در حال بارگذاری ...
  • توافقات ایران و روسیه در حوزه حمل و نقل ریلی ، هوایی و دریایی و جاده‌ای

    توافق دو دولت ایران و روسیه بر تحکیم روابط است . عزم دولت ایران بر گسترش روابط با روسیه است و مصمم هستیم همکاری‌های خود را در کریدورهای شمال - جنوب و غرب - شرق و مسیرهای دریایی و بنادر گسترش دهیم . می‌توانیم توافقات بسیار مهمی با فدراسیون روسیه در تکمیل مسیر راه‌آهن‌ها و کریدورها و مسیرهای دریایی و بنادر داشته باشیم ؛ اینها بسترهایی برای فعالیت اقتصادی است .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، عضو کابینه دولت چهاردهم بخشی از توافقات روسای جمهور دو کشور ایران و روسیه را شامل موضوعات مرتبط با حمل و نقل ریلی ، هوایی و دریایی و جاده‌ای در بخش کالا و مسافر عنوان کرد .

    فرزانه صادق که به همراه رییس جمهور و سایر وزرای دولت چهاردهم به مسکو سفر کرده بود با اشاره به معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه که به امضای روسای جمهور دو کشور رسید در خصوص مواردی که در این معاهده مرتبط با فعالیت های وزارت راه و شهرسازی است توضیحاتی ارایه کرد .

    عضو کابینه دولت چهاردهم گفت : در موضوعات مرتبط با حمل و نقل ریلی ، هوایی و دریایی و جاده ای در بخش کالا و مسافر توافق هایی بین دو کشور انجام شد .

    گفتنی است ، معاهده جامع مشترک راهبردی ایران و روسیه که به امضای روسای جمهور دو کشور رسید نشان دهنده عزم دو کشور برای گسترش همکاری‌های دو جانبه است .

    مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در نشست هم اندیشی با فعالان اقتصادی روسیه با اظهار امیدواری از اینکه نشست هم‌اندیشی با فعالان اقتصادی روسیه آغازی برای حرکت در جهت اجرای موافقتنامه جامع راهبردی باشد ، تاکید کرد : مصمم هستیم همکاری‌ها را در کریدورهای شمال - جنوب و غرب - شرق و مسیرهای دریایی و بنادر گسترش دهیم .

    رئیس جمهور با بیان اینکه ما درباره مسیر حرکت توافق کرده‌ایم ، افزود : توافق دو دولت ایران و روسیه بر تحکیم روابط است . عزم دولت ایران بر گسترش روابط با روسیه است و مصمم هستیم همکاری‌های خود را در کریدورهای شمال - جنوب و غرب - شرق و مسیرهای دریایی و بنادر گسترش دهیم . می‌توانیم توافقات بسیار مهمی با فدراسیون روسیه در تکمیل مسیر راه‌آهن‌ها و کریدورها و مسیرهای دریایی و بنادر داشته باشیم ؛ اینها بسترهایی برای فعالیت اقتصادی است .

    رئیس جمهور اظهار کرد : برای اینکه بتوانیم این سیاست‌ها را عملیاتی کنیم و این توافق‌ها روی کاغذ نماند ، لازم است تیم‌هایی برای پیگیری توافقات فعال شوند ؛ تیم‌های دانشگاهی ، مالی ، صنعتی و تجاری می‌توانند در این زمینه فعال شوند . همانطور که وزرای محترم گزارش دادند ، دولت ایران آمادگی دارد زمینه گسترش تعاملات را تسهیل و موانع پیش‌رو را رفع کند ؛ اراده ما در این زمینه جدی است .




    مطالب مرتبط

    همکاری با بخش خصوصی و استفاده از فناوری‌های نوین در توسعه زیرساخت‌ها ، از جمله دیگر اقداماتی است که چشم‌انداز روشنی برای آینده اقتصاد دریایی ایران ترسیم می‌کند . دولت چهاردهم با اجرای این برنامه‌ها ، نه تنها جایگاه ایران را در منطقه ارتقا خواهد داد ، بلکه زمینه‌ساز تحقق ...

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، در دیدار فرید نصریوف سفیر ازبکستان در تهران با علی اکبر صفایی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی ...

    |

    طبق توافقات انجام شده میان دو کشور در سنوات گذشته ، دستیابی به هدف ترانزیت ۱۰ میلیون تن بار در مسیر کریدور شمال - جنوب ضرورت دارد و باید ظرفیت ۲۰ میلیون تنی ترانزیت در مسیرهای فعلی کریدور شمال - جنوب ذیل شقوق ریلی ، جاده‌ای و دریایی ، فعال شود .

    |

    برای حضور بخش خصوصی لازم است که چارچوب‌های اقتصادی و پیوست‌های تجاری برنامه‌های توسعه اقتصاد دریامحور تهیه و تدوین شود .

    |

    تمامی دولت‌ها در بخش راه ، همیشه نقش حمایتی داشته‌اند و شخصاً به یاد ندارم که با مقامات کشورهای خارجی (مرتبط با این حوزه) دیداری داشته باشم اما بحثی از سدسازی ، پل‌سازی و راه‌سازی نشده باشد .

    |

    نظرات کاربران