تجارت دریایی در بندر گناوه با توسعه زیرساختها رونق پیدا میکند
معیشت بیش از ۹۰ درصد مردم بنادر استان به دریا و دریانوردی وابسته بوده بنابراین ، تغییر و تحول در این بخش تأثیر مستقیم و گستردهای بر زندگی و رفاه مردم خواهد داشت .
به گزارش پرتال حمل و نقل ، نشست بررسی مشکلات تجار و بازرگانان گناوهای با حضور نماینده مردم شهرستانهای بوشهر ، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی و مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر به میزبان فرمانداری این شهرستان برگزار شد .
محمد شکیبی نسب در تشریح روند جزئیات این نشست اظهار کرد : نشست با تجار و بازرگانان بهمنظور تبادلنظر در مورد چالشهای پیشروی بازرگانان و همچنین فرصتهای بالقوه در حوزه حملونقل دریایی و تجارت بینالمللی برگزار شد . معیشت بیش از ۹۰ درصد مردم بنادر استان به دریا و دریانوردی وابسته بوده بنابراین ، تغییر و تحول در این بخش تأثیر مستقیم و گستردهای بر زندگی و رفاه مردم خواهد داشت .
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد : یکی از مسائل اصلی در بنادر استان ساماندهی موتورلنجهای سنتی است که هرگونه تصمیمگیری در چارچوب سیاست های ابلاغی است .
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با اشاره به تحولات زیرساختی در بندر گناوه اظهار کرد : در بندر گناوه پروژههای عمرانی مهمی از جمله ساخت اسکله به طول ۲۰۰ متر نیز اکنون در مرحله نهایی قرار دارد .
شکیبینسب افزود : این پروژهها نه تنها ظرفیت بندر را برای پذیرش کشتیهای بزرگتر افزایش میدهد بلکه نقش مهمی در بهبود ایمنی دریانوردی ایفا میکنند . با اتمام فاز نخست طرح توسعه جامعه در بندر گناوه، عمق کانال دسترسی این بندر به پنج متر و با قابلیت تردد شناورهای ۲ هزار تنی افزایش پیدا میکند .
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد : این اداره کل با تمام توان در تلاش است تا انتظارات بحق مردم و بازرگانان منطقه را برآورده کند . در این حوزه توسعه زیرساختهای بندری ، ارتقاء ایمنی تردد شناورها و فراهمسازی بسترهای مناسب برای افزایش حجم تجارت از اولویتهای اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر محسوب میشود .
در این نشست که همزمان با میز خدمت فرمانداری شهرستان گناوه برگزار شد دریانوردان از نماینده مردم بوشهر ، گناوه و دیلم خواستار رسیدگی برای صدور مجوز سفیر جدید ملوانان شدند .