بازدید سرکنسول ترکمنستان از ظرفیت های ترانزیتی بندر امیرآباد
ترانزیت کالا از مبادی مرز دریایی دو کشور از طریق بنادر امیرآباد و ترکمن باشی و فعال سازی کریدور شمال - جنوب و ارتقای سهم از حجم مبادلات تجاری خزر در راستای اجرای تفاهم نامه خواهر خواندگی می تواند دستاوردهای اقتصادی بسیار خوبی برای دو کشور داشته باشد .
به گزارش پرتال حمل و نقل ، الیاس قایپ اف ، سرکنسولگری ترکمنستان در مشهد با هدف اجرایی سازی تفاهم نامه خواهر خواندگی بنادر امیرآباد و ترکمن باشی و به منظور تقویت روابط تجاری بین تهران و عشق آباد ، مجتمع بندری و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد بازدید کرد .
سرکنسول ترکمنستان در ایران با اشاره به تکالیف اجرای بندهای تفاهم نامه خواهرخواندگی و همچنین توافق دوجانبه کشورها ، تاکید کرد : رویکرد دو کشور در توسعه روابط بندری و دریایی ، رونق ترانزیت بین المللی و تجارت در کریدورهای شمال – جنوب و شرق و غرب است .
وی با اشاره به مرز مشترک ۱۲۰۰ کیلومتری دو کشور و تجارتی که از گذرگاه های مختلف زمینی و دریایی انجام می پذیرد ، خواستار برگزاری نشست های تخصصی بیشتر در راستای تقویت تجارت و ترانزیت کالاها شد .
مدیر کل بنادر دریانوردی امیرآباد نیز انعقاد تفاهم نامه خواهر خواندگی بین دو بندر را اقدامی کاربردی توصیف کرد که در راستای آن می تواند تقویت روابط تجاری دو کشور را بیش از پیش رونق بخشد .
محمد علی موسی پور گرجی با تشریح عملکرد بندر امیرآباد به عنوان بزرگترین و فعال ترین بندر حاشیه دریای خزر گفت : ترانزیت کالا از مبادی مرز دریایی دو کشور از طریق بنادر امیرآباد و ترکمن باشی و فعال سازی کریدور شمال - جنوب و ارتقای سهم از حجم مبادلات تجاری خزر در راستای اجرای تفاهم نامه خواهر خواندگی می تواند دستاوردهای اقتصادی بسیار خوبی برای دو کشور داشته باشد .
موسی پور در ادامه با توجه به تمایل فراوان صاحبان کالا برای واردات و صادرات از مسیر دریایی ، بر ایجاد خط منظم کشتیرانی و بهبود فرایند نوبت دهی شناوران در لنگرگاه با رعایت کنوانسیون های بین المللی تاکید کرد .
بازدید از امکانات و ظرفیت های بندر امیرآباد و همچنین سرمایه گذاری های انجام شده در اراضی پسکرانه و منطقه ویژه از دیگر برنامه های این دیدار بود .
منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم