در حال بارگذاری ...

فرودگاه اصفهان با ۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری ، پذیرای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است

استقرار شرکت هواپیمایی با پایگاه اصلی در اصفهان (Base) و همچنین احداث آشیانه تعمیرات و نگهداری هواپیما و سوله خدمات هندلینگ توسط سرمایه‌گذاران بخش خصوصی می‌تواند ضمن رشد اقتصادی و رونق کسب و کار در فرودگاه ، افزایش اشتغال‌زایی در استان را نیز به همراه داشه باشد .

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و فعالان اقتصادی کشور جهت بررسی و مشارکت در یازده طرح پیشنهادی سرمایه‌گذاری در بخش‌های خدماتی و هوانوردی فرودگاه اصفهان دعوت کرد .

ابوذر ضیایی از فرصت‌های سرمایه گذاری متعدد در فرودگاه اصفهان خبر داد و گفت : با توجه به موقعیت فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی به عنوان دروازه طلایی شهر تاریخی اصفهان و جایگاه و اهمیت این فرودگاه در صنعت توریسم و توسعه گردشگری استان ، همواره نگاه ملی به توسعه این فرودگاه وجود داشته که در همین راستا طرح‌های متعددی در قالب فرصت‌های سرمایه‌گذاری در جهت توسعه و پیشرفت فرودگاه تعریف کرده‌ایم .

وی ادامه داد : یازده فرصت سرمایه‌گذاری متنوع در بخش‌های فرودگاهی و هوانوردی فرودگاه اصفهان برنامه‌ریزی شده که عبارتند از احداث پارکینگ طبقاتی یا دفنی ، احداث مجتمع خدمات رفاهی ، احداث نیروگاه خورشیدی ، رستوران هوایی با بدنه مستعمل هواپیما، احداث هتل فرودگاهی ، احداث آشیانه تعمیرات و نگهداری هواپیما ، راه‌اندازی آموزشگاه خلبانی ، استقرار شرکت هواپیمایی با پایگاه اصلی در اصفهان (Base) ، احداث ترمینال فرودگاهی ، توسعه ترمینال بار هوایی به ویژه در بخش واردات و احداث سوله خدمات هندلینگ .

ضیایی با بیان اینکه امروزه ارتقاء و تنوع بخشی به منابع درآمدهای غیر هوانوردی یکی از موضوعات اصلی مطروحه در شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران بود ، اظهار داشت : احداث مجموعه خدمات رفاهی شامل کارواش ، تعویض روغن ، تعمیرگاه ، جایگاه سوختگیری و ... ، احداث رستوران هوایی با بدنه مستعمل هواپیما و همچنین احداث هتل فرودگاهی می‌توانند کمک شایانی به افزایش این گونه از درآمدها در فرودگاه کند .

وی در ادامه به تشریح برخی از فرصت‌ها و زمینه‌های سرمایه‌گذاری در فرودگاه اصفهان پرداخت و گفت : در حال حاضر فرودگاه شهید بهشتی سالانه پذیرای حدود یک و نیم میلیون مسافر بوده و پیش‌بینی می‌شود در آینده‌ای نزدیک این تعداد به بیش از سه میلیون مسافر در سال افزایش یافته که این موضوع لزوم احداث ترمینال فرودگاهی با توجه به نیاز روز و همچنین احداث پارکینگ طبقاتی یا دفنی در این فرودگاه را دو چندان می‌کند .

مدیرکل فرودگاه‌های استان حلقه مفقوده درآمدی اکثر فرودگاه‌ها را مقوله بار عنوان کرد و افزود : خوشبختانه ترمینال بار هوایی فرودگاه اصفهان طی سال‌های اخیر با پذیرش حدود ۸۵ نوع محصولات غیر نفتی از استان‌های مختلف و انتقال آنها به سایر کشورهای هدف، توانسته به درستی مقوله پذیرش ، انتقال و ترانزیت بار در این فرودگاه را ساماندهی کند . به همین منظور توسعه این ترمینال به ویژه در بخش واردات می‌تواند نقش ارزنده‌ای در افزایش درآمدهای غیرنفتی و رونق صادرات و واردات در استان ایفا کند .

وی با اشاره به اینکه راه‌اندازی مرکز آموزش خلبانی در فرودگاه اصفهان فرصت مناسبی جهت سرمایه‌گذاری در بخش هوانوردی این فرودگاه است ، افزود : استقرار شرکت هواپیمایی با پایگاه اصلی در اصفهان (Base) و همچنین احداث آشیانه تعمیرات و نگهداری هواپیما و سوله خدمات هندلینگ توسط سرمایه‌گذاران بخش خصوصی می‌تواند ضمن رشد اقتصادی و رونق کسب و کار در فرودگاه ، افزایش اشتغال‌زایی در استان را نیز به همراه داشه باشد .

ابوذر ضیایی موقعیت جغرافیایی فرودگاه اصفهان و اراضی موجود در آن را مکانی مناسب از نظر دسترسی، امکانات و امنیت جهت احداث نیروگاه خورشیدی دانست و یادآور شد : امروزه با توجه به آلودگی‌های زیست ‌محیطی و محدودیت استفاده از سوخت‌­های فسیلی ، استفاده از انرژی بی پایان خورشید در تامین برق امری ضروری بوده و با توجه به این موضوع که یکی از اصلی‌ترین نیازهای کشور در حال حاضر تأمین انرژی برق است ، سرمایه‌گذاران می‌توانند از این موقعیت فراهم شده در فرودگاه نهایت بهره را برده و با احداث نیروگاه خورشیدی در راستای تولید و فروش برق به سایر مناطق شهری اقدام کنند .

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان در پایان خاطرنشان کرد : سرمایه‌گذارانی که تمایل به مشارکت در فرصت‌های سرمایه‌گذاری مطرح شده در فرودگاه شهید بهشتی را دارند، می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد بازرگانی این اداره کل تماس بگیرند .

گفتنی است ؛ رویداد بین‌المللی ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری و جلب مشارکت‌ عمومی در فرودگاه‌های ایران" تیر ماه سال جاری با حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی ، مدیران وزارت راه و شهرسازی ، مدیران و مسئولان شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران ، کارشناسان و متخصصان فرودگاهی کشور در تهران برگزار می‌شود .




مطالب مرتبط

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ سرپرست شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران ، دومین روز کاری خود را از فرودگاه بین‌المللی مهرآباد آغاز کرد . ...

|

اکنون ۱۷ شرکت هواپیمایی داخلی و خارجی در ۱۴ مسیر پروازهای خود از فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز را انجام می‌دهند .

|

برای ارتقا جایگاه شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران باید از چند صدایی پرهیز و با تک صدایی و تعامل شاهد اقدامات ارزنده همه همکاران در این شرکت باشیم .

|

خرید و نوسازی تجهیزات مورد نیاز در دستور کار شرکت فرودگاه‌ها قرار گرفته تا با حمایت وزیر محترم راه و شهرسازی و برنامه‌ریزی مناسب بتوانیم از سرمایه‌های شرکت فرودگاه‌ها بیش از پیش صیانت و نگهداری کنیم .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در حکمی " محمد امیرانی " را به‌ عنوان سرپرست شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران ...

|

نظرات کاربران