در حال بارگذاری ...

پیش‌بینی کسب درآمد ۷۰۰۰ میلیارد ریالی از بخش خصوصی

مدیریت انرژی و صرفه جویی و بهینه مصرف کردن انرژی امروزه به یکی از چالش‌های مهم در دنیا تبدیل شده و کشور ما هم از این قضیه مستثنی نیست و توصیه می‌شود که الگوی مناسب مصرف انرژی را در سراسر کشور رعایت کنیم .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گفت : با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پیش‌بینی می‌شود با افزایش ارائه خدمات به پروژه‌های بخش خصوصی در سراسر کشور از این بخش ۷ هزار میلیارد ریال درآمد توسط آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک کسب شود .

مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک به مدیران استانی تاکید کرد : امسال سال توسعه است و باید به تمامی سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور خدمات شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک را ارائه کنیم و ضمن حضور فعال در تمام بازارها ، حضور در بازارهای جدید را نیز هدف قرار داده و سقف ارائه خدمات به پروژه‌های بخش خصوصی را به بیش از ۶۰ درصد افزایش دهیم .

کیانپور افزود : شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک ظرفیت‌ بسیار بالایی در ارتقاء کیفیت پروژه‌های عمرانی در سراسر کشور دارد و آمادگی حضور و استقرار آزمایشگاه را در سراسر کشور در کمتر از دو ساعت دارد . مراکز استان‌ها و شعبه‌های آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک باید از ظرفیت‌های خود برای ارتقاء کیفیت پروژه‌های ملی ، استانی و بخش خصوصی در سراسر کشور استفاده کنند و به توسعه کشور بپردازند .

کیانپور با اشاره به فصل گرما و ضروررت صرفه جویی در بخش انرژی گفت : مدیریت انرژی و صرفه جویی و بهینه مصرف کردن انرژی امروزه به یکی از چالش‌های مهم در دنیا تبدیل شده و کشور ما هم از این قضیه مستثنی نیست و توصیه می‌شود که الگوی مناسب مصرف انرژی را در سراسر کشور رعایت کنیم .

مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گفت : توسعه همه جانبه در شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک چند سالی است که با خرید تجهیزات نوین ، فناورانه و منحصربفرد آغاز شده و تا پایان امسال نیز ۱۰۰ دستگاه خودرو کار دیگر به استان‌ها تحویل داده خواهد شد .




مطالب مرتبط

اختصاص منابع و ردیف‌های درآمدی جدید ، تدوین و تصویب فرآیندهای تامین منابع مالی با توجه به ظرفیت‌های قانونی ، تسهیل کردن تامین وثیقه از سوی سرمایه‌گذاران برای ارایه به بانک‌ها و ... برخی مشوق‌ها برای هموار کردن مسیر پیش روی سرمایه‌گذاران است .

|

با توجه به گسترش روزافزون تجارت دریایی و نقش بی بدیل حمل و نقل دریایی در اقتصاد کشور و سیاست‌های ۹ گانه ابلاغی رهبر انقلاب در راستای توسعه اقتصاد دریامحور ضرورت ایجاد زیرساخت‌های لجستیکی و بستر سرمایه‌گذاری برای اجرای پروژه‌ها در مقیاس بزرگ و همین طور توسعه ظرفیت‌ها و ...

|

سیاست دولت چهاردهم تحقق توسعه دریامحور است و در تمامی جلسات با سازمان بنادر و دریانوردی بر این موضوع تاکید داشته ایم که گفت و گو و تعامل دو طرفه با بخش خصوصی محقق ، صدای بخش خصوصی شنیده و مشکلات رفع شود .

|

قلبا و نیتا ، حامی بخش خصوصی هستیم و هر مشکلی وجود داشته باشد شخصا در این زمینه ورود خواهم کرد و همکاران بنده در سازمان بنادر و دریانوردی نسبت به این مقوله نگاه تسهیل‌گر دارند .

|

لازم است بخش خصوصی و سرمایه گذاران این بخش را برای مشارکت در نوسازی ناوگان و بهبود وضع موجود ترغیب کنیم . البته نقش دولت در ارایه مشوق‌ها و ترغیب بخش خصوصی به مشارکت در نوسازی ناوگان حائز اهمیت است .

|

نظرات کاربران