در حال بارگذاری ...
  • نقش طرح جامع در توسعه متوازن بنادر کشور

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، مشاور مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه در بنادر بزرگ از ۵۰ درصد ظرفیت و در بنادر کوچک از حدود ۴۰ درصد ظرفیت استفاده می شود ، تاکید کرد : باید بازنگری طرح های جامع بنادر کشور مدنظر قرار گیرد و با افق ۱۴۱۴ کار را پیش ببریم و بدانیم که فرایند تدوین طرح جامع بنادر کشور ، نیازمند توجه به رویکردهای نوین است .

    آبایی افزود : در طرح های جامع دو موضوع منابع مالی و نیروی انسانی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و رقابت پذیری بنگاه های فعال در بازار تجارت دریابرد باید مورد توجه قرار گیرد ؛ در عین حال بازنگری طرح جامع بنادر کشور با رویکرد نوین بر مشارکت تمامی ذی نفعان بندری در برنامه ریزی ، بسیار مهم است .

     

     
     
     
     
     
     
     
     




    مطالب مرتبط

    هم‌ اکنون ۸ فروند کشتی حامل کالای اساسی به وزن ۲۲۰ هزار و ۶۸۳ تن در اسکله‌های این مجتمع بندری پهلو گرفته و در حال تخلیه هستند که نشان‌دهنده تداوم روند مطلوب واردات کالاهای ضروری به کشور است .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ طی بازدید سرپرست مدیریت هماهنگی امور مناطق ویژه اقتصادی از بندر امام خمینی(ره) ، راهکارهای تسهیل سرمایه‌گذاری و رفع ...

    |

    حدود ۱۳۰ هزار کانتینر در کل گمرک شهید رجایی وجود دارد که حداکثر ۳۵۰۰ کانتینر از این تعداد در محوطه‌ای که دچار حریق شده ، قرار دارد . در مقیاس ۱۳۰ هزار کانتینر ، شاید عدد ۳۵۰۰ عدد کوچکی باشد ؛ اما در مقیاس خودش و با توجه به حادثه‌ای که رخ داده ، این عدد بزرگ است .

    |

    حضور مستمر کارشناسان HSE در تمامی عملیات دریایی از جمله پهلودهی ، جداسازی ، لایروبی و سوخت‌رسانی به کشتی‌ها الزامی است . این کارشناسان وظیفه نظارت بر رعایت استانداردهای ایمنی در محیط زیست دریایی را نیز بر عهده دارند .

    |

    بیشتر کالاهای اساسی از بندر امام خمینی وارد می‌شود . برخی از کالاهای اساسی به‌صورت مواد اولیه یا کالاهای نیمه‌تمام وارد می‌شوند که از طریق کانتینرها وارد بنادر می‌شوند . این نوع کالاها معمولاً نیاز به فرآوری دارند و ممکن است از بندر شهید رجایی وارد شوند .

    |

    نظرات کاربران