در حال بارگذاری ...
  • بومی‌سازی صنعت هواپیماسازی با جدیت بیشتر ادامه می‌یابد

    توجه به اقتصاد و کسب و کار هوانوردی با رویکرد حمل و نقل هوایی کوچک و هوانوردی عمومی و همچنین پایداری تجاری در این صنعت از دیگر سیاست‌های راهبردی است و در نظر داریم موانع بازدارنده در فرایندها از جمله ، مقررات حاکمیتی به منظور کاهش ریسک و مدیریت هزینه - فرصت برای ترغیب سرمایه گذاران و رونق کسب و کار در این صنعت رفع شود .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری در دیدار با معاونان و مدیران این سازمان تاکید کرد : در ماموریت جدید ، بحث بومی‌سازی صنعت هواپیماسازی با جدیت بیشتر ادامه خواهد داشت .

    حسین پورفرزانه در دیدار با معاونان و مدیران سازمان هواپیمایی کشوری ، به تشریح برنامه‌های کلان درون و برون سازمانی پرداخت و گفت : صنعت هوانوردی موتور پیشران توسعه پایدار است ، بنابراین ، تقویت و تحقق رسالت بنیادی چهارگانه سازمان هواپیمایی کشوری شامل حاکمیت ، نظارت ، هدایت و حمایت از صنعت هوانوردی با رویکرد منافع ملی با جدیت در دستور کار قرار خواهد گرفت .

    وی در ادامه ضمن تاکید بر تحقق منویات رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) در راستای سیاست‌های راهبردی نظام مقدس جمهوری اسلامی و شعار سال اظهار کرد : خوداتکایی فناوری به منظور رفع نیازمندی‌ها ، تبلور و تجاری‌سازی دانش مهندسی از جمله اولویت‌های این سازمان به شمار می‌رود ، بنابراین در ماموریت جدید ، بحث بومی‌سازی صنعت هواپیماسازی با جدیت بیشتر ادامه خواهد داشت .

    پور فرزانه تصریح کرد : توجه به اقتصاد و کسب و کار هوانوردی با رویکرد حمل و نقل هوایی کوچک و هوانوردی عمومی و همچنین پایداری تجاری در این صنعت از دیگر سیاست‌های راهبردی است و در نظر داریم موانع بازدارنده در فرایندها از جمله ، مقررات حاکمیتی به منظور کاهش ریسک و مدیریت هزینه - فرصت برای ترغیب سرمایه گذاران و رونق کسب و کار در این صنعت رفع شود .

    وی ، ارتقا ضریب کیفی و ایمنی در صنعت حمل و نقل هوایی در دولت چهاردهم را از جمله شاخص های راهبردی و ضروری برشمرد و گفت : توجه ویژه به زنجیره تامین صنعت هوانوردی در حوزه آموزش، تعمیرات ، عملیات فرودگاهی و ... و تدقیق در نظارت بر کیفیت قطعات تامین شده از منابع خارجی از دیگر برنامه‌ها به شمار می‌رود .

    سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه مردم و جامعه بهترین ناظران ما به شمار می‌روند ، افزود : افزایش رضایتمندی و ارتقای آسایش و رفاه مردم در صنعت حمل‌وهوایی از اولویت‌های این سازمان به‌ شمار رفته ، بنابراین برای تحقق آن از تمامی ظرفیت ها استفاده می‌کنیم و تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا خدمات بیشتر و با کیفیت‌تر در این صنعت ارائه شود .




    مطالب مرتبط

    برون رفت از مشکلات صنعت هوایی کشور نیازمند بازمعماری نظام حاکم بر این بخش است و بازطراحی ساختار حکمرانی صنعت هوایی با شناسایی ظرفیت ها ، قوانین و ... هم اکنون با عزمی جدی در دستور کار قرار گرفته است .

    |

    همکاری با بخش خصوصی و استفاده از فناوری‌های نوین در توسعه زیرساخت‌ها ، از جمله دیگر اقداماتی است که چشم‌انداز روشنی برای آینده اقتصاد دریایی ایران ترسیم می‌کند . دولت چهاردهم با اجرای این برنامه‌ها ، نه تنها جایگاه ایران را در منطقه ارتقا خواهد داد ، بلکه زمینه‌ساز تحقق ...

    |

    شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) باید ویترین مدیریتی فرودگاه‌های کشور باشد و ما از بازرسان سازمان هواپیمایی کشوری سپاسگزاریم که در کنار ما هستند و به بهبود سطح ایمنی و کیفیت شهر فرودگاهی کمک می‌کنند .

    |

    برای ارتقا جایگاه شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران باید از چند صدایی پرهیز و با تک صدایی و تعامل شاهد اقدامات ارزنده همه همکاران در این شرکت باشیم .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری دستور داد به منظور بررسی میزان پیشرفت فرودگاه در رفع یافته‌های ایمنی و امنیتی موجود ، اقدام ...

    |

    نظرات کاربران