در حال بارگذاری ...
  • توسعه اقتصاد دریامحور باعث جهش تولید و اشتغال‌آفرینی می‌شود

    حمل‌ونقل دریایی پویا ، خدمات دریایی و بندری ، تردد کشتیرانی و سایر موارد مرتبط با حوزه دریایی و بندری هر کدام به نوبه خود در مسیر جهش تولید دارای نقش‌های تعریف‌شده هستند و به طور حتم اگر خواستار تحقق جهش تولید هستیم ، باید پشتیبانی خوبی را در بخش دریایی و بندری شاهد باشیم .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، دبیر و نایب رییس انجمن صنفی دریانوردان تجاری ایران پسکرانه بنادر را حلقه مفقوده جهش تولید در کشور توصیف کرد و گفت : توسعه اقتصاد دریامحور منجر به جهش تولید و حل مشکل بیکاری در کشور خواهد شد .

    سامان رضایی در خصوص الزامات تحقق شعار سال ۱۴۰۳ «جهش تولید با مشارکت مردم» و نقش مردم و فعالان اقتصادی در توسعه اقتصاد دریامحور ، اظهار کرد : امروزه تولید صرفا به معنای ارائه کالا نیست و حوزه خدمات و ارزش‌آفرینی را نیز در بر می‌گیرد . باید به تمامی بخش‌های زنجیره تامین کالا از تولید گرفته تا عرضه به خوبی دقت کرد تا در نهایت شاهد جهش تولید به معنای واقعی بود .

    وی ادامه داد : حمل‌ونقل دریایی پویا ، خدمات دریایی و بندری ، تردد کشتیرانی و سایر موارد مرتبط با حوزه دریایی و بندری هر کدام به نوبه خود در مسیر جهش تولید دارای نقش‌های تعریف‌شده هستند و به طور حتم اگر خواستار تحقق جهش تولید هستیم ، باید پشتیبانی خوبی را در بخش دریایی و بندری شاهد باشیم .

    پسکرانه بنادر ؛ مهم‌ترین پشتیبان فعالیت‌های تولیدی و صنعتی هستند

    نایب‌رییس هیئت‌مدیره انجمن صنفی دریانوردان با بیان اینکه پسکرانه بنادر مهم‌ترین پشتیبان فعالیت‌های تولیدی و صنعت تلقی می‌شود ، عنوان کرد : پسکرانه بنادر ، حلقه مفقوده جهش تولید به شمار می‌رود و اگر بتوانیم شاهد ایجاد فعالیت‌های تولیدی و صنعتی در پسکرانه بنادر باشیم، به دلیل کاهش هزینه تمام‌شده نهایی ، فعالیت و توجه اقتصادی را برای بخش خصوصی و فعالان اقتصادی رقم زده‌ایم .

    رضایی با بیان اینکه زنجیره تامین مقوله‌ای بسیار مهم در اقتصاد امروز دنیاست که بخش‌های مختلف آن در هم تنیده هستند ، خاطرنشان کرد : نباید به صورت مقطعی و بخشی‌نگر به مقوله جهش تولید و اقتصاد دریامحور توجه کرد . توسعه پایدار اقتصادی نیازمند نگاه کلان ، همه جانبه و بلندمدت به زنجیره تامین است . اگر بخش‌های پشتیبانی در حوزه تولید به خوبی مورد توجه واقع نشود ، در پایان اهداف ترسیم‌ شده در راستای رونق و جهش تولید ، محقق نمی‌شود .

    ارتباط مستقیم جهش تولید با حوزه دریایی و دریانوردی

    وی افزود : دیگر مسئله بسیار مهم در مسیر جهش تولید و تحقق اقتصاد دریامحور منابع انسانی است و نوار ساحلی ، پسکرانه بنادر و حوزه دریایی و دریانوردی می‌تواند با تحول روبرو باشد ، چرا که کشور ما از منابع انسانی بسیار خوبی برخوردار است . اگر بتوانیم شاهد تراکم جمعیتی و انتقال و ایجاد صنایع آب‌بر در نوار ساحلی کشور باشیم و با برنامه‌ریزی صحیحی در حوزه دریایی و بندری حرکت کنیم ، به طور حتم شاهد جهش تولید ، پویایی حمل‌ونقل دریایی و اشتغال‌آفرینی خواهیم بود .

    نایب‌ رییس هیئت‌مدیره انجمن صنفی دریانوردان با بیان اینکه جهش تولید ارتباط مستقیمی با حوزه دریایی و دریانوردی دارد ، خاطرنشان کرد : تولید نیازمند عرضه است و بدون بهره‌مندی از حمل‌ونقل دریایی زنجیره تامین و عرضه کالا ناقص خواهد بود و به‌طور حتم جهش تولید می‌تواند حمل‌ونقل دریایی کشور را قدرتمندتر کند .




    مطالب مرتبط

    بندر شهید بهشتی به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور حائز ویژگی‌های بین المللی بسیاری است که رونق و توسعه فازهای کنونی آن به مدد مردم منطقه خواهد آمد البته باید در نظر داشته باشیم که توسعه این بندر نباید به شهر آسیبی وارد کند .

    |

    در بخش اقتصاد ساحلی که موضوعات مرتبط با دریا در پسکرانه انجام می‌شود ، توسعه دریامحور بسیار مورد توجه است . به همین دلیل جمعیت بعد از ایجاد ارزش افزوده اقتصادی به سمت ساحل گسیل می‌شود . به همین دلیل بزرگترین و پر‌جمعیت‌ترین شهرها ، شهرهایی هستند که در کنار ساحل شکل ...

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، رئیس‌جمهور توسعه اقتصاد دریامحور و کریدور شمال - جنوب و شرق - غرب را از طرح‌های مهم دولت در مناطق جنوبی کشور عنوان کرد و ...

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ رئیس جمهور پیگیری تکمیل کریدورهای شمال - جنوب و شرق - غرب در کشورمان ، در کنار موضوع توسعه اقتصاد دریامحور ، مسائل مرتبط ...

    |

    طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی (ICZM) در سواحل استان خوزستان که از ابتدای سال جاری آغاز شده ، آخرین قطعه از پازل مدیریت مناطق ساحلی کشور است . این طرح به عنوان پشتوانه راهبردی توسعه اقتصاد دریامحور دارای وجوه متعدد اجتماعی ، اقتصادی ، پدافندی و محیط زیستی است که پهنه کاربری‌ های ...

    |

    نظرات کاربران