبکه راه‌های استان مرکزی در کمتر از چهار سال اجرا شد .

    مهرداد جهانی با اشاره به دستاوردهای چشمگیر این استان در حوزه نگهداری راه‌ها و ایمنی جاده‌ها طی ۴ سال اخیر اظهار داشت : اجرای بیش از ۳۲۰۰ کیلومتر انواع رویه آسفالتی در شبکه راه‌های استان مرکزی در کمتر از چهار سال ، این استان را از بسیاری از استان‌های دیگر متمایز ساخته است ؛ این استان موفق شده در بین تمامی استان‌های کشور رتبه اول در اجرای طرح‌های ارتقای رویه آسفالتی را کسب کند .

    تکمیل ۸۴ طرح نیمه‌تمام و پروژه‌های شاخص

    وی با اشاره به تکمیل ۸۴ طرح نیمه‌تمام کوچک و بزرگ در استان مرکزی افزود : اجرای باند دوم غرق‌آباد به نوبران در ساوه ، باند دوم شازند به آستانه ، تقاطع‌های غیرهمسطح نادرآباد و کردیجان در آشتیان ، راه‌آهن پرندک و شهرک صنعتی شهید مهدی در زرندیه و راه‌آهن نورآباد در شازند و تعداد زیادی تکمیل ساخت راه‌های روستایی بخشی از این پروژه ها بوده اند .

    مدیرکل سابق اداره کل راهداری و حمل و نقل استان مرکزی همچنین به مشارکت در تکمیل پروژه بزرگ تقاطع غیرهمسطح سنجان در اراک و احداث پل‌های مهمی مانند میان‌رودان در خمین ، گوگسیگرد و طَریزآباد در تفرش نیز اشاره کرد .

    تکمیل پروژه تعریض محور کمیجان – ساروق – آهنگران پس از ۱۶ سال انتظار

    جهانی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین دستاوردهای اخیر ، تکمیل پروژه تعریض محور کمیجان – ساروق – آهنگران پس از ۱۶ سال انتظار است ؛ ادامه داد : این پروژه با جدیت پیگیری شد ، در این طرح ۵۴ کیلومتر از محور تعریض شد ، ۴۰ دستگاه پل و آبرو اصلاح ، ۱۲ نقطه حادثه‌خیز حذف و چندین دوربین ثبت تخلف سرعت نصب شد .

    مدیرکل سابق راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای افزایش ایمنی جاده‌ها ، اعلام کرد : رفع نقاط حادثه‌خیز مصوب سال ۱۳۹۵ در استان‌های قم و مرکزی به عنوان اولین استان‌های کشور انجام شد . از ۳۷ نقطه حادثه‌خیز ابلاغ‌شده طی سال های اخیر نیز تاکنون ۲۸ نقطه رفع شده است ؛ همچنین به ایمن‌سازی سالانه حدود ۲۰۰ نقطه خطرناک از طریق تعریض پل‌ها ، اصلاح هندسی قوس‌ها ، احداث روشنایی و ایجاد جداکننده‌ها اشاره کرد .

    احداث بیش از ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی و محرومیت‌زدایی از مناطق کم برخوردار

    وی با تأکید بر اهمیت محرومیت‌زدایی از مناطق کم‌برخوردار ، افزود : احداث بیش از ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی در کمتر از چهار سال ، نقش مهمی در افزایش مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها ، رونق گردشگری و تسهیل تردد مردم داشته است ؛ این اقدامات بدون حمایت نمایندگان مجلس ، استانداری و سازمان‌های مرتبط امکان‌پذیر نبود .

    مدیرکل سابق راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همچنین به توسعه سامانه‌های هوشمند جاده‌ای اشاره کرد و گفت : تعداد دوربین‌های ثبت تخلف سرعت از ۳۲ به ۹۹ دستگاه و دوربین‌های نظارتی جاده‌ای از ۳۴ به ۷۹ دستگاه افزایش یافته است . این اقدامات نقش بسزایی در کاهش تصادفات و ساماندهی ترافیک جاده‌های استان داشته است .

    جهانی با اشاره به نقش برجسته رانندگان و فعالان صنف حمل‌ونقل کالا در استان مرکزی ، گفت : این قشر زحمت‌کش با حمل کالاهای اساسی ، رتبه برتر کشور را برای استان مرکزی به ارمغان آوردند و یادآور حماسه‌آفرینی آن‌ها در سال ۱۳۶۲ هستند و اکنون فعالان حمل و نقل مسافری استان نیز در برهه‌های حساس مانند ایام نوروز ، ایام ارتحال امام خمینی ، اربعین حسینی و سفرهای تابستانی با تلاش و کوششی مضاعف حماسه می‌آفرینند .

    وی در پایان دستیابی به موفقیت ها و کسب افتخارات و ارائه خدمات به مردم را مرهون تلاش کلیه همکاران در سطح استان عنوان کرد و گفت : امیدوارم این جدیت در پیشبرد اهداف سازمانی همواره ادامه داشته باشد و روز به روز شاهد افزایش رضایتمندی مردم باشیم .

     

    منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم

     

     




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ۶ پروژه راهداری جنوب سیستان و بلوچستان با اعتبار بیش از ۵۷۷ میلیارد تومان ...

    |

    در مجموع برای اجرای این تعداد پروژه در سطح شهرستان ملکشاهی اعتباری افزون بر ۲۴۰ میلیارد ریال هزینه خواهد شد .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان در نشست خبری با اصحاب رسانه از افتتاح ۸۱ پروژه این اداره کل با ...

    |

    با توجه به‌ اینکه زیرساخت‌های جاده‌ای و شبکه راه‌ها سرمایه‌های ملی محسوب شده و نقش اساسی در مبادلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارند ، روکش آسفالت مسیرهای ارتباطی به لحاظ موقعیت ترانزیتی استان و همجواری با کشورهای ترکیه،عراق وآذربایجان از اهمیت بالایی برخوردار است .

    |

    با تلاش راهداران در مهرماه امسال عملیات لگه گیری و پرکردن چاله ها با استفاده از ۱۵۰ تن آسفالت سرد در محورهای مواصلاتی شهرستان با هزینه ای بالغ بر ۳ میلیارد ریال انجام شد .

    |

    نظرات کاربران