در حال بارگذاری ...
  • چهار طرح بزرگ سرمایه‌گذاری در فرودگاه تبریز آماده ورود بخش خصوصی است

    فرودگاه تبریز هم اکنون رتبه سوم پروازهای بین‌المللی فرودگاه‌های کشور را در اختیار دارد و اکثر قریب به اتفاق شرکت‌های هواپیمایی کشور پروازهای خود را بصورت برنامه‌ای یا موردی از این فرودگاه انجام می‌دهند که با توجه به آمار رو به رشد پرواز و مسافر فرودگاه تبریز در چند سال گذشته ، احداث ترمینال جدید می‌تواند نقش بسیار مهمی در نقش آفرینی این فرودگاه در توسعه اقتصادی استان ایفا کند .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل فرودگاه های استان آذربایجان شرقی گفت : پروژه هتل بزرگ فرودگاهی ، ترمینال ۲۴ هزار مترمربعی ، احداث کارگو و آشیانه بار و همچنین مجموعه رفاهی و گردشگری ، ۴ طرح بزرگ سرمایه گذاری در فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز است که هم اکنون آماده ورود و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است .

    رامین آذری گفت : فرودگاه‌ها در سراسر جهان نه صرفا مکانی برای نشست و برخاست هواپیما ، بلکه فرصتی برای نقش آفرینی موثر بخش خصوصی است و در همین راستا​ "پروژه هتل فرودگاهی ، مجتمع​ رفاهی تفریحی و ​هایپرمارکت" به عنوان مهم ترین فرصت سرمایه‌گذاری فرودگاه تبریز شناسایی و در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته است .

    وی در توضیح جذابیت و اهمیت این طرح سرمایه‌گذاری گفت :​ موقعیت جغرافیایی ممتاز فرودگاه تبریز و رغبت مسافران استان‌های همجوار و استقبال آنان از مراکز مذکور ​و عدم وجود مراکز مشابه در منطقه شمال غرب تبریز و دسترسی به جاده‌های شهرهای همجوار و همچنین​ قطب صنعتی و گردشگری بودن​ شهر تبریز و تردد گردشگران و ​صاحبان صنایع کشور از مسیرهای هوایی نیاز به احداث هتل فرودگاهی‌(در زمینی به مساحت ۳۰۰۰۰ مترمربع) را برجسته کرده است .

    وی در خصوص اهمیت احداث ترمینال جدید فرودگاه تبریز هم گفت : فرودگاه تبریز هم اکنون رتبه سوم پروازهای بین‌المللی فرودگاه‌های کشور را در اختیار دارد و اکثر قریب به اتفاق شرکت‌های هواپیمایی کشور پروازهای خود را بصورت برنامه‌ای یا موردی از این فرودگاه انجام می‌دهند که با توجه به آمار رو به رشد پرواز و مسافر فرودگاه تبریز در چند سال گذشته ، احداث ترمینال جدید می‌تواند نقش بسیار مهمی در نقش آفرینی این فرودگاه در توسعه اقتصادی استان ایفا کند .

    مدیرکل فرودگاه‌های استان آذربایجان شرقی در خصوص ترمینال بار هوایی (کارگو) فرودگاه تبریز هم گفت : وجود کارخانه‌های متعدد و فراوانی مانند چرم‌سازی ، شکلات سازی و فرشبافی در شهر تبریز و با در نظر گرفتن سهم عمده بخش خصوصی در اقتصاد استان (بیش از ۹۰ درصد) ​و همچنین آماده بودن کامل فرایند کمرگی ورود و خروج بار در فرودگاه تبریز ، ضرورت توسعه کارگو و ساخت سوله این فرودگاه را توجیه می‌کند .

    رامین آذری در مورد سومین طرح سرمایه گذاری فرودگاه تبریز هم گفت : طرح گردشگردی فرودگاه تبریز به مساحت ۸ هکتار بعنوان یک طرح زود بازده شامل فضای سبز گردشگری ، رستوران ، آلاچیق‌های تفریحی ، زمین‌های ورزشی و ... نیز به عنوان چهارمین طرح سرمایه‌گذاری معرفی شده است .

    شایان ذکر است که "رویداد بین‌المللی ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری و جلب مشارکت‌ عمومی در فرودگاه‌های ایران"​ تیر ماه سال جاری با حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی ، مدیران وزارت راه و شهرسازی ، مدیران و مسئولان شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، کارشناسان و متخصصان فرودگاهی کشور در تهران برگزار می شود .




    مطالب مرتبط

    پروازهای فرودگاه تبریز هم اکنون در ۱۸ مسیر داخلی و خارجی توسط ۱۹ شرکت هواپیمایی انجام می‌شود .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، پروازهای مسیر نجف اشرف از فرودگاه تبریز به شش پرواز رفت و برگشت در هفته افزایش یافت .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان شرقی از انجام بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال پروژه بهسازی در فرودگاه تبریز خبر داد .

    |

    بیشترین میزان رشد شاخص‌های آماری فرودگاه تبریز در نیمه نخست امسال در بخش مسافران پروازهای خارجی رخ داد که شاهد جابه‌جایی ۱۸۷ هزار و ۹۹۱ مسافر بودیم که این رقم نسبت به​ تعداد ۱۵۱ هزار و ۵۷۳​ نفر نیمه سال پیش ، رشدی ۲۴ درصدی دارد .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ پروازهای حج عمره فرودگاه تبریز از اول مهر ماه آغاز می‌شود . رامین آذری مدیرکل ...

    |

    نظرات کاربران