در حال بارگذاری ...
  • فصل جدید همکاری راه آهن ایران و روسیه

    شبکه ریلی ایران در دو نقطه در دریای خزر و سه نقطه ریلی با شبکه ریلی روسیه دارای ارتباط است که شامل بنادر امیرآباد و کاسپین و مرزهای ریلی اینچه برون و سرخس است .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران در حاشیه هشتاد و یکمین اجلاس شورای حمل و نقل ریلی کشورهای مستقل مشترک‌المنافع که ۱۵ و ۱۶ آبان ماه در تاشکند ازبکستان برگزار شد با اولگ بلازیوروف مدیرعامل راه آهن روسیه دیدار و بر تقویت همکاری‌ها و توسعه کریدور شمال - جنوب تأکید کرد .

    مدیرعامل راه‌آهن ایران در این دیدار با اشاره به سطح خوب ارتباطات بین دو کشور گفت : مناسبات سیاسی ایران و روسیه در بالاترین سطح قرار داشته و راه آهن ایران از گسترش روابط با راه آهن روسیه استقبال می کند .

    وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۱۰ درصد بار کشور از طریق ریل حمل می شود خاطرنشان کرد : در حوزه‌هایی همچون برقی سازی و توسعه ریلی نیازمند بهبود شرایط هستیم .

    ذاکری بر لزوم توجه بیشتر به پروژه کریدور شمال - جنوب تاکید کرد و گفت : باید با جدیت بیشتری این پروژه را دنبال کنیم و ضمن بهره‌برداری از ظرفیت موجود ، در پی افزایش ظرفیت‌ نیز باشیم .

    معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه به بیان نقاط اتصال ریلی دو کشور ایران و روسیه پرداخت و گفت : شبکه ریلی ایران در دو نقطه در دریای خزر و سه نقطه ریلی با شبکه ریلی روسیه دارای ارتباط است که شامل بنادر امیرآباد و کاسپین و مرزهای ریلی اینچه برون و سرخس است .

    ذاکری ابراز امیدواری کرد : با جلسات بیشتر بین کارشناسان راه آهن دو کشور و اتخاذ تصمیمات لازم از سوی مدیران ، پیشرفت‌های خوبی در این زمینه داشته باشیم .

    مدیرعامل راه آهن روسیه نیز در این دیدار با بیان اینکه یکی از اهداف راه‌آهن روسیه توسعه کریدور شمال - جنوب است ، افزود : برای آغاز حمل و نقل در این مسیر ۳۶ قطار کانتینری به سمت خلیج فارس ارسال شده است و در سال ۲۰۲۲ توانستیم با کاهش مدت زمان حمل، هر ماه تردد یک قطار را در این مسیر داشته باشیم .

    اولگ بلازیوروف افزود : در سال ۲۰۲۴ نیز ، یادداشت تفاهمی در زمینه حمل کانتینر بین دو طرف امضا شد که در نتیجه اجرای آن ، چهار قطار در هر ماه ارسال شده است .

    رفع موانع برای حمل نفت و زغال سنگ از کریدور شمال - جنوب و رسیدن به تعرفه مناسب از دیگر مواردی بود که مدیرعامل راه آهن روسیه به آن اشاره کرد .

    مدیرعامل راه آهن روسیه در خصوص احداث مسیر ریلی رشت - آستارا نیز گفت : این پروژه برای روسیه اهمیت خاصی دارد و آماده همکاری به منظور تحقق اهداف مشترک هستیم .

     

    منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم

     

     

     




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، یوگینی بارانوف نماینده شرکت RZD Logistika در ایران در نشست آسیب شناسی عدم شکل گیری ترانزیت ریلی در کریدور شمال - جنوب که به همت ...

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، الکسی ددوف ، سفیر روسیه در ایران ، با دکتر جبارعلی ذاکری مدیرعامل راه آهن دیدار و گفتگو کرد .

    |

    مشخصا درباره موضوع کشور پاکستان ، از زاهدان تا میرجاوه (مرز ایرانو پاکستان) ۹۶ کیلومتر فاصله دارد اما به لحاظ ریلی در این مسیر به پاکستان هم اتصال ریلی داریم و هم نداریم . با خط فوق عریض احداث شده ۱۱۰ سال گذشته که بسیار مستعمل بوده به پاکستان اتصال ریلی داریم اما با خط ریلی ...

    |

    درآمدزایی صنعت ریلی ضروری است و شرط بقای این صنعت ، تغییر رویکردها است .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، در تاریخ بیستم آذرماه سال ۱۴۰۳ به همت راه آهن کشور آذربایجان و پایانه ریلی آستارا همایشی تحت عنوان حمل و نقل و تجارت ریلی با ...

    |

    نظرات کاربران