افزایش ۵۰ درصدی ترانزیت جاده ای کشور در هفت ماهه سال جاری
طراحی و اجرای سامانه پایش ناوگان حامل کالاهای ترانزیتی از طریق استقرارونصب تجهیزات ردیابی برخط و دوربینهای پلاکخوان در طول شبکه جادههای ترانزیتی و همچنین مبادی ورودی و خروجی پایانههای مرزی از دیگر اقداماتی است که با مشارکت و همکاری دفاتر تخصصی این سازمان عملیاتی خواهد شد .
به گزارش پرتال حمل و نقل ، در هفت ماهه سالجاری بالغ بر ۱۰ میلیون و ۸۲۰ هزار تن انواع کالا توسط ۴۷۳ هزار ناوگان در مرزهای کشور جابهجا شدند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۵۰ درصدی داشته است .
رضا اکبری سرپرست سازمان راهداری در نشست کمیته ساماندهی و توسعه ترانزیت و حملونقل بینالمللی با تاکید بر اتخاذ راهکارهای لازم در تداوم این روند ، افزود : با توجه به الزامات و تکالیف قانونی برنامه هفتم توسعه در بخش حملونقل بینالمللی میبایست از طریق تشکیل کمیتههای تخصصی اقدامات لازم برای هوشمندسازی حملونقل بینالمللی و پایانههای مرزی و تکمیل تبادل داده بین سامانه جامع حملونقل بینالمللی با سایر دستگاه های تعریف شده عملیاتی گردد .
وی همچنین بر تدوین بستههای عملیاتی برای ساماندهی و توسعه هر یک از پایانه های مرزی به صورت جداگانه تاکید کرد .
سرپرست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای افزود : طراحی و اجرای سامانه پایش ناوگان حامل کالاهای ترانزیتی از طریق استقرار و نصب تجهیزات ردیابی برخط و دوربینهای پلاکخوان در طول شبکه جادههای ترانزیتی و همچنین مبادی ورودی و خروجی پایانههای مرزی از دیگر اقداماتی است که با مشارکت و همکاری دفاتر تخصصی این سازمان عملیاتی خواهد شد .
بر اساس این گزارش ، جواد هدایتی مدیر کل دفتر ترانزیت و حملونقل بینالمللی ضمن ارائه گزارشی از برنامهها و اقدامات طراحی شده برای دستیابی به هدف گذاری ۴۰ میلیون تن ترانزیت ، درزمینه برش سالیانه به تفکیک هر یک از استانها و پایانههای مرزی بر اساس تعیین سهم جادهای ۷۰ درصد و سهم ریلی ۳۰ درصد در سال پایانی برنامه هفتم، توضیحاتی بیان کرد .
منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم