در حال بارگذاری ...

هم افزایی مناطق آزاد ماکو و چابهار در راستای توسعه فعالیت‌های اقتصادی

دهکده لجستیک به مساحت ۱۸۲۰ هکتار با بهره گیری از ظرفیت های فرودگاهی ، ریلی و احداث انبارهای مدرن و پیشرفته را پیگیری می کنیم و آماده میزبانی از تجار جنوب شرق در دروازه اروپا باشیم .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مناطق آزاد ماکو و چابهار در نخستین رویداد نمایشگاهی صادرات به پاکستان تفاهم نامه همکاری مشترک امضا کردند .

حسین گروسی در حاشیه امضای این تفاهم‌نامه به خبرنگاران گفت : نمایشگاه حاضر با هدف ایجاد تعامل و معرفی فرصت های سرمایه گذاری برای فعالین اقتصادی کشورهای همسایه شرقی وحوزه دریای عمان برگزار شد که بحمدالله اثرات بسیار خوبی داشت .

گروسی با اشاره به بند ۱۲ اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص توسعه همکاری با کشورهای همسایه افزود : ارتباط قوی اقتصادی با کشورهای همسایه را در دستور کار داریم و خوشبختانه توانستیم با عزیزان علاقمند به فعالیت اقتصادی در ماکو از کشورهای پاکستان ، عمان و عراق ، تفاهم نامه هایی را دراین نمایشگاه به امضا برسانیم .

گروسی به هم‌افزایی بین ماکو چابهار در قالب امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک اشاره کرد و گفت :‌ روابط این دو منطقه آزاد در حوزه‌های تجارت ، لجستیک و صادرات گسترش می یابد .

وی بیان داشت : دهکده لجستیک به مساحت ۱۸۲۰ هکتار با بهره گیری از ظرفیت های فرودگاهی ، ریلی و احداث انبارهای مدرن و پیشرفته را پیگیری می کنیم و آماده میزبانی از تجار جنوب شرق در دروازه اروپا باشیم .

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو افزود : مناطق آزاد هم‌افزای هم هستند نه رقیب هم و قطعا این همکاری و هماهنگی باعث رشد اقتصادی هر دو منطقه خواهد بود و روی جی دی پی کشور نیز اثرات مثبتی خواهد داشت .

شایان ذکر است در حاشیه این نمایشگاه تفاهم‌نامه همکاری نیز بین معاونین توسعه مدیریت سازمان‌های مناطق آزاد ماکو و چابهار به امضا رسید .




مطالب مرتبط

نزدیکی به مرز اروپا ، انرژی ارزان ، جمعیت بیش از ۳۰۰ میلیون نفری در همسایگی ، مرکز نمایشگاه بین‌المللی ، دفاتر آماده تجاری و زیرساخت‌های مناسب برای فعالیت‌های بازرگانی ، ماکو را به پایگاهی جذاب برای فعالیت‌های اقتصادی تبدیل نموده است .

|

صاحبان کالا بر اساس نزدیکی به گمرکات مناطق محل فعالیت خود ، امکانات ، مزایا و شرایط تجاری ، اقدام به ثبت سفارش با مجوز وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های تخصصی کشور و سپس واردات و ترخیص قطعی کالا از مسیر گمرکات مستقر در مناطق به مقصد سرزمین اصلی می نمایند و در مقابل نیز صادرکنندگان ...

|

نظرات کاربران