در حال بارگذاری ...
  • بازدید جانشین رئیس سازمان پدافند غیرعامل از بندر بوشهر / بندر بوشهر مواد و کالای خطرناک رسوب‌شده‌ای ندارد

    بنادر یکی از بخش‌های مهم و کلیدی کشور محسوب می‌شوند که سازمان پدافند غیرعامل نیز توجه ویژه‌ای به این بخش دارد .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، جانشین رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت : با برنامه‌ریزی مناسب انجام‌ شده ، اکنون در بندر بوشهر هیچ‌گونه مواد و کالای خطرناک رسوب‌شده وجود ندارد .

    سردار محسن ساسانی در بازدید از بندر بوشهر اظهار کرد : در بازدیدهای دوره‌ای که از بنادر شمال و جنوب کشور انجام می‌شود ، موضوع پدافند غیرعامل در این بنادر به‌طور مداوم رصد می‌شود . در این بازدیدها ، مطالعات انجام‌شده و اقداماتی که باید در چارچوب این مطالعات اجرایی شود ، مورد ارزیابی و بررسی قرار می‌گیرد .

    جانشین رئیس سازمان پدافند غیرعامل ادامه داد : این بازدیدها امسال در بندر بوشهر نیز انجام شد که بر اساس مأموریت کمیته دائمی سازمان ، اطمینان از نبود کالا و مواد خطرناک رسوب‌شده از اهداف اصلی این بازدیدها بود .

    ساسانی افزود : چنین کالاهایی باید در فرایند طبیعی ، در کمترین زمان ممکن تخلیه و سپس به مقصد بارگیری شوند و همچنین از رسوب کالاها و مواد خطرناک در بنادر به طور جد اجتناب شود . در این شاخص ، بندر بوشهر با تخلیه و بارگیری به‌موقع کالاها و مواد خطرناک ، عملکردی قابل‌قبول و مطلوب از خود نشان داده است .

    مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت : بنادر یکی از بخش‌های مهم و کلیدی کشور محسوب می‌شوند که سازمان پدافند غیرعامل نیز توجه ویژه‌ای به این بخش دارد .

    محمد شکیبی‌نسب افزود : نگاه این سازمان ، توجه ویژه به زیرساخت‌های بندری و سرمایه‌های انسانی است که این مهم نویدبخش فعالیت و رونق پایدار بنادر است . در بازدید مدیران ارشد سازمان پدافند غیرعامل از محوطه نگهداری کالاهای خطرناک در بندر بوشهر ، وضعیت نگهداری این کالاها مطلوب ارزیابی شد .

    شکیبی‌نسب اظهار کرد : در حوزه واردات کالاهای خطرناک و آسیب‌پذیر ، برنامه‌ریزی‌ها به سمتی است که شاهد بنادری ایمن باشیم .

    مدیر ایمنی ، بهداشت و محیط‌زیست (HSE) سازمان بنادر و دریانوردی نیز گفت : یکی از اولویت‌های سازمان بنادر و دریانوردی ، حفظ و ارتقاء ایمنی و توجه به امنیت بنادر کشور است . در این راستا ، استفاده از تجربیات و تخصص مدیران ارشد سازمان پدافند غیرعامل در دستور کار قرار دارد .

    عبدالله جعفری افزود : در همین راستا ، بازدیدها و نشست‌های متعددی در بنادر استان بوشهر انجام شد تا با تمهیدات و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، بنادر بوشهر پویاتر و فعال‌تر شوند . بندر بوشهر از سال‌های گذشته تاکنون بندری ایمن و با درجه بالای ایمنی بوده است که با اجرای برنامه‌های موردنیاز ، این وضعیت تداوم خواهد یافت .

     

    منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم

     

     

     




    مطالب مرتبط

    بر اساس ارزیابی‌ها این مانور با هماهنگی و سرعت عمل تیم مقابله با آلودگی به طور کامل و موفقیت‌آمیز انجام شد . این مانور در راستای ارتقاء توان عملیاتی کارکنان فرآیند پیشگیری و مقابله با آلودگی دریا برگزار شد .

    |

    میزان واردات بنادر استان نیز ۵۱ درصد افزایش داشته و به یک میلیون و ۲۱۰ هزار و ۶۷۲ تن رسیده و همچنین میزان ترانزیت با رشد ۲۲.۵ برابری ، یک میلیون و ۵۷ هزار و ۷۰۸ تن گزارش شده است .

    |

    با بهبود امکانات بندری و ارائه خدمات مطلوب به مسافران و تجار ، بوشهر قادر خواهد بود سهم بیشتری از بازار گردشگری و حمل‌ونقل دریایی را به خود اختصاص دهد و زمینه‌ساز رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی در منطقه شود .

    |

    اپراتورها و فعالان در زمینه خدمات بندری و دریایی و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی ، ۲۳۳ میلیون تن ظرفیت نگهداشت کالا در اراضی پشتیبانی را ایجاد کردند که بیش از ۷۰ هزار نیروی انسانی به واسطه تلاش این زحمتکشان در پنج منطقه ویژه بندری مشغول به کار هستند که باید همیشه ثبات در این ساختار ...

    |

    در راستای سیاست‌های دریامحور ، برای توسعه گردشگری این بندر اهتمام جدی وجود دارد . یکی از نقاط گردشگری مهم خلیج فارس ، بازدید از بوشهر به‌عنوان بندری قدیمی است که باید در این بخش برنامه‌ریزی‌هایی برای توسعه گردشگری دریایی انجام شود تا گردشگران بتوانند از فضاهای تاریخی ...

    |

    نظرات کاربران