در حال بارگذاری ...
  • افتتاح ۳۰ پروژه در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، به مناسبت فجر چهل و ششم با حضور رییس‌جمهور ، وزیر راه و شهرسازی و حضور میدانی سرپرست شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران ، ۳۰ پروژه فرودگاه امام خمینی(ره) با سایر پروژه‌های قابل افتتاح وزارت راه و شهرسازی در استان تهران به بهره‌برداری رسید .

    امروز سه‌شنبه ۱۶ بهمن با حضور مسعود پزشکیان رییس‌جمهور ، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی و معاونان و مدیران کل وزارت راه و شهرسازی ، پروژه‌های قابل افتتاح در تمامی استان‌های کشور در حوزه مسکن و شهرسازی و حمل و نقل به بهره‌برداری رسید .

    پروژه‌های حوزه‌های مسکن ، شهرسازی ، حمل و نقل و هواشناسی استان تهران شامل ؛ ۳۰ پروژه فرودگاه امام خمینی (ره) و ۷ پروژه حمل‌ونقلی با حضور سعید چلندری مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) افتتاح شد .  

    محمد صادق معتمدیان استاندار تهران در ابتدای این مراسم اظهار کرد : امروز با دستور رئیس جمهوری ۴۸۰۲ میلیارد تومان پروژه‌های مختلف در سطح استان به بهره برداری می رسد که ۳۰ پروژه مربوط به شهر فرودگاهی امام خمینی با  اعتبار ۱۹۰۰ میلیارد تومان و مابقی مربوط به حوزه راه ها و حمل و نقل به ویژه رفع ۷۵ نقطه حادثه خیز در سطح استان تهران است .

    سعید چلندری مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) که به همراه حسین پورفرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و حسین خانلری مدیرعامل ایران ایر در محل افتتاح پروژه های شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) حضور داشت در این مراسم اظهار کرد : شهر فرودگاهی امام خمینی با وسعت ۱۴ هزار هکتار و برخورداری از ۱۶۰ هزار متر مربع پایانه مسافری یکی از بزرگترین دروازه های ورودی و خروجی مسافر به کشور عزیزمان است که روزانه پذیرای حداقل ۱۵۰ و حداکثر ۳۵۰ پرواز است و از آنجایی که یکی از توصیه‌های وزیر راه و شهرسازی مصوبات برنامه هفتم توسعه کشور بوده ، این شرکت با حمایت و عنایت خاص وزیر و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تمامی مصوبات را در شهر فرودگاه امام خمینی(ره) اجرایی کرده و اقداماتی که به سرانجام می‌رسانند در راستای مصوبات مذکور صورت پذیرفته است .

    وی افزود : در شهر فرودگاهی امام(ره) تعداد ۳۰ پروژه عمرانی و فرودگاهی به ارزش تقریبی ۱۹۰۰ میلیارد تومان از جمله بهسازی ، استریپ سازی و روکش آسفالت باند فرودگاه پس از ۲۰ سال ، نصب دستگاه کمک ناوری آی ال اس ، سیستم هدایت و فرود هواپیما ، نصب ۱۷۰ دستگاه عوامل پروازی ، آماده سازی فاز اول هسته پیشران منطقه آزاد تجاری به مساحت ۱۰۷ هکتار و ساختمان امنیت پرواز و اولین و مجهزترین مرکز تست موتور هواپیما در کشور که توسط بخش خصوصی احداث شده ، شهر تجهیزات پزشکی که در منطقه آزاد شهر فرودگاهی آماده شده ، به همراه ۲۳ پروژه عمرانی و فرودگاهی دیگر گوشه‌ای از اقدامات همکارانم در شهر فرودگاهی بوده که با حمایت صادق به اتمام رسیده است .

    مدیرعامل شهر فرودگاهی در ادامه بیان کرد : تعداد هفت پروژه حمل و نقلی به ارزش ۲۹۰۰ میلیارد تومان شامل یک دستگاه زیرگذر و جمع آوری گذرگاه همسطح ، بازسازی ۳۰۰ متر خط تست کارخانجات لکوموتیو ، رفع ۷۵ نقطه حادثه خیز ، اجرای ۶۰ کیلومتر حفاظ بتنی و فلزی ، اجرای ۴۲ کیلومتر روشنایی طولی و ۲۲ نقطه روشنایی ، اجرای روکش آسفالت محورهای فرعی و روستایی به طول دو کیلومتر و آسفالت راه جدید به طول ۱۴ کیلومتر که مجموعا ۴۸۰۲ میلیارد تومان ارزش دارد ، اقدامات حوزه حمل و نقل بوده که توسط همکارانم در مجموعه وزارت راه و شهرسازی با محوریت سرکار خانم دکتر صادق وزیر فرهیخته و حمایت های استاندار محترم جناب آقای معتمدیان به انجام رسیده است .

     

    منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم

     

     




    مطالب مرتبط

    مطمئنا توسعه زیرساخت‌ها در وزارت راه و شهرسازی نتیجه هم افزایی و همراهی و هم نوایی ساختارها و فرایندهایی است که هم در حوزه حمل و نقل و هم در حوزه شهرسازی به عنوان بازوی مکمل یکدیگر مسیر توسعه و ارائه خدمت را نهادینه می کند .

    |

    بزرگ‌ترین مشکل حمل و نقل ریلی کشور مشکلات ناوگان است و خوشبختانه در این ایام با مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی حدود ۱۶ لکوموتیو نو و بازسازی شده و حدود ۳۸۳ واگن باری به ارزش ۱.۳ دهم همت و لکوموتیوها به ارزش ۱.۲ همت مورد استفاده قرار می‌گیرد .

    |

    با بهره‌برداری از باند جدید و عوامل پروازی این فرودگاه و عملیاتی شدن این پروژه‌ها ، علاوه بر مقاصد داخلی و عتبات عالیات ، فرودگاه کرمانشاه آماده انجام پروازهای حج تمتع و حج عمره است و هدف این پروژه ارتقا ایمنی پروازها و افزایش ظرفیت پروازهای فرودگاه کرمانشاه در غرب کشور است ...

    |

    امروز بالغ بر ۱۲۰ همت پروژه افتتاح و بهره برداری می‌شود که برخی از آنها بعد از ده‌ها سال در دوی امدادی دولت‌ها ، در دولت چهاردهم به بهره برداری می‌رسد .

    |

    مسافران عزیز برای تهیه بلیت می‌توانند از طریق سایت‌های معتبر و آژانس‌های سطح شهر اقدام کنند .

    |

    نظرات کاربران