در حال بارگذاری ...
  • نقشه راه دستیابی به ترانزیت ۱۵ میلیون تنی میان ایران و آذربایجان تهیه شود

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر راه و شهرسازی در نشست مشترک با معاون نخست‌وزیر جمهوری آذربایجان بر ضرورت ایجاد نقشه راه برای دستیابی به هدف ترانزیت ۱۵ میلیون تنی تاکید کرد .

    فرزانه صادق در جلسه مشترک با معاون نخست‌وزیر جمهوری آذربایجان ، ضمن خوشامد گویی به مقامات جمهوری آذربایجان در پی سفر به تهران ، گفت : پیوندهای عمیق تاریخی و فرهنگی دو کشور پشتوانه ارزشمندی برای توسعه روابط ۲ کشور است . توسعه ارتباط با جمهوری آذربایجان از اهمیت و جایگاه بالایی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران برخوردار است .

    وی ادامه داد : اطمینان دارم که این مناسبات با تلاش‌های جنابعالی در آینده و در راستای منافع دو کشور بیش از پیش ارتقا خواهد یافت . ضمنا مراتب خرسندی خود را از بازگشایی مجدد سفارت جمهوری آذربایجان در تهران اعلام می‌کنم و آمادگی داریم تا مناسبات دو کشور را در همه بخش‌ها توسعه دهیم .

    صادق در ادامه اظهار کرد : آماده‌ایم در کوتاه‌ترین زمان ممکن شانزدهمین کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور را در تهران برگزار کنیم تا همه زمینه‌های همکاری مرور شود . خوشبختانه همکاری در کلیه زمینه‌های حمل‌ونقل و لجستیک و همین‌طور در پروژه‌های زیرساختی به طور مستمر در جریان است .

    وی در ادامه با اشاره به این که ایران اقدام برای ساخت راه آهن رشت - آستارا را آغاز کرده است ، گفت : این موضوع نقطه عطفی برای توسعه کریدور شمال به جنوب است و مشارکت دولت آذربایجان برای توسعه زیرساخت‌های ریلی منتهی به این مسیر اهمیت بالایی دارد .

    وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر ظرفیت‌های مطلوب مرزی موجود در بخش جاده‌ای بین دو کشور گفت : پیشنهاد می‌کنم میزان پذیرش ناوگان به صورت روزانه در مرز آستارا به ۱۰۰۰ دستگاه در بیله سوار ۸۰۰ دستگاه ، در جلفا به ۷۰۰ دستگاه و در پلدشت به ۶۰۰ دستگاه افزایش یابد .

    وی ادامه داد : لازم است تفاهم‌نامه جامعی در خصوص همکاری دو کشور در بخش حمل‌ونقل تهیه شود که همزمان با توسعه زیرساخت‌ها جریان حمل‌ونقل نیز سرعت یابد . می توانیم ظرف یک ماه آینده ترتیب برگزاری جلسه و تهیه این تفاهم‌نامه را بدهیم . همچنین لازم است نقشه راه دستیابی به هدف ۱۵ میلیون تن ترانزیت کالا بین دو کشور در سال تهیه شود .

    وی در خصوص توسعه همکاری‌های بندری و دریانوردی نیز گفت : لازم است نشست مشترک کارشناسی جهت نهایی سازی پیش نویس تفاهم‌نامه همکاری ظرف یک‌ماه آینده برگزار شود .

    وزیر راه و شهرسازی همچنین با تاکید بر ضرورت افزایش پروازهای مشترک بین دو کشور اظهار کرد : حمل‌ونقل هوایی بین دو کشور باید توسعه پیدا کند و در این راستا باید زمینه افزایش پروازهای مشترک در هر دو کشور ایجاد شود .

    گفتنی است نشست مشترک فرزانه صادق ، وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران و شاهین مصطفی‌یف معاون نخست‌وزیر جمهوری آذربایجان که هر دو ریاست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور را به عهده دارند ، به منظور پیگیری همکاری‌های دو کشور و همچنین افزایش تعاملات ایران و آذربایجان برگزار شد .




    مطالب مرتبط

    طبق توافقات انجام شده میان دو کشور در سنوات گذشته ، دستیابی به هدف ترانزیت ۱۰ میلیون تن بار در مسیر کریدور شمال - جنوب ضرورت دارد و باید ظرفیت ۲۰ میلیون تنی ترانزیت در مسیرهای فعلی کریدور شمال - جنوب ذیل شقوق ریلی ، جاده‌ای و دریایی ، فعال شود .

    |

    روابط دو کشور بر پایه‌های مستحکم تاریخی ، دینی و فرهنگی استوار است و الهام علی‌اف ، رئیس‌جمهور آذربایجان ، اهمیت ویژه‌ای برای توسعه روابط با ایران قائل است ، زیرا این همکاری‌ها به نفع منطقه و توسعه دو کشور خواهد بود .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر راه و شهرسازی گفت : از آغاز اجرای طرح نوروزی ، میزان سفرها با استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای در مقایسه با ...

    |

    مردم از طریق سامانه ۱۴۱ ، نقاط ضعف و قوت و ... را اعلام کنند و در پایشی که از ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای سفرهای نوروزی در حال انجام است ، ما را همراهی کنند .

    |

    در این بازدید وزیر راه و شهرسازی ضمن گفت‌وگوی صمیمی با مسافران ، خدمه قطارها و کارکنان شرکت راه آهن بر ارائه خدمات شایسته به مسافران نوروزی و نظرسنجی مستمر در راستای ارتقا کیفیت خدمات به مسافران تاکید کرد .

    |

    نظرات کاربران