در حال بارگذاری ...
  • بخشی از وجوه ماده ۲۳ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی تبدیل به سپرده بانکی و خرید سهام شده

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، محمد تیموری معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در دومین نشست تخصصی روسای پلیس راه و مدیران استانی راهداری با توجه به رشد فزاینده سوانح رانندگی و بالطبع کشته ها ، خودکنترلی و حساسیت کل جامعه را از دلایل اصلی کاهش آمار کشته ها در دهه هشتاد دانست .

    وی افزود : علی رغم تایید هیات دولت و همراهی نمایندگان مجلس با لابی بیمه ها نتوانستیم از سهم بند الف ماده ۲۳ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی جهت ایمن سازی جاده ها بهره ببریم .

    وجوه حاصل از جریمه های تخلفات رانندگی در سراسر کشور به حساب درآمد عمومی کشور نزد خزانه داری کل واریز می گردد تا علاوه بر بودجه سالیانه به شرح زیر به شهرداری ها و دهیاری های ذیربط . وزارت راه و ترابری و پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی تخصیص داده شود .
    الف - شصت درصد (۶۰ %) از کل وجوه حاصله به تفکیک درآمدهای ناشی از تخلفات رانندگی خارج از شهرها و داخل محدوده شهرها و روستاها حسب مورد به وزارت راه و ترابری (سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور) به صورت متمرکز و در شهرها به شهرداری های محل و دهیاری ها از طریق استانداری همان استان به تناسب هفتاد درصد (۷۰ %) و سی درصد (۳۰ %) اختصاص می یابد تا حسب مورد صرف استانداردسازی وسایل و تجهیزات ایمنی راه ها ، خطکشی و نگهداری آن ، تهیه و نصب و نگهداری علائم راهنمایی و رانندگی و تجهیزات ایمنی ، احداث پل های عابر پیاده ، احداث توقفگاه های عمومی و اصلاح راه های روستایی ، معابر و نقاط حادثه خیز در شهرها و روستاها نمایند .
    تبصره - به وزارت راه و ترابری و شهرداری ها اجازه داده می شود با استفاده از توان و سرمایه بخش غیردولتی نسبت به تامین ، استقرار ، ارائه خدمات ، تعمیر و نگهداری تجهیزات الکترونیکی و هوشمند ثبت تخلف ، کنترل و نظارت ترافیک راه های کشور اقدام نمایند . برگشت سرمایه گذاری صورت گرفته از محل بخشی از جریمه های ثبت شده توسط تجهیزات موردنظر تامین و پرداخت می گردد . اجراء جریمه های این بند با اولویت سرمایه گذاران داخلی و با استفاده از دانش فنی بومی می باشد .
    ب - پانزده درصد (۱۵ %) از کل وجوه به پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی اختصاص می یابد تا به منظور کاهش تصادفات رانندگی و خسارت های جانی و مالی ناشی از آن برای تامین تجهیزات تخصصی پلیس به کارگیری فنآوری های جدید در مدیریت نظارت و کنترل بر عبور و مرور ، ارتقاء کمی و کیفی حضور و کارایی پلیس ، اجراء طرح های انتظامی ترافیکی فوق برنامه و ایمنی رانندگی در شهرها و جاده های کشور و همچنین هزینه های اجرائی این قانون مصرف نماید .
    ج - بیست درصد (۲۰ %) از کل وجوه جهت تامین اعتبار به صندوق تامین خسارت های بدنی مقرر در قانون اصلاح قانون بیمه مسوولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث واریز می گردد .
    د - پنج درصد (۵ %) از کل وجوه باقیمانده جهت تبلیغ در راستای ارتقاء فرهنگ رانندگی و رعایت مقررات آن در اختیار پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی قرار می گیرد تا از طریق دستگاه ها و نهادهای مرتبط هزینه نمایند .

     

     

     
     
     
     
     




    مطالب مرتبط

    یکی از ملزومات مهم ایمنی جاده‌ای که نقشی ارزنده در کاهش حوادث و تسهیل سفرهای برون شهری دارد اجرای خط کشی و نقوش ترافیکی است که در انتقال پیام‌های اطلاعاتی - هشداری به طور بصری به کاربران و رانندگان نقشی مهم دارند ، درمقاطعی از محورهای استان اجرا می شود .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، هر گونه ساخت و ساز و نصب تابلوی تبلیغاتی در محدوده حریم راه‌ها به دلیل ایمنی تردد و جلوگیری از وقوع سوانح رانندگی در ...

    |

    نتایج حاصله از اجرای طرح در خصوص افزایش بهره برداری از تجهیزات باسکول های سیار در استان هرمزگان توسط دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور به عنوان نمونه اقدام ارزشمند به سایر استان ها برای انجام اقدامات مشابه منعکس شد .

    |

    بی شک ابتکار تراسیکا ، در تقویت پیوندها ، تسهیل تجارت و تضمین حمل‌ونقل روان در سراسر مرزهای منطقه نقش‌آفرینی می‌کند و همکاری ما در پرداختن به چالش‌هایی که در دو حوزه عملیات و زیرساخت ها با آن روبرو هستیم ، به ویژه در سایه تقاضای روز افزون حمل‌ونقل جاده‌ای ، حیاتی است .

    |

    ۵۰ درصد تلفات جاده‌ای آذربایجان غربی در شهرستان ارومیه رخ می‌دهد و در حال حاضر ۵ دوربرگردان در محورهای این شهرستان در حال ایجاد است . همچنین برنامه‌ریزی شده تا تمامی دوربرگردان‌های غیراصولی در جاده‌های استان بسته شوند .

    |

    نظرات کاربران