در حال بارگذاری ...

ارتقا کیفیت خدمات در بازه ۱۰۰ روز آغازین کارکرد در دولت چهاردهم در فرودگاه های کشور

شاخص رضایت مسافر (Passenger Satisfaction Score) به عنوان یک عامل اصلی برای تعیین موفقیت سازمان‌ها در نظر گرفته می‌شود و همچنین معیاری مهم از چگونگی عملکرد کلی سازمان در رابطه با مجموعه انتظارات مسافران است و تنها سازمان هایی در این زمینه موفق‌اند که بتوانند قدرت رقابتی خود را با بالا بردن سطح کیفیت کالاها و خدمات با توجه به نیازهای مسافران افزایش دهند .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی راهبردی و مدیریت عملکرد شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و مجری طرح پایش کیفیت خدمات فرودگاهی (ASQ) از افزایش قابل توجه سطح کیفیت ارائه خدمات و امکانات در بازه ۱۰۰ روز آغازین کارکرد در دولت چهاردهم در فرودگاه های کشور خبر داد و افزود : با استقبال و مشارکت قابل توجه مسافران ، از آغاز شهریور امسال تاکنون به نسبت دوره قبل با کسب شاخص رضایت ۷۲.۳۷ درصدی و رشد ارزشمند ۲.۷ درصدی مواجه شدیم .

محمدمهدی افشاری همچنین از ثبت میزان رضایتمندی و نظرات از خدمات فرودگاهی و جمع‌‌آوری بیش از یک میلیون و ۱۷۵ هزار بازخورد مسافران به‌وسیله سامانه جامع پایش کیفیت خدمات فرودگاهی در دوره ۱۰۰ روزه آغاز به کار دولت چهاردهم اشاره کرد و افزود : با توجه به اهمیت و جایگاه استراتژیک سنجش کیفیت خدمات فرودگاهی ، حساسیت ویژه وزیر راه و شهرسازی و تاکید مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در افزایش مستمر سطح بالای رضایت در مسافران ، طی این بازه ۱۰۰ روزه نیز همچون گذشته، فرآیند پایش و کنترل هوشمند و آنلاین وضعیت ارائه خدمات در فرودگاه‌های کشور با جدیت بسیار در دستور کار بوده است و ثبت بازخورد در سامانه جامع پایش کیفیت خدمات فرودگاهی به‌صورت لحظ‌ ای نسبت به کشف و شناسایی عوامل نارضایتی مسافران و اعلام در لحظه آن به مدیران کل در فرودگاه‌ها و نهایتا اصلاح فوری و بهبود کیفیت ارائه خدمات فرودگاهی به مسافران اقدام شده است . صاحب‌نظران حوزه مدیریت حمل و نقل ، کسب رضایت مسافران را از مهمترین وظایف و اولویت های مدیریتی در سازمان‌های مرتبط برشمرده و لزوم پایبندی همیشگی و پایدار مدیران ارشد سازمان‌ها به جلب نظر مسافران را پیش شرط اصلی موفقیت به حساب آورده اند .

وی در ادامه گفت : شاخص رضایت مسافر (Passenger Satisfaction Score) به عنوان یک عامل اصلی برای تعیین موفقیت سازمان‌ها در نظر گرفته می‌شود و همچنین معیاری مهم از چگونگی عملکرد کلی سازمان در رابطه با مجموعه انتظارات مسافران است و تنها سازمان هایی در این زمینه موفق‌اند که بتوانند قدرت رقابتی خود را با بالا بردن سطح کیفیت کالاها و خدمات با توجه به نیازهای مسافران افزایش دهند .

افشاری در پایان ضمن قدردانی ویژه از زحمات بی‌وقفه مدیران کل و مسوولان در فرودگاه‌های کشور ، اعلام کرد : بی شک این رویکرد نوین در اجرا و پیاده‌سازی سیستم‌های کنترل و نظارت هوشمند و مستمر بر کیفیت ارائه خدمات فرودگاهی به همراه تلاش خالصانه و شبانه‌روزی مسوولین در فرودگاه‌های کشور منجر به ارائه خدمات و سرویس‌های با کیفیت هر چه بالاتر به مسافران کشور عزیزمان در ادامه فعالیت دولت مردمی چهاردهم خواهد بود .

 

منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم

 

 




مطالب مرتبط

بررسی داده های این نظرسنجی ها توسط کارشناسان این دفتر در مجموع میزان رضایتمندی مسافران از خدمات فرودگاهی در فروردین ماه ۷۰.۳ درصد ، اردیبهشت ماه ۷۰.۶ و خرداد ماه ۷۲.۴ درصد بوده است و میزان رضایت مسافران در تیرماه ۷۰.۵ درصد ، مردادماه ۶۹.۱ درصد و شهریور ، مهر و آبان ماه به ترتیب ...

|

در برخی از فرودگاه‌ها ، مشکلات بزرگی در روند پروژه‌ها ایجاد شده که ضروری است پروژه‌های عمرانی با شتاب بیشتری پیگیری شود و اقدامات مستمر برای تسریع بهره‌برداری از آن‌ها در دستور کار قرار گیرد .

|

تعامل و همکاری تمام ذینعفان در اتمام پروژه‌های عمرانی فرودگاه‌های کشور از جمله فرودگاه اهواز بسیار تاثیرگذار است .

|

بررسی بازخورد مستمر هوشمند از مسافران حاکی از ۷۰.۲ درصدی رضایتمندی مسافران از ارائه خدمات و امکانات سالن های فرودگاهی در سطح کشور بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱.۸ درصد رشد داشته است .

|

پس از جمع‌آوری بیش از ۱۲ میلیون پرسش‌نامه زائران و مسافران در امسال در بررسی بیش از یک میلیون بازخورد ، مشخص شد که در ۱۰ روز نخست سفرهای اربعین حسینی امسال ۷۱ درصد مسافران از ارائه خدمات در این فرودگاه‌ها ، اظهار رضایت کرده‌اند .

|

نظرات کاربران