در حال بارگذاری ...
  • جابجایی ۴۴۲ میلیون تن کالا از طریق جاده‎های کشور طی ۹ ماهه سال‌ جاری

    در حال حاضر تعداد ۴۵۴ هزار دستگاه ناوگان باری دارای مجوز با میانگین عمر ۱۸.۶ سال و ۵۵۹ هزار راننده در حال خدمت رسانی در بخش حمل و نقل جاده‌ای کالا می باشند .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل دفتر حمل و نقل کالا سازمان راهداری اظهار داشت : در ۹ ماهه سال جاری میزان کالای جابجا شده از طریق جاده‌های کشور حدود چهار درصد افزایش داشته است .

    مهرداد حمداللهی افزود : میزان حمل کالای اساسی از بنادر مهم کشور در مدت مذکور حدود ۱۶.۷ میلیون تن با ۷۴۰ هزار بارنامه بوده است که شاهد رشد هفت درصدی در میزان حمل کالاهای اساسی از بنادر کشور بوده‌ایم .

    وی خاطرنشان کرد : در ارتباط با محمولات معدنی وزارت صمت ، با توجه به ظرفیت‌های قانونی پیش‌بینی شده و الزام صاحبان معادن به حمل کالا از مبداء معادن با سند حمل (بارنامه) و پیگیری‌ها و ظرفیت های ایجاد شده برای صدور بارنامه این محمولات ، رشد چشمگیری در جابجایی این بخش صورت گرفته ، به طوری‌که بالغ بر ۷۷ میلیون تن محمولات معدنی در ۹ ماهه سال جاری جابجا شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود هشت درصد رشد داشته است .

    به گفته مدیر کل دفتر حمل و نقل کالا در حال حاضر تعداد ۴۵۴ هزار دستگاه ناوگان باری دارای مجوز با میانگین عمر ۱۸.۶ سال و ۵۵۹ هزار راننده در حال خدمت رسانی در بخش حمل و نقل جاده‌ای کالا می باشند .

     

    منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم

     

     




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، سرپرست معاونت حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل و جاده‌ای گفت : یکی از اولویت‌های کاری این سازمان ، نوسازی ناوگان حمل ...

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، ۲۷۰ شرکت تعاونی حمل و نقل کالا ، پروانه فعالیت از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای پروانه فعالیت دریافت کرده و مشغول ...

    |

    در حال حاضر تعداد ۴۳۴ هزار دستگاه ناوگان باری دارای مجوز با میانگین عمر ۱۹.۲ سال و ۵۵۱ هزار راننده در حال خدمت رسانی در بخش حمل و نقل جاده‌ای کالا می باشند .

    |

    در ۹ ماهه گذشته از سال جاری ۱۴۵۲ دستگاه ناوگان مسافری از این پایانه اقدام به جابه‌جایی مسافر کرده‌اند که نسبت به مدت زمان سال قبل ۵۴ درصد افزایش یافته است .

    |

    با تحلیل سهم عوامل مؤثر در وقوع تصادفات و تبیین رویکرد نوین جهانی یعنی افق صفر و سیستم ایمن ، راهکارهای مرتبط با راه مبتنی بر این رویکرد مورد بررسی قرار گرفت . همچنین در این دوره ، دستورالعمل شناسایی و اولویت‌بندی نقاط پرتصادف و نحوه ارزیابی اثربخشی اقدامات اصلاحی صورت گرفته ...

    |

    نظرات کاربران