فعالیت موثر دانشگاه های مجری دوره های آموزشی تخصصهای دریانوردی در گیلان
درصدد هستیم با اعطای مجوز برگزاری دورههای آموزش دریانوردی مصوب کنوانسیون stcw به دانشگاه ها،دریانوردان بتوانند علاوه بر مدارک تحصیلی دانشگاهی گواهی طی دوره های آموزش دریانوردی را به طور همزمان دریافت کنند که در نهایت بتوانند در آزمونهای شایستگی سازمان شرکت و در آینده به عنوان یک دریانورد بر روی کشتیها حضور پیدا کنند .
به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیر کل امور دریانوردان ، سازمانهای تخصصی و بینالمللی سازمان بنادر و دریانوردی بر لزوم فعالیت موثر مراکز دانشگاه های مجری دورههای آموزشی تخصصهای دریانوردی علاوه بر موسسات آموزش دریانوردی در گیلان تاکید کرد .
مهدی فرمهینی فراهانی در حاشیه بازدید از مراکز و موسسات آموزشی دریانوردی استان گیلان ، اظهار کرد : نظارت بر عملکرد این گونه موسسات و مراکز آموزشی ، در راستای توانمندسازی دریانوردان است .
وی با بیان اینکه یکی از اهداف مهم امور دریانوردان ، سازمانهای تخصصی و بینالمللی سازمان بنادر و دریانوردی ، ارتقاء سطح کیفی و کمی دریانوردان است ، افزود : خوشبختانه در استان گیلان طی سالیان گذشته ، اتفاقات خوبی در این حوزه رقم خورده و تعدادی از دانشگاههایی که در این استان مستقر هستند نسبت به برگزاری دورههای دانشگاهی برای تربیت دریانوردان اقدام کردند .
مدیر کل امور دریانوردان ، سازمانهای تخصصی و بینالمللی سازمان بنادر و دریانوردی تاکید کرد : درصدد هستیم با اعطای مجوز برگزاری دورههای آموزش دریانوردی مصوب کنوانسیون stcw به دانشگاه ها،دریانوردان بتوانند علاوه بر مدارک تحصیلی دانشگاهی گواهی طی دوره های آموزش دریانوردی را به طور همزمان دریافت کنند که در نهایت بتوانند در آزمونهای شایستگی سازمان شرکت و در آینده به عنوان یک دریانورد بر روی کشتیها حضور پیدا کنند .
فرمهینی فراهانی با اشاره به اینکه در استان گیلان تعدادی دانشگاه فعال در این زمینه وجود دارد ، تصریح کرد : ظرفیت بسیار خوبی در استان گیلان برای افزایش دریانوردان و شرکت در این دورهها وجود دارد .
وی با بیان اینکه چندین تفاهمنامه همکاری با حوزه صنعت حمل و نقل در این زمینه منعقد شده ، ادامه داد : امیدواریم در این استان شاهد توسعه کمی و کیفی تربیت دریانورد در سالهای آتی باشیم .
مدیر کل امور دریانوردان ، سازمانهای تخصصی و بینالمللی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه دغدغهای که دریانوردان و فراگیران حوزه دریا دارند مبحث کارآموزی و مدت تعیین شده برای حضور روی کشتی است ، گفت : با این تفاهمنامه و ظرفیتی که ایجاد میشود کارآموزان میتوانند بعد از اتمام دوره دانشگاهی ، از ظرفیت کشتیهایی که در دریای خزر تردد دارند بهرهمند شوند و روی این کشتیها دوره کارآموزی خود را طی کرده و در آینده بتوانند تحت عنوان دریانورد بر روی این کشتیها فعالیت مستمر داشته باشند .
فرمهینی فراهانی با اشاره به گستردگی دریا در شمال و جنوب کشور، تصریح کرد : بر اساس سیاست های ابلاغی توسعه دریامحور از سوی مقام معظم رهبری و نظر به توسعه کمی دریانوردان ایرانی، این ظرفیت برای تمامی افراد علاقه مند به حوزه حمل و نقل دریایی وجود دارد که بتوانند از ظرفیت دریا برای کسب و کار و اشتغال بهره ببرند .
وی در مورد تعدد حضور دریانوردان استان گیلان در عرصه فعالیتهای دریایی ، تاکید کرد : این اتفاق به نوعی یک افتخار و ارزش است از این بابت که ظرفیتهایی آموزش دریانوردی که در استان ایجاد شده؛ علاقمندان مشاغل دریایی توانستند خود را مطابق با استانداردهای آموزش دریانوردی وفق داده و نه تنها بر روی شناورهای کوچک بلکه بر روی شناورهای بزرگ نیز بتوانند فعالیت کنند .