در حال بارگذاری ...
  • توانمندی متخصصان ایرانی در تولید سامانه‌ های کمک نظارتی

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل مخابرات ، فناوری اطلاعات هوانوردی و امنیت فضای مجازی شرکت فرودگاه‌ها گفت : یکی از دستاوردهای متخصصین شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران سامانه ASUR (Advanced Surveillance System) است که چندی پیش توسط وزیر راه و شهرسازی بهره‌برداری شد .

    کمال‌الدین غضنفری اظهار کرد : پس از این‌ که شرکت‌‌های اروپایی نتوانستند به تعهدات خود در خصوص تامین و پشتیبانی رادارهای موجود عمل کنند ، متخصصان حوزه مخابرات ، فناوری اطلاعات هوانوردی و امنیت فضای مجازی شرکت فرودگاه‌ها یک بار دیگر با صرف فعل خواستن توانستند تحریم‌های ناجوانمردانه را کنار بزنند و با اتکا به توان و دانش خود ، سامانه‌ای کاملا بومی را در جهت کمک به سرویس‌های موجود طراحی کنند .

    وی تصریح کرد : این سامانه تحت عنوان ASUR یک زیرساخت نرم‌افزاری است که می‌تواند به عنوان یک سرویس کمک نظارتی در کنترل ترافیک هوایی مورد بهره‌برداری قرار گیرد .

    مدیرکل مخابرات ، فناوری اطلاعات هوانوردی و امنیت فضای مجازی ، عنوان کرد : سامانه نظارت پیشرفته ASUR علاوه بر سیگنال‌های ADS-B ، از داده‌های شبکه ثابت مخابرات هوانوردی AFTN ، سامانه EFSS و سامانه TELECOM نیز بهره‌گیری می‌نماید .

    غضنفری با اشاره به مهم‌ترین سرویس‌هایی که ASUR ارایه می‌دهد ، گفت : تامین نقشه در ۵ پروفایل ، سرویس نظارتِ جایگزین Alternate Surveillance ، تجمیع و پردازش سیگنال‌های ADS-B و نمایش پروازها روی نقشه ، پردازش اطلاعات پرواز اعم از مسیر پروازی ، بردار سرعت ، تامین چارت‌های آماری و پیش‌بینی ترافیک ، اعمال فیلتر در نمایش پروازها  و تامین دیتاست‌های دیجیتال مطابق استانداردهای ICAO از نواحی چهارگانه ، نقاط و مسیرهای پروازی ، پردازش اطلاعات هواشناسی و نمایش تصویری بر روی نقشه ، پردازش هوشمند اطلاعیه‌های هوانوردی NOTAM و سایر قابلیت‌ها اعم از امکان ترسیم اشکال و نمایش نواحی دارای محدودیت ، قابلیت بازنمایش پروازها ، نمایش OLS ها را می‌توان جزو مهم‌ترین سرویس‌های این سامانه دانست .

    وی گفت : در پروژه ASUR تعداد ۱۹ سنسور یا گیرنده سیگنال‌های ADS-B در چندین نقطه کشور نصب شده‌ است که انتخاب این نقاط مطابق با فاز اول پروژه یعنی پوشش بالای ۲۰ هزار پاییِ کل فضای هوایی کشور صورت گرفته است .

    گفتنی است ؛ این سامانه به دلیل دارا بودن زیرساخت GIS قادر است تمامی سرویس‌هایی که نیاز به این قابلیت دارند را پشتیبانی نماید




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل کنترل ترافیک هوایی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از انتشار سومین بسته به‌روزرسانی نشریه اطلاعات ...

    |

    در حال حاضر پروازهای فرودگاه شاهرود به صورت VIP انجام می‌شود و امیدواریم با پیگیری استاندار محترم سمنان ، شاهد برقراری پروازهای مسافری بیشتری از فرودگاه شاهرود به مقاصد مختلف باشیم .

    |

    حفظ ایمنی پروازها و جلوگیری از وقوع حوادث و سوانح هوایی در این فرودگاه از اولویت‌های اداره کل فرودگاه‌های استان است و همکاری تمامی نهادها در این زمینه برای جریان عادی نشست و برخاست پروازهای داخلی و بین‌المللی از این فرودگاه ضروری است .

    |

    پیشرفت‌هایی که امروز در حوزه عملیات هوانوردی و ایمنی شاهد آنها هستیم، نتیجه همکاری و تلاش شبانه‌روزی مدیران و تمامی کارکنان در فرودگاه‌های کشور است اما نباید فراموش کنیم که این مسیر نیازمند توجه و حساسیت ویژه است .

    |

    در برخی از فرودگاه‌ها ، مشکلات بزرگی در روند پروژه‌ها ایجاد شده که ضروری است پروژه‌های عمرانی با شتاب بیشتری پیگیری شود و اقدامات مستمر برای تسریع بهره‌برداری از آن‌ها در دستور کار قرار گیرد .

    |

    نظرات کاربران