در حال بارگذاری ...

امضای تفاهم‌نامه همکاری سه جانبه در حوزه لجستیک شرق در چابهار

تفاهم نامه مذکور با هدف توسعه همکاری و ایجاد هم افزایی جهت تسهیل و تسریع در امور اداری و اجرایی در راستای ثبت شرکت‌های کنسرسیوم لجستیک شرق ، شرکت بین المللی حمل و نقل لجستیک شرق ، شرکت بین‌المللی بندر خشک سیستان (زاهدان) ، شرکت سرمایه‌گذاری لجستیک شرق و شرکت خدمات کشتیرانی و خط کانتینری آبان است .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، سازمان منطقه آزاد چابهار ، دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی کشور و کنسرسیوم لجستیک شرق تفاهم نامه همکاری سه جانبه امضا کردند .

رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد چابهار اظهار کرد : این تفاهم نامه سه جانبه با هدف استفاده از توانمندی های مشترک برای توسعه ظرفیت های اقتصاد دریامحور در زمینه بهره مندی از تمام ظرفیت ها و توانمندی ها در حوزه صنایع دریایی و در راستای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) امضا شده است .

حمیرا ریگی افزود : پس از آماده شدن این تفاهنمامه فی مابین سازمان منطقه آزاد چابهار و دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی کشور به نمایندگی محمد مهدی سالاری به عنوان مشاور وزیر صمت در امور دریایی و رئیس دبیرخانه و کنسرسیوم لجستیک شرق (در شرف تأسیس) به نمایندگی مسعود دانشمند به عنوان رئیس هیأت مدیره در خصوص شاهراه بازرگانی - لجستیکی شرق (کریدور شمال - جنوب) منعقد شد.

وی تصریح کرد : تفاهم نامه مذکور با هدف توسعه همکاری و ایجاد هم افزایی جهت تسهیل و تسریع در امور اداری و اجرایی در راستای ثبت شرکت‌های کنسرسیوم لجستیک شرق ، شرکت بین المللی حمل و نقل لجستیک شرق ، شرکت بین‌المللی بندر خشک سیستان (زاهدان) ، شرکت سرمایه‌گذاری لجستیک شرق و شرکت خدمات کشتیرانی و خط کانتینری آبان است .

وی گفت : همچنین در زمینه های دیگر شامل اخذ مجوزات لازم و تسریع در تأمین منابع مالی از طریق نهاد های مالی داخلی و خارجی و جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی ، بهره مندی از امکانات و زیر ساخت های موجود در بنادر چابهار ، مشارکت در ساخت و بهره برداری از شهر لجستیک چابهار، واردات ناوگان حمل‌ونقل جاده ای از طریق منطقه آزاد چابهار ، تسهیل در حضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی ، بهره مندی از ظرفیت های منطقه آزاد چابهار جهت ساخت کانتینر و کشتی و تسهیل در دسترسی به بنادر آفریقایی و آمریکای لاتین از طریق منطقه آزاد چابهار بوده که در پنج ماده و برای مدت پنج سال به امضا رسید .




مطالب مرتبط

چابهار به عنوان شاهراه ترانزیتی شرق - غرب و شمال - جنوب ، از اهمیت ژئوپلیتیکی و اقتصادی بالایی برخوردار است . توسعه زیرساخت‌های این بندر، از جمله فرودگاه ، می‌تواند به ایران کمک کند تا به قطب اقتصادی جدید در منطقه تبدیل شود و نقش فعالی در تجارت جهانی ایفا کند .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، نشست بررسی توسعه مکران و ریسک های توسعه آن به همت انجمن حمل و نقل پاک برگزار شد . در ...

|

تکمیل و توسعه فاز ۲ بندر چابهار با هدف افزایش ظرفیت بار در دست اقدام قرار دارد و همچنین مکان یابی بندر دیگری در منطقه مکران با هدف پشتیبانی لجستیکی در دست اقدام است تا ظرفیت های توسعه ای را شکوفا کند .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، تفاهم‌نامه همکاری بین دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و دبیرخانه شورای‌عالی صنایع دریایی کشور امضا شد ...

|

استفاده از ظرفیت گردشگری در دریای خزر حق مسلم مردم است و گردشگری دریایی مایه آرامش است .

|

نظرات کاربران