در حال بارگذاری ...

افزایش ۱۲ درصدی ارزش صادرات غیرنفتی به روسیه طی نیمه اول امسال

عمده‌ترین کالاهای صادراتی به روسیه در نیمه نخست سال جاری شامل فلفل گلخانه‌ای ، پلی‌استیرن و پسته با پوست بوده که به ترتیب ۵.۹ درصد ، ۵.۸ درصد و ۴.۹ درصد از کل ارزش صادرات کشور را به خود اختصاص داده اند .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، گمرک ایران آمار مبادلات تجاری ایران با فدراسیون روسیه در سال ۱۴۰۲ و ۶ ماهه سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد .

در نیمه نخست سال جاری یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۴۹۴ میلیون دلار به روسیه صادر شده است .

بر اساس این گزارش ، این میزان کالای صادراتی در ۶ ماهه سال جاری به لحاظ وزن ۲۰ درصد و از نظر ارزش ۱۲ درصد افزایش نشان می‌دهد .

عمده‌ترین کالاهای صادراتی به روسیه در نیمه نخست سال جاری شامل فلفل گلخانه‌ای ، پلی‌استیرن و پسته با پوست بوده که به ترتیب ۵.۹ درصد ، ۵.۸ درصد و ۴.۹ درصد از کل ارزش صادرات کشور را به خود اختصاص داده اند .

این گزارش می‌افزاید : بیشترین میزان کالای صادر شده به روسیه از طریق گمرک آستارا انجام گرفته ، به طوری که ۳۲ از کل ارزش صادرات از طریق این گمرک انجام شده است .

این گزارش در خصوص صادرات ایران به روسیه در سال ۱۴۰۲ می‌افزاید : در این مدت ۲.۲ میلیون تن کالا به ارزش ۹۶۵ میلیون دلار به روسیه صادر شده بود که به لحاظ وزن ۵۴ درصد و از حیث ارزش ۲۸ درصد رشد نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته است .

این گزارش در خصوص واردات ایران از فدراسیون روسیه در ۶ ماه سال جاری می‌افزاید : در این مدت ۱.۱ میلیون تن کالا به ارزش ۷۹۷ میلیون دلار از روسیه وارد کشور شده است که به لحاظ وزن ۳۸ درصد و به لحاظ ارزش ۱۴ درصد کاهش داشته است .

عمده‌ترین کالای وارداتی از روسیه شامل طلا به اشکال خام بود که ۲۲ درصد از ارزش کل واردات از این کشور را دارا بود .

بر اساس این گزارش واردات از روسیه در سال ۱۴۰۲ به میزان ۳.۴ میلیون تن و به ارزش ۱.۷ میلیارد دلار بوده که به لحاظ وزن و ارزش به ترتیب ۲۸ درصد و ۸ درصد افزایش نشان می‌دهد .

این گزارش می‌افزاید ، در نیمه ابتدایی امسال ترانزیت خارجی از مبدا روسیه با رشد ۱۷ درصدی به ۵۲۶ هزار تن رسیده و ترانزیت خارجی به مقصد روسیه ۵۶ هزار تن بوده که ۱۸ درصد کاهش یافت .




مطالب مرتبط

در مجموع ۱۰.۵ میلیون تن از کل ترانزیت خارجی از مسیر ایران در این مدت ، از مبداء گمرکات‌ منطقه ویژه شهید رجایی ، پرویز‌خان و باشماق بوده است .

|

در ۵ ماهه سال ۱۴۰۳ ، ترانزیت خارجی از مبدا گمرک پرویز‌خان ۱۵۸ درصد ، گمرک بندر شهید رجایی ۱۷ درصد و از گمرک باشماق ۱۱۲ درصد افزایش نشان می‌دهد .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل دفتر واردات گمرک ایران گفت : اجرای قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی نیازمند مشارکت ، همراهی و همکاری تمامی ...

|

سال گذشته مبادلات حمل و نقل از طریق ریلی و جاده ای بین دو کشور ۴۵ درصد رشد داشت . با این وجود ، پتانسیل های فراوانی وجود دارد که باید از این امکانات استفاده کنیم و مبادلات حمل و نقلی دو کشور را افزایش بدهیم .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، در نشست مشترک معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران و مدیر عامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران دو طرف در خصوص ...

|

نظرات کاربران