در حال بارگذاری ...
  • چین برای خروج پاناما از ابتکار کمربند راه به شدت ناراحت است

    بیش از ۱۵۰ کشور به طور فعال در همکاری کمربند و جاده شرکت کرده‌اند و نتایج به نفع مردم بسیاری از کشورها از جمله پاناما بوده است . پاناما اولین کشور آمریکای لاتین بود که طرح کمربند و جاده چین را امضا کرد .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، ژائو ژیوان دستیار وزیر امور خارجه چین با میگل هومبرتو لکارو بارسناس سفیر پاناما در چین دیدار کرد و در مورد طرح این کشور برای پایان دادن به عضویت در تفاهم ابتکار یک کمربند و جاده (BRI) با طرف پانامایی گفت و گو کرد .

    ژائو گفت : چین عمیقاً از اعلام اخیر پاناما مبنی بر خاتمه تفاهم نامه در مورد BRI متأسف است . در چارچوب همکاری «کمربند و یک جاده» ، همکاری عملی چین و پاناما در زمینه‌های مختلف به سرعت توسعه یافته و به یک سری نتایج مثمر ثمر رسیده است که منافع ملموسی را برای پاناما و مردم آن به ارمغان آورده است .

    بیش از ۱۵۰ کشور به طور فعال در همکاری کمربند و جاده شرکت کرده‌اند و نتایج به نفع مردم بسیاری از کشورها از جمله پاناما بوده است . پاناما اولین کشور آمریکای لاتین بود که طرح کمربند و جاده چین را امضا کرد .

    ژائو تاکید کرد که چین به حاکمیت و تمامیت ارضی پاناما احترام می گذارد و معتقد است که همه کشورها، بزرگ یا کوچک ، برابر هستند و باید به یکدیگر احترام بگذارند و به تعهدات خود احترام بگذارند . چین قاطعانه مخالف تضعیف عمدی روابط چین و پاناما توسط ایالات متحده و لکه دار کردن همکاری کمربند و جاده از طریق ابزارهای فشار و تهدید است .

    روابط چین و پاناما هرگز طرف سومی را هدف قرار نمی دهد و نباید توسط هیچ طرف ثالثی مختل شود. چین امیدوار است که طرف پانامایی با در نظر گرفتن روابط دوجانبه کلی و منافع بلندمدت مردم دو کشور ، وقفه خارجی را از بین ببرد و تصمیم درستی اتخاذ کند .

    اقدام پاناما برای خروج از BRI به دنبال ادعای رئیس جمهور ایالات متحده ترامپ مبنی بر اینکه کانال پاناما تحت کنترل چین است ، صورت گرفت .

     

     

     

     




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، کریدور اقتصادی هند - خاورمیانه - اروپا (IMEC) به عنوان یک ابتکار مهم برای مقابله با ابتکار کمربند و جاده چین (BRI) مطرح شده است. هر ...

    |

    نظرات کاربران