در حال بارگذاری ...
  • نیاز گمرکات مرزی ، مناطق آزاد و ویژه به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی برای اعمال کنترل‌ هوشمند

    وضعیت گمرکات خصوصا در نواحی مرزی می‌بایست متناسب با حجم تجارت خارجی کشور ارتقا یابد و این امر نیازمند توجه و حمایت جدی نهادهای تصمیم‌گیر است .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، اعمال کنترل های هوشمند در گمرکات مرزی کشور و مناطق آزاد و ویژه نیازمند استقرار ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی در مبادی ورودی است .

    محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در دیدار روح‌الله دهقانی فیروز‌آبادی معاون علمی ، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور بر تداوم همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان برای تجهیز گمرکات کشور به دستگاه‌های آشکارساز کامیونی تاکید کرد .

    بر اساس این گزارش ، در این دیدار که رضوانی‌فر میزبان دکتر دهقانی فیروزآبادی معاون علمی ، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و معاونانش بود ، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک با اشاره به دشواری شرایط کار کارکنان گمرک در مناطق مرزی و محروم بر ضرورت تجهیز اماکن گمرکی تاکید و خواستار حمایت جدی از گمرک در تجهیز امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری شد .

    وی با اشاره به حجم کالاهایی که از مناطق آزاد و‌ ویژه به گمرکات داخلی ترانزیت می شود ، تجهیز متناسب و همسطح تمام گمرکات را در جهت ساماندهی تجارت کشور یک ضرورت برشمرد .

    معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران افزود : وضعیت گمرکات خصوصا در نواحی مرزی می‌بایست متناسب با حجم تجارت خارجی کشور ارتقا یابد و این امر نیازمند توجه و حمایت جدی نهادهای تصمیم‌گیر است .

    رضوانی‌فر تاکید کرد : در گمرکات کشور در دو سال گذشته به اندازه تمام مدت زمان قبل از آن ، دستگاه آشکارساز کامیونی نصب و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است ، با این‌ حال ، گمرک کماکان نیازمند تجهیز به دستگاه‌های آشکار‌ساز است .

    معاون علمی ، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور نیز در این دیدار از تبیین نیازمندی‌های اساسی کشور استقبال کرد و افزود : این تبیین چنانچه منطقی و مستدل مطرح شود می‌تواند به یک گفتمان در محافل مدیریتی کشور تبدیل شود و قابلیت تحقق آن‌ را افزایش دهد .

    دهقانی فیروز‌آبادی در ادامه بر تداوم حمایت از گمرک در راستای تحقق اهداف پیش‌بینی شده آن و تجهیز گمرکات کشور تاکید کرد .




    مطالب مرتبط

    روز ملی صادرات امسال با شعار ، "صادرات غیرنفتی ؛ راهکار رونق و توسعه" ، روز پاسداشت از تلاش‌های بی وقفه فعالان اقتصادی است که موجبات رونق تولید ، اشتغال پایدار و در نهایت اقتدار کشور را فراهم می‌کنند .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران و مقصد خدایقولیف همتای ترکمنی وی در تهران به منظور گسترش ...

    |

    در ۵ ماهه سال ۱۴۰۳ ، ترانزیت خارجی از مبدا گمرک پرویز‌خان ۱۵۸ درصد ، گمرک بندر شهید رجایی ۱۷ درصد و از گمرک باشماق ۱۱۲ درصد افزایش نشان می‌دهد .

    |

    موضوع این است که در این ماجرا راننده ایرانی بار یک کشور دیگر (سوخت عراق) را برای یک کشور دیگر (افغانستان) حمل می‌کند و کالا متعلق به عراق است که از مسیر ایران و با راننده ایرانی به افغانستان ترانزیت شده‌ است و گمرک ایران هم در مرز ورود و هم در مرز خروج هماهنگی‌های ترانزیتی را ...

    |

    پس از گمرک پیرانشهر ، بیشترین افزایش ترانزیت خارجی از مبدا گمرکات سرخس ، پرویز خان و باشماق بود که در این مدت به ترتیب ۲۸۶، ۱۹۷ و ۱۱۱ درصد افزایش نشان می‌دهد . 

    |

    نظرات کاربران