در حال بارگذاری ...
  • بهره‌برداری از ۳ طرح بزرگ دریایی و بندری در دومین سفر رئیس جمهوری به هرمزگان

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از بهره‌برداری بنادر چندمنظوره سیریک و ابوموسی و پنج اسکله شناور به عنوان سه طرح شاخص دریایی و بندری در دومین سفر رییس جمهوری به این استان خبر داد .

    حسین عباس‌نژاد در تشریح طرح‌های بندری و دریایی آماده بهره‌برداری در دومین سفر رئیس جمهوری به استان اظهار کرد : بندر چندمنظوره سیریک در شرق استان دارای ۵۱.۵ هکتار پسکرانه ، ۳۴ هکتار مساحت حوضچه با سه‌هزار و ۲۷۵ میلیارد ریال اعتبار ساخته شده‌است .

    وی با بیان اینکه بندر سیریک در شرق استان هرمزگان به‌عنوان بزرگ‌ترین بندر پس از بندر شهید رجایی محسوب‌ می‌شود ، از مزایای این بندر به افزایش ظرفیت عملیاتی ، ایجاد اشتغال پایدار، توسعه بنادر کوچک ، رونق اقتصادی شهرهای ساحلی ، توسعه فعالیت‌های دریا پایه و پیشران حوزه اقتصادی اشاره کرد .

    مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از امتیازهای راهبردی این بندر نیز به‌ قرار گرفتن در رأس‌الخط خلیج‌فارس و دریای عمان ، داشتن فاصله ۵۷ مایلی با بندر خصب عمان ، نزدیکی به معادن باکیفیت شن و ماسه و ظرفیت کابوتاژ آنها به جزایر استان و صادرات به عمان و وجود جاذبه‌های گردشگری و توریستی اشاره کرد .

    بهره‌برداری از طرح پیشران بندر ابوموسی

    عباس‌نژاد در خصوص دومین طرح شاخص آماده بهره‌برداری ، به بندر ابوموسی به ارزش سه‌هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال اعتبار اشاره کرد و افزود : این بندر چندمنظوره شامل ساختمان مرجع دریایی ، کریدور مسافری ، اسکله‌ها و دیوار پیرامونی است .

    وی ادامه‌ داد : این طرح مردم‌محور با رویکرد اشتغال پایدار ، توسعه بنادر کوچک و رونق بخشی به اقتصاد و معیشت ساحل‌نشینان دارای ۱۷ هکتار وسعت و ۶,۵ متر آبخور است که می‌تواند پذیرای شناورهای هفت هزار تنی باشد .

    به گفته مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان ؛ بندر ابوموسی به‌عنوان یک طرح پیشران در حوزه اقتصادی است که قابلیت پشتیبانی حمل بار و مسافر دارد و می‌تواند در آینده مبدا صادرات محموله‌های شیلاتی به کشورهای حوزه خلیج‌فارس باشد .

    عباس‌نژاد با اشاره به نصب یک پست اسکله شناور و یک فروند رمپ در این بندر ، افزود : ساختمان مرجع دریایی این بندر نیز به ارتفاع ۲۵ متر در چهار طبقه آماده بهره‌برداری است .

    بهره‌برداری از پنج اسکله شناور گردشگری

    وی در خصوص سومین طرح آماده بهره‌برداری به پنج اسکله شناور شامل سه اسکله بنادر کنک ، مقام و بندرلنگه (غرب هرمزگان) و ۲ اسکله نیز در مناطق گردشگری جزیره قشم اشاره کرد .

    مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان ساماندهی فعالیت‌های گردشگری و دریایی، رونق معیشت مردم ، ارتقا ایمنی و جذب گردشگر را نیز از مزیت‌های بهره‌برداری از این اسکله‌ها عنوان کرد .




    مطالب مرتبط

    در سال ۱۴۰۲ سهم ترانزیت ریلی از کل عملیات ترانزیت بندر شهید رجایی ۹ درصد بود که در سال جاری این میزان با ساماندهی عملیات ریلی در ۹ ماهه سال به ۱۷ درصد رسیده است .

    |

    برنامه‌ریزی برای انجام دوره‌ای این آزمایش‌ها در دستور کار بوده تا ضمن آماده بکاری شناورها و برطرف شدن نواقص احتمالی ، نُرم آمادگی و عملکرد این نوع تجهیزات راهبردی همچنان در سطح بالایی حفظ شود .

    |

    از ابتدای سال جاری تا کنون اداره تعمیر و نگهداری تجهیزات دریایی همچنین موفق به خارج‌سازی هفت فروند مغروقه در مسیر تردد در آبراه‌های حاکمیتی استان شده است .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، سفیر قزاقستان در جمهوری اسلامی ایران ضمن بازدید و آشنایی با بخش‌ها و ظرفیت‌های مختلف بندر شهید رجایی خواستار تعمیق ...

    |

    از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۴ فروند کشتی حامل ۵۹۶ هزار و ۲۶۴ تُن انواع کالای اساسی در بندر شهید رجایی پهلودهی شده که از این تعداد سه فروند آن مربوط به برنج است . 

    |

    نظرات کاربران