ایجاد شهرهای لجستیک دریایی آغاز اتفاقات تازه در توسعه کریدور شمال - جنوب
اقدامات بسیار مثبتی در استان هرمزگان در حوزه توسعه دریامحور از ایجاد مارینا با هدف توسعه ظرفیتهای گردشگری دریایی تا ساخت شناورها و اجازه خرید و ساخت در این زمینه درحال تکمیل بوده که جزو خلاقیتهای سازمان بنادر و دریانوردی است .
به گزارش پرتال حمل و نقل ، استاندار هرمزگان با بیان این که مرزنشینان چشم امیدشان به توسعه پایدار دریایی است ، گفت : توسعه طرحهای زیرساختی در حوزه دریامحور این استان باید به ایجاد فرصتهای اشتغال پایدار منجر شود .
محمد آشوری در نشست با مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار کرد : فصل ۱۲ قانون برنامه هفتم ، «اقتصاد دریامحور» را جزو راهبردیترین موضوعات توسعه دریایی دانسته است و از ۱۰ بند این فصل حدود پنج بند آن مربوط به سازمان بنادر بوده که در آن به نقش دریا در توسعه ملی و فراملی و منطقهای اشاره دارد . حکمرانی در سواحل و دریا نباید موجب آشفتگی در توسعه دریا شود ، بلکه شیوه و روش مبتنی بر اصولی قرار داد که سرعت توسعه مناطق دریایی را افزایش داد .
نماینده عالی دولت در هرمزگان گفت : ظرفیتی که سازمان بنادر در ماموریتهای کاری خود در ساخت بنادر جدید و گردشگری دریایی و پشتیبانی از دریا دارد یکی از کارهای جدید بوده که همواره این سازمان دنبال کرده و درحال تکمیل و احداث آنهاست . اقدامات بسیار مثبتی در استان هرمزگان در حوزه توسعه دریامحور از ایجاد مارینا با هدف توسعه ظرفیتهای گردشگری دریایی تا ساخت شناورها و اجازه خرید و ساخت در این زمینه درحال تکمیل بوده که جزو خلاقیتهای سازمان بنادر و دریانوردی است .
وی با اشاره به نقش بیبدیل سازمان بنادر و دریانوردی در توسعه سواحل و دریا ، گفت : توسعه طرحهای زیرساختی در حوزه دریامحور باید به ایجاد فرصتهای اشتغال پایدار منجر شود و سایر طرحهای درحال احداث در استان هرمزگان نیز نویدبخش اتفاقات بزرگی خواهد بود .
استاندار هرمزگان افزود : حتی نقش سازمان بنادر و دریانوردی در برخی طرحها مثل آزادراه شهید رجایی ، مشارکت در خط ریلی با هدف تسریع در حوزه حملونقل ریلی و ایجاد شهرهای لجستیک دریایی نقطه آغاز اتفاقات تازهای در توسعه و اتصال مناطق ساحلی شمال - جنوب باشد .
آشوری با بیان اینکه ترکیب حملونقل جادهای ، ریلی ، هوایی و دریایی در هرمزگان ، این استان را به یک موقعیت ممتاز تبدیل کرده است ، ابراز امیدواری کرد ؛ با توجه به موقعیت راهبردی استان هرمزگان ، طرحهای بزرگی در دستور کار است که در آیندهای نزدیک شاهد اتفاقات بزرگی خواهیم بود و این فرصت خوبی برای هرمزگان است که به عنوان پیشران توسعه اقتصاد کشور تاثیر خود را در توسعه پایدار نشان دهد .
وی در بخش پایانی سخنان خود ضمن ابراز رضایتمندی از اضافه شدن شش فروند شناور مسافربری و دو فروند شناور باری از سوی سازمان بنادر و دریانوردی در این استان ، ایجاد این ظرفیت دریایی را موجب سرعت در سهولت و توسعه حملونقل دریایی در بنادر هرمزگان دانست . از طرفی چون جزیره بوموسی در برنامه مسکونیسازی قرار گرفته ایجاد اضافه شدن ناوگان دریایی جدید به استان هرمزگان به عنوان قطب سفرهایی دریایی، موجب افزایش گردشگری هوشمند مبتنی بر مزیت دریا خواهد بود و این جزیره نیز از محجوریت خارج خواهد شد .