در حال بارگذاری ...

ایران بزرگترین قدرت تجارت دریایی در منطقه خاورمیانه

ایران در میان ۱۲ کشور خاورمیانه بیشترین تعداد کشتی تجاری را در سال ۲۰۲۲ میلادی داشته است . اختلاف قدرت ایران با کشور بعدی بیش از ۳۰۰ کشتی بوده است . امارات با دارا بودن ۶۳۶ فروند کشتی در رتبه دوم منطقه از این نظر قرار داشته است . تعداد کشتی‌های ایران به میزان ۳۰۶ فروند از امارات بیشتر بوده است .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، ایران با دارا بودن ۹۴۲ فروند کشتی بزرگترین قدرت تجارت دریایی در منطقه خاورمیانه بوده و بیش از یک سوم کشتی‌های این منطقه را به خود اختصاص داده است .

اداره اقتصادی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در گزارشی از وضعیت ناوگان کشتیرانی منطقه خاورمیانه اعلام کرد : ایران با دارا بودن ۹۴۲ کشتی بزرگترین قدرت تجارت دریایی منطقه در سال ۲۰۲۲ میلادی بوده است .

بر‌اساس این گزارش ایران ۳۲ کشتی فله بر ، ۳۱ کشتی کانتینری ، ۸۳ نفتکش ، ۳۹۳ کشتی باری عمومی و ۴۰۳ فروند کشتی از انواع دیگر در سال ۲۰۲۲ میلادی داشته است .

بر این اساس ، ایران در میان ۱۲ کشور خاورمیانه بیشترین تعداد کشتی تجاری را در سال ۲۰۲۲ میلادی داشته است . اختلاف قدرت ایران با کشور بعدی بیش از ۳۰۰ کشتی بوده است . امارات با دارا بودن ۶۳۶ فروند کشتی در رتبه دوم منطقه از این نظر قرار داشته است . تعداد کشتی‌های ایران به میزان ۳۰۶ فروند از امارات بیشتر بوده است .

یک سوم کل کشتی‌های خاورمیانه متعلق به ایران است

ناوگان کشتیرانی ایران همچنین بیش از دو برابر ناوگان کشتیرانی عربستان سعودی بوده است . سیا تعداد کشتی‌های عربستان در سال ۲۰۲۲ میلادی را ۴۱۳ فروند اعلام کرده و این کشور را سومین قدرت تجارت دریایی در منطقه خاورمیانه معرفی کرده است .

بحرین با دارا بودن ۱۹۰ فروند کشتی و کویت با ۱۶۶ کشتی به ترتیب در رتبه‌های چهارم و پنجم از این نظر قرار گرفته‌اند .

قطر با ۱۲۳ فروند ، عراق با ۷۵ فروند، عمان با ۵۷ فروند ، لبنان با ۴۹ فروند ، اردن با ۳۵ فروند ، یمن با ۳۰ فروند و سوریه با ۲۲ کشتی به ترتیب رتبه‌های ششم تا دوازدهم را به خود اختصاص داده اند .

کل کشتی‌های تجاری فعال در منطقه خاورمیانه در سال میلادی گذشته بالغ بر ۲۷۳۸ فروند بوده است که بیش از یک سوم این کشتی‌ها معادل ۳۴ درصد به ایران اختصاص داشته است .




مطالب مرتبط

ساخت شناورهای استاندارد سبب اضافه شدن دانش و مهارت این امر بزرگ به فرزندان مرز و بوم می‌شود و به تحقق شعار "ما می‌توانیم" معنا می‌دهد .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، آرون کومار چاترجی ، سفیر هند در قرقیزستان ، در گفت‌وگو با خبرگزاری آکی‌پرس گفت : هند اهمیت ارتباط منطقه‌ای را ...

|

معیشت بیش از ۹۰ درصد مردم بنادر استان به دریا و دریانوردی وابسته بوده بنابراین ، تغییر و تحول در این بخش تأثیر مستقیم و گسترده‌ای بر زندگی و رفاه مردم خواهد داشت .

|

گروه کشتیرانی بر تأمین حداکثری نیاز‌های خود از تولیدات داخلی تاکید دارد که به همین منظور بیش از ۸۳ درصد از ملزومات مورد نیاز ناوگان از داخل تهیه و تامین شده است ، ضمن اینکه به روزآوری تجهیزات مورد نیاز ناوگان ، تامین کانتینر و کانتینر یخچالی از داخل و خریداری کشتی سازی ...

|

خاورمیانه در مقایسه با خاور دور ، ثبات بیشتری در اتصال دریایی و توسعه زیرساخت‌ها از خود نشان داده است . با وجود شکاف اساسی در توسعه کلی و ارتباط بین دو منطقه ، مسیر توسعه و پیشرفت آنها نسبتاً هموار بوده و پیشرفت تدریجی و پیوسته‌ای در این مدت مشاهده شده است .

|

نظرات کاربران