در حال بارگذاری ...
  • تشریح توانمندی های اقتصادی بندر امام خمینی (ره) در بازدید بازرگانان اقلیم کردستان عراق

    تبادلات تجاری بین اقلیم کردستان عراق و جمهوری اسلامی بیش از ۶ میلیارد دلار در سال است که در نظر داریم این تبادلات را تا پایان امسال به هفت میلیارد دلار افزایش دهیم . ۶ مرز بین المللی رسمی و ۶ مرز غیر رسمی بین ایران و کردستان عراق وجود دارد که عاملی بر نزدیکی و سهولت مسیر تجارت بین دو منطقه است .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، شیخ مصطفی عبدالرحمان رییس اتحادیه صادرکنندگان و واردکنندگان اقلیم کردستان عراق در رأس هیأت تجاری مرکب از بازرگانان فعال در حوزه صادرات و واردات کالا در ادامه بازدید از مراکز تجاری و صنعتی استان خوزستان از منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) بازدید کردند و با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بازرگانی آن آشنا شدند .

    در جریان این بازدید که داود چگنی معاون امور بندری و اقتصادی این اداره کل آنان را همراهی می‌کرد ، ضمن ارائه توضیحاتی درباره فعالیت‌های این مجتمع بزرگ تجاری ، همجواری با  مناطق ویژه اقتصادی و آزاد تجاری ، دسترسی به شبکه مواصلاتی گسترده ریلی و جاده‌ای و همسایگی با کشورهای حاشیه خلیج فارس را از اهم مزایای این بندر برشمرد و گفت : به دنبال استقبال سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی از مزایای این بندر بزرگ تجاری ، فعالیت‌های بازرگانی در حوزه تخلیه و انبارش انواع کالای نفتی و مکانیزه سازی تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی ، معدنی و شیمیایی رونق یافته است .

    اعضای هیأت مذکور همچنین در جریان بازدید خود ، از کارخانه روغن‌کشی که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به بهره‌برداری رسیده است ، ضمن دیدار با مدیران این کارخانه در خصوص گسترش همکاری بازرگانی در حوزه واردات و صادرات مواد خام اولیه گفتگو کردند .

    شیخ مصطفی عبدالرحمان در این دیدار ضمن ابراز خرسندی بابت حضور در استان خوزستان و دیدار با مدیران مراکز صنعتی و بازرگانی آن اظهار امیدواری کرد با توجه به توانمندی‌های این استان و همجواری با کشور عراق فرصت مساعدی برای افزایش همکاری بازرگانی گسترش پیدا کند .

    عبدالرحمان گفت : تبادلات تجاری بین اقلیم کردستان عراق و جمهوری اسلامی بیش از ۶ میلیارد دلار در سال است که در نظر داریم این تبادلات را تا پایان امسال به هفت میلیارد دلار افزایش دهیم . ۶ مرز بین المللی رسمی و ۶ مرز غیر رسمی بین ایران و کردستان عراق وجود دارد که عاملی بر نزدیکی و سهولت مسیر تجارت بین دو منطقه است .

    رییس اتحادیه صادرکنندگان و واردکنندگان اقلیم کردستان عراق بیان کرد : رابطه کردستان عراق با جمهوری اسلامی ایران نسبت به کشورهای دیگر در بخش‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی گسترده است .

    یادآور می‌شود این صنعت تبدیلی با ظرفیت ۶ هزار تن در روز ، دارای ۶۳ مخزن به ظرفیت ۱۳۲ هزار تن و ۴۸ سیلو به ظرفیت نگهداری ۴۰۰ هزار تن است .

    میزان اشتغال‌زایی در این کارخانه ۸۰۰ نفر و حجم سرمایه‌گذاری در این کارخانه ۱۵۰ میلیون دلار  اعلام شده است .

    این کارخانه با هدف کاهش وابستگی به خارج از کشور در این صنعت و رشد شاخص‌های اقتصادی در زمینه تولید ملی راه اندازی شد .

     

    منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم

     

     




    مطالب مرتبط

    تعداد کامیون و واگن اختصاص یافته جهت خروج کالاهای اساسی طی هفت ماهه نخست سال جاری شامل ۴۴۰ هزار و ۸۷ دستگاه کامیون و ۱۳ هزار و ۷۶۵ واگن بود که از این تعداد ۵۴ هزار و ۹۰۰ دستگاه به صورت حمل یکسره بوده است .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، نشست کمیته هماهنگی امنیت دریانوردی استان خوزستان در راستای ارتقاء امنیت پایدار در آب‌های تحت حاکمیت به میزبانی منطقه ...

    |

    طراحی مدل کسب و کار و فرآیندها در سامانه یکپارچه عملیات بندری با رویکرد هوشمندی ، داده محوری ، کاهش مداخله نیروی انسانی ، ایجاد حداکثر تسهیلات در زنجیره تامین برای ذینفعان و در عین حال تحقق اهداف قانون گذار و سازمان‌های نظارتی صورت می پذیرد .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، بازرس کل خوزستان در جریان بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی(ره) با اشاره به اهمیت منطقه ویژه اقتصادی بندر امام ...

    |

    بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته ، با اتمام پروژه‌های سرمایه‌گذاری بخش نفتی ، بالغ بر ۲۰۰ هزار مترمکعب به ظرفیت مخازن نگهداری فرآورده‌های نفتی افزوده می‌شود که باعث افزایش عملکرد و ترانزیت فراورده‌های نفتی به میزان ۲ میلیون تن نسبت به عملکرد جاری می‌شود .

    |

    نظرات کاربران