در حال بارگذاری ...
  • نقشه راه تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه در سازمان راهداری تدوین شود

    سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای باید نقشه راهی را به منظور بسترسازی مقرراتی برای ارائه به دولت با هدف رفع هم‌پوشانی‌ها و عملیاتی کردن و تحقق احکام برنامه هفتم توسعه ، تنظیم ، فاز‌بندی و زمان‌بندی کند .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی گفت : سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ، نقشه راه پیشنهادی تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه در حوزه فعالیت‌های این سازمان را تدوین کند .

    محمود غفاری در نخستین نشست کمیته دائمی رصد و پایش برنامه هفتم توسعه کشور ، اظهار کرد : در برنامه هفتم توسعه احکام مفید فایده‌ای در راستای تحقق اهداف وزارت راه و شهرسازی ترسیم شده است.

    وی توجه به بسترهای قانونی و مقرراتی برای اجرای این احکام را گامی مهم‌تر خواند و بیان کرد : باید با استخراج آئین‌نامه‌ها ، دستورالعمل‌ها و اسناد مرتبط با سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ، راهکارهایی برای عبور از چالش‌ها و برآورد تأمین اعتبارات برنامه کاری سالانه در زمان اجرای برنامه هفتم توسعه به منظور ارائه به وزارت راه و شهرسازی تهیه و تدوین شود .

    معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی تأکید کرد : بر این اساس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای باید نقشه راهی را به منظور بسترسازی مقرراتی برای ارائه به دولت با هدف رفع هم‌پوشانی‌ها و عملیاتی کردن و تحقق احکام برنامه هفتم توسعه ، تنظیم ، فاز‌بندی و زمان‌بندی کند .

    غفاری ادامه داد : با استخراج و جمع‌بندی موضوعات و احکام ، می‌توان پیشنهاداتی را در زمینه تأمین اعتبارات و اجرای تکالیف و احکام و ارائه کرد . در این نقشه راه می‌توان پیشنهاداتی را در خصوص تأمین اعتبارات مورد نیاز با بازنگری در مواردی مانند جرائم رانندگی ، ضمانت اجرایی اخذ عوارض آزادراه‌های دولتی و چگونگی تأمین منابع برای اجرای پروژه‌های حوزه راه‌ روستایی به دولت ارائه کرد .

    معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی همچنین به موانع پیش رو در حوزه لُجستیک اشاره و خاطرنشان کرد : با اصلاح ساختارها ، می‌توان فعالیت‌ها در این حوزه به نحو مطلوب‌تری به پیش برد .

    تدوین احکام کارگشای برنامه هفتم توسعه در حوزه خدمات سازمان راهداری

    معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای در نخستین نشست کمیته دائمی رصد و پایش برنامه هفتم توسعه کشور گفت: احکام کارگشایی در برنامه هفتم توسعه در حوزه خدمات و فعالیت‌های این سازمان دیده شده که اثربخشی آن‌ها در گرو بهره‌وری مناسب از احکام است . در برنامه هفتم توسعه احکام بسیار خوب و کارگشایی در حوزه خدمات سازمان راهداری دیده است .

    وی اثرگذاری این احکام را در گروی اجرا و بهره‌گیری مناسب از این ظرفیت‌ها خواند و بیان کرد : سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ، با تلاش شبانه‌روزی به سازمانی پویا و فعال تبدیل شده است و با بهره‌گیری از سیستم‌های ارزیابی جاده‌ ، آسفالت ، ابنیه و تونل‌ها به یکی از سازمان‌های بزرگ داده‌محور تبدیل شده است .

    معاون وزیر و رییس این سازمان عنوان کرد : سال گذشته سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به عنوان سازمان بهره‌ور و دستگاه برتر شناخته شد و در ارزیابی جشنواره شهید رجایی سال گذشته به عنوان سازمان برتر کشوری در حوزه اقامه نماز و در امسال نیز ، در زمینه قاچاق سوخت موفق به کسب رتبه برتر شد .

    امانی با اشاره به اجرای فعالیت‌های متعدد در حوزه نرم‌افزاری ، افزود : بر اساس ۴۰ شاخص تعریف شده در سیستم ارزیابی مدیران ، هر فصل وضعیت ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان‌ها رصد و بررسی و عملکرد آن‌ها ارزیابی می‌شود .

    معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس این سازمان با اشاره به فعالیت‌های بسیار مناسب مرکز توسعه آموزش، مطالعات و نوآوری ، به حضور دبیرکل اتحادیه حمل‌ونقل جاده‌ای بین‌المللی (IRU) در ایران و انعقاد تفاهم‌نامه‌ای به منظور آموزش رانندگان کشورمان اشاره کرد . با ارائه آموزش‌ها از سوی اتحادیه حمل‌ونقل جاده‌ای بین‌المللی به مدرسان ، از ظرفیت آنان در زمینه انتقال و ارائه آموزش‌ها به رانندگان فعال در حوزه ترانزیت استفاده می‌شود .




    مطالب مرتبط

    نقاط پرتصادف به نقاطی اطلاق می‌شود که عمده تصادفات رخ داده عامل زیرساختی داشته و با حذف و اصلاح راه دیگر مستعد حادثه‌ نباشند، بنابراین تصادفات رخ داده در نقاطی که به دلایلی همچون خلأ نظارتی یا عوامل دیگر مستعد وقوع تصادف هستند ، را نمی‌توان با انجام اقدامات مرتبط با راه ...

    |

    در ۹ ماهه امسال همچنین عملیات درزگیری و لکه‌گیری آسفالت به ترتیب در ۲۴۱۶ کیلومتر و ۵۰۳۴ کیلومتر از سطح جاده‌های کشور با مصرف یک میلیون و ۷۴۱ هزار و ۱۷۷ تُن آسفالت انجام شده است .

    |

    همه تمهیدات لازم به منظور مقابله با پیامدهای احتمالی ناشی از بارش‌های احتمالی در محورهای مواصلاتی اندیشیده شده و در صورت بروز اختلال ترافیکی ، راهداران به کاربران جاده‌ای خدمت‌رسانی می‌کنند .

    |

    با تحلیل سهم عوامل مؤثر در وقوع تصادفات و تبیین رویکرد نوین جهانی یعنی افق صفر و سیستم ایمن ، راهکارهای مرتبط با راه مبتنی بر این رویکرد مورد بررسی قرار گرفت . همچنین در این دوره ، دستورالعمل شناسایی و اولویت‌بندی نقاط پرتصادف و نحوه ارزیابی اثربخشی اقدامات اصلاحی صورت گرفته ...

    |

    با اجرای این طرح و حذف مراجعه حضوری رانندگان ، امکان نوبت‌گیری در هر نقطه از کشور برای فعالان این حوزه فراهم شد . علاوه بر رانندگان ایرانی ، رانندگان حوزه حمل و نقل کالا از کشورهای روسیه ، آذربایجان ، عراق و ترکیه نیز می‌توانند با مراجعه به وبگاه نسبت به دریافت نوبت اینترنتی ...

    |

    نظرات کاربران