در حال بارگذاری ...
  • حذف و اصلاح ۳۵۶ نقطه پر حادثه در راه‌های کشور

    از این میزان نقاط اصلاح شده در نیمه نخست سال جاری ، ۱۳۶ نقطه پرحادثه مصوب سال ۱۴۰۱ و ۲۲۰ نقطه پر حادثه نیمه تمام و مستعد حادثه از سال‌های گذشته بوده است .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، طی ۶ ماهه سال‌جاری ، ۳۵۶ نقطه پر حادثه با هدف ارتقاء ایمنی و کاهش تصادفات جاده‌ای در راه‌های بین‌شهری کشور رفع و اصلاح شد .

    مدیر کل دفتر نگهداری علائم ، تجهیزات و توسعه ایمنی راه سازمان راهداری بیان کرد : از مجموع ۸۸۷ نقطه پرتصادف مصوب سال ۱۴۰۱ تا کنون ۵۴۸ نقطه رفع و اصلاح شد که از این میزان ۴۱۲ نقطه پرحادثه طی سال ۱۴۰۲ برطرف و اصلاح شده است .

    صباغ‌زاده با اشاره به این‌که طی ۶ ماهه سال‌جاری ۳۵۶ نقطه پرحادثه در راه‌های بین‌شهری کشور رفع و اصلاح شد ، افزود : از این میزان نقاط اصلاح شده در نیمه نخست سال جاری ، ۱۳۶ نقطه پرحادثه مصوب سال ۱۴۰۱ و ۲۲۰ نقطه پر حادثه نیمه تمام و مستعد حادثه از سال‌های گذشته بوده است .

    وی افزود : در مدت زمان یاد شده ، ۹۰ هزار و ۱۱۳ کیلومتر از راه‌های بین‌شهری کشور خط‌کشی شد و ۲۱۰ هزار و ۵۰۰ عدد انواع تابلو و علائم اخطاری و مسیرنما ، نصب شده است .

    مدیر کل دفتر نگهداری علائم ، تجهیزات و توسعه ایمنی راه سازمان راهداری ، نصب ۴۲۵/۷ کیلومتر حفاظ‌ ضروری از جمله گاردریل و نیوجرسی ، ۱۱۳ کیلومتر روشنایی در گردنه‌های مه‌گیر ، کمربندی‌ها و راه عبوری از نواحی مسکونی را از دیگر اقدامات ایمنی در محور‌های شریانی کشور طی نیمه نخست امسال عنوان کرد .




    مطالب مرتبط

    تاکنون دو رمپ فرار در این محور احداث شده و با مساعد شدن شرایط جوی ، رمپ سوم نیز به‌زودی اجرا خواهد شد که مجموع اعتبار هزینه‌شده برای این رمپ‌ها بالغ بر ۷.۵ میلیارد تومان بوده که به پیمانکار پرداخت شده است .

    |

    علاوه بر استفاده از ظرفیت‌های موجود در حوزه اطلاع‌رسانی ، اقداماتی نیز با هدف صیانت از حریم راه و جلوگیری از ایجاد و کاربرد مستحدثات و عوامل برهم‌زننده ایمنی جاده‌ها اجرایی می‌شود .

    |

    یکی از راهکارهای اصلی ، حمل بارهای ریل پسند و انبوه به شیوه مبدا - مقصدی است . ضرورت دارد تعامل ذینفعان و شرکای تجاری صنعت ریلی برای رفع مشکلات شکل گیرد .

    |

    هدف از اجرای پروژه‌هایی نظیر تعریض مسیر ، حذف نقاط پرتگاهی ، احداث شانه‌های ایمنی و خاکبرداری در محورهای مواصلاتی استان ایلام ، کاهش تصادفات جاده‌ای و ایجاد بستری مناسب به منظور تردد ایمن‌تر و روان‌تر برای کاربران جاده‌ای است .

    |

    تابلوهای اطلاعاتی برای آگاهی دادن به رانندگان از شرایط راه ها و امکانات موجود در جاده مورد استفاده قرار می گیرد که این امر در کاهش احتمالی خطرات جاده ای تأثیر به سزایی دارد .

    |

    نظرات کاربران