در حال بارگذاری ...
  • تشریح ظرفیت های کریدوری سیستان‌ و بلوچستان

    تکمیل و توسعه فاز ۲ بندر چابهار با هدف افزایش ظرفیت بار در دست اقدام قرار دارد و همچنین مکان یابی بندر دیگری در منطقه مکران با هدف پشتیبانی لجستیکی در دست اقدام است تا ظرفیت های توسعه ای را شکوفا کند .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر راه و شهرسازی ، ظرفیت های کریدوری سیستان‌وبلوچستان ، ظرفیت‌های ریلی ، جاده‌ای و بندری ، همچنین طرح توسعه دریامحور در مکران را تشریح کرد .

    فرزانه صادق اظهار کرد : مهمترین موضوعات در جهت افزایش سهم تجارت در سواحل جنوبی منطقه مکران ، تهیه طرح توسعه دریا بر اساس اسناد دریامحور و اقتصاد دریا است . اگرچه طرح‌های قبلی هم وجود داشت اما با توجه به لزوم  تکمیل و احداث زیرساخت ها همچنین توسعه و تکمیل ظرفیت‌های بندری ، ریلی و جاده‌ای نیاز به به روز رسانی این طرح ها بود .

    وزیر راه و شهرسازی گفت : با تاکیدات و پیگیری‌هایی که شخص رئیس جمهور محترم نسبت به سواحل مکران و اقتصاد دریامحور دارند ، برای بازنگری طرح از ظرفیت‌های دانشگاهی ، بخش‌های خصوصی ، مشاورین داخلی و خارجی استفاده می شود و بر اساس این طرح ظرفیت‌هایی که باید در این منطقه رشد کند و  شکوفا شود تحقق‌ می‌یابد .

    وی افزود : کریدور ریلی شمال به جنوب از چابهار تا سرخس که بخشی از آن در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد، همینطور کریدور جاده‌ای از چابهار به سمت زاهدان که به استانداری تفویض اختیار شده است و محور زاهدان - زابل افتتاح می‌شود . دستور آغاز ریل گذاری راه آهن زاهدان به سمت خاش را در سفر دو ماه قبل به استان سیستان و بلوچستان صادر کردم  و تا کنون بیش از ۲۵ کیلومتر در این مسیر ریل گذاری شده است . انشالله ظرف یک سال تا یک سال و نیم آینده تکمیل می شود .

    صادق در ادامه بیان کرد : کریدور بسیار مهم دیگری هم به نام کریدور شرق به غرب از بندر گواتر تا شلمچه وجود دارد که باز هم بخشی از این کریدور در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در حال تکمیل است که صبح امروز حدود ۴۵ کیلومتر آن را در منطقه گردشگری لیپار افتتاح کردیم .

    وی با اشاره اقدامات حوزه بنادر و دریانوردی اظهار کرد : تکمیل و توسعه فاز ۲ بندر چابهار با هدف افزایش ظرفیت بار در دست اقدام قرار دارد و همچنین مکان یابی بندر دیگری در منطقه مکران با هدف پشتیبانی لجستیکی در دست اقدام است تا ظرفیت های توسعه ای را شکوفا کند .

    طرح توسعه بندر شهید بهشتی با جدیت پیگیری می‌شود

    وزیر راه و شهرسازی در جریان بازدید میدانی همراه با رئیس‌جمهور از بندر شهید بهشتی چابهار تصریح کرد : برای جلوگیری از آسیب‌رساندن به معیشت مردم ، طرح توسعه بندر شهید بهشتی تا مرحله دوم پیگیری می‌شود و به دنبال مکان‌یابی بنادر دیگر در این منطقه هستیم .

    فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در جریان بازدید میدانی مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری از بندر شهید بهشتی چابهار اظهار کرد : در این بندر همزمان با طرح توسعه و اتصال خطوط ریلی به آن ، توجه به معیشت مردم و جامعه محلی در اولویت قرار دارد . طرح توسعه بندر شهید بهشتی به گونه‌ای نخواهد بود که معیشت مردم و اسکله ماهی‌گیری مردم محلی دستخوش تغییر شود .

    وزیر راه و شهرسازی خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از آسیب‌رساندن به معیشت مردم ، طرح توسعه بندر شهید بهشتی تا مرحله دوم پیگیری می‌شود و به دنبال مکان‌یابی بنادر دیگر در این منطقه هستیم .

     

    منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم

     

     




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، علی اکبر صفایی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در مراسم گرامیداشت روز ملی حمل و نقل که شامگاه ...

    |

    سازمان بنادر و دریانوردی همواره در پیشبرد و اجرای برنامه‌ها و سیاست‌های آیمو در زمینه ارتقای ایمنی و امنیت دریانوردی پیشرو بوده است .

    |

    مناطق آزاد عملاً ویژگی‌ها و ظرفیت‌های سرمایه گذاری را از دست دادند ؛ این مناطق باید جدا از قوانین سرزمین اصلی برای توسعه کشور نقش آفرینی می‌کردند که امروز در سایه بی توجهی به قوانین چگونگی اداره مناطق آزاد ، طبق قوانین سرزمین اصلی اداره می‌شوند .

    |

    توسعه پایدار دریامحور یک فرایند پیچیده و طولانی مدت است که تلاش مشترک تمامی ذی نفعان را نیاز دارد و حمل‌ونقل ترکیبی در راستای اصول توسعه آن مبنی بر یکپارچگی ، مشارکت همگانی ، مدیریت مبتنی بر اکوسیستم ، علم و دانش ، زبان مشترک و عدالت اجتماعی نقش کلیدی ایفا می کند .

    |

    یکی از اولویت‌های اصلی ما در دولت چهاردهم ، ضرورت پیگیری و توسعه اقتصاد دریا ، برای رونق و توسعه اقتصادی در کشور است .

    |

    نظرات کاربران