لجستیک و حملونقل ، پیشران اقتصاد و تولید

در اقتصاد و تولید ، حمل و نقل و لجستیک ، پیشران است و باید شرایط برای تسهیل فعالیتهای اقتصادی در بنادر فراهم شود و چرخ کارخانجات به خوبی بچرخد و اینگونه به افزایش درآمدهای کشور ، کمک کنیم .
به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون وزیر راه و شهرسازی و سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی با تاکید بر اینکه «لجستیک و حملونقل» ، پیشران حوزه اقتصاد و تولید است ، گفت : در حوزه حمل و نقل باید دست به دست هم دهیم و شاهد تعامل و هم افزایی هرچه بیشتر دستگاه های مختلف نظیر سازمان بنادر و دریانوردی ، راه آهن و...باشیم ، در این زمینه باید ستاد مشترک در حوزه حمل و نقل تشکیل شود و با همکاری مضاعف و تعامل چند جانبه بتوانیم امور مختلف در حوزه حمل و نقلی کشور را پیش ببریم .
سعید رسولی در نشست شورای مدیران سازمان بنادر و دریانوردی ، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام موسی کاظم (ع) و همچنین تبریک اعیاد پیش رو ، اظهار داشت : اقتصاد دریامحور موضوع بسیار مهمی است که سالیان سال ، از این موهبت الهی که به کشور ارزانی شده به اندازه کافی استفاده نکرده ایم و خداراشکر در این دوره دستورکار اول نظام است و از سوی مقام معظم رهبری به صورت ویژه مدنظر قرار گرفته و دولت چهارم نیز با عزم راسخ در مسیر رونق بخشی به این حوزه اقتصاد حرکت می کند چرا که اقتصاد دریامحور ، مزیت رقابتی ما در منطقه و دنیا است .
تقدیر از زحمات مدیران گذشته
معاون وزیر راه و شهرسازی با قدردانی از زحمات و خدمات آقای صفایی در طول تصدی مسئولیت سازمان بنادر و دریانوردی ، ادامه داد : از برادر عزیزم آقای علی اکبر صفایی به عنوان مدیری که دلسوزانه ، دانش و تجربه خود را به خدمت گرفت تا برگ زرینی رقم بزند ، تشکر میکنم ، ایشان با تعصب و جدیت از هر فرصتی استفاده می کرد تا جریان جدید ایجاد کند و این نشان دهنده نگاه ملی است ، همچنین از زحمات برادرم آقای محمددوست در معاونت برنامهریزی ، توسعه مدیریت و منابع تقدیر و تشکر می کنم .
سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه باید به یکدیگر در مسیر حمل و نقل دریایی کشور کمک کنیم ، عنوان کرد : امیدوارم به گونه ای عمل کنیم که شرمنده زحمات عزیزان طی سالیان گذشته در سازمان بنادر و دریانوردی ، نباشیم .
نباید فرصتهای دریایی و بندری از دست برود
رسولی با تاکید بر اینکه در سازمان بنادر و دریانوردی با قدرت فعالیتها را پیش خواهیم برد ، عنوان کرد : بر اساس اولویت ، فعالیت ها را پیش خواهیم برد و اجازه غفلت نداریم و نباید فرصت را از دست دهیم ؛ ما امانت دار هستیم و باید به این امانت توجه کنیم و نباید لحظه ای را از دست دهیم .
وی افزود : شتاب کارهای انجام شده بسیار خوب است و باید حفظ شود و توسعه یابد و حتما این روند ، پایدار بماند ، انشاءالله نخواهیم گذاشت که فرصتی در حوزه دریایی و بندری از دست برود و باید با قدرت فعالیتها مطابق برنامه انجام شود و هیچ گونه غفلتی پذیرفتنی نیست .
باید شرایط برای فعالیت اقتصادی در بنادر فراهم شود
سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه مقوله تولید ، امروزه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است ، گفت : در اقتصاد و تولید ، حمل و نقل و لجستیک ، پیشران است و باید شرایط برای تسهیل فعالیتهای اقتصادی در بنادر فراهم شود و چرخ کارخانجات به خوبی بچرخد و اینگونه به افزایش درآمدهای کشور ، کمک کنیم .
رسولی با بیان اینکه آمار سرمایهگذاری نشان میدهد مسیر خوبی در سازمان بنادر و دریانوردی طی شده است ، اظهار داشت : باید حمایت از بخش خصوصی به عنوان یک بهبود مستمر و به عنوان یک هدف کلی مدنظر قرار گیرد ، واگذاری فعالیت ها اقدام بسیار مهمی است و خوشبختانه روند رو به رشد داشته است و باید با شفافسازی این مسیر ادامه یابد .
پیشنهاد تشکیل ستاد مشترک در حوزه حمل و نقل
معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه در حوزه حمل و نقل باید دست به دست یکدیگر دهیم و شاهد تعامل و هم افزایی هرچه بیشتر دستگاه های مختلف نظیر سازمان بنادر و دریانوردی ، راه آهن و...باشیم ، گفت : باید ستاد مشترک در حوزه حمل و نقل تشکیل شود و با همکاری مضاعف و تعامل چند جانبه بتوانیم امور مختلف در حوزه حمل و نقلی کشور را پیش ببریم .
ارائه گزارش عمکلرد
گفتنی است پیش از سخنان سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی ، گزارشی از اهم اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف از سوی معاونتهای امور بندری و اقتصادی ، معاون امور دریایی ، مهندسی و توسعه امور زیربنایی و همچنین برنامهریزی ، توسعه مدیریت و منابع و سایر بخشهای این سازمان ارائه شد .
همچنین مدیران کل بنادر و دریانوردی کشور نیز که به صورت وبیناری در این نشست حضور داشتند ، گزارشی از مهمترین فعالیتهای انجام شده در بنادر کشور را تشریح کردند.
منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم