در حال بارگذاری ...
  • ارتقاء دانش حرفه‌ای کارکنان بندر امام خمینی (ره) در حوزه مدیریت کالای خطرناک

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، دوره آموزشی تخصصی کالای خطرناک با هدف ارتقاء دانش و توان عملیاتی کارکنان در حوزه تخلیه و بارگیری نگهداری و مدیریت کالای خطرناک با حضور کارکنان بخش‌های عملیاتی برگزار شد .

    در این دوره آموزشی که با حضور ۷۰ نفر از کارکنان به مدت دو روز جاری برگزار شد ، کارکنان با الزامات و استانداردهای بین‌المللی در زمینه نگهداری و حمل و نقل کالای خطرناک و همچنین قوانین کدهای تخصصی کالاهای خطرناک آشنا شدند .

    نظر به اهمیت بالای ایمنی و مدیریت ریسک در حمل و نقل و نگهداری کالاهای خطرناک ، این دوره به عنوان یک اقدام ضروری در راستای ارتقاء سطح آگاهی و دانش کارکنان در این حوزه محسوب می‌شود .

    در این دوره مباحث مختلفی از جمله شناسایی انواع کالاهای خطرناک ، روش‌های ایمن حمل و نقل و نگهداری ، مقررات ملی و بین‌المللی و مدیریت شرایط اضطراری مورد بررسی قرار گرفت . 

    شرکت‌کنندگان با استفاده از تجربیات و دانش مدرس مطرح کشور ، به تبادل نظر و بحث در مورد چالش‌های موجود و راهکارهای بهبود پرداخته و توانمندی‌های خود را در این زمینه تقویت کردند .

    یادآور می‌شود با توجه به همجواری منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با ظرفیت ۲۶ میلیون تن کالاهای شیمیایی و پتروشیمیایی و ایجاد ظرفیت لازم در تخلیه و بارگیری این نوع کالا برگزاری دوره آموزشی مذکور ، گامی مؤثر در راستای ارتقاء ایمنی و بهبود عملکرد کارکنان در حوزه کالای خطرناک بوده و به افزایش کارایی و کیفیت خدمات در این زمینه کمک شایانی خواهد کرد .




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به پیشرفت مطلوب پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای بندر امام خمینی(ره) ، اجرای ...

    |

    علیرغم رشد ۱۵ درصدی تردد کشتی‌های حامل کالای خطرناک نسبت به مدت مشابه سال قبل ، ارائه ایمن خدمات دریایی همچنان ادامه دارد و موفق به کسب رکورد ۵ سال متوالی بدون حادثه در عملیات دریایی شدیم .

    |

    در بسیاری از بنادر کشور ، همچنان کالاهای خطرناک در مجاورت سایر کالاها نگهداری می‌شوند که این موضوع امنیت بنادر را تهدید می‌کند. در بندر امام ، اما این وضعیت به‌طور قابل‌توجهی بهبود یافته است .

    |

    برای استقرار بنادر نسل‌های بالاتر نیاز به کارگیری نیروهای متخصص و تحصیل‌کرده در حوزه‌های دریایی وجود دارد و در همین راستا پیشنهادهایی با دانشگاه آزاد اسلامی برای افزودن این رشته‌های دانشگاهی ارائه شد .

    |

    این پروژه علاوه بر افزایش ظرفیت باربری معابر موجود ، هدف دیگری از جمله کاهش زمان تخلیه و بارگیری ، رفع مشکلات ترافیکی مسیرهای پرتردد و اصلاح هندسی معابر را دنبال می‌کند . همچنین با اجرای این طرح ، زمان انتقال از اسکله‌ها به انبارها ، باسکول‌ها و درب‌های ورودی و خروجی ...

    |

    نظرات کاربران