در حال بارگذاری ...

واردات بیش از ۲ میلیون تن کالا از بنادر استان مازندران طی ۶ ماه نخست سال‌ جاری

در مدت شش ماهه امسال بیش از ۷۴۳ هزار تن کالا از مبدأ مازندران به کشورهای اطراف صادر گردید که اکثر آن سیمان ، مواد معدنی و فرآورده‌های لبنی ، بوده است و نسبت به سال گذشته ۳۶ درصد رشد داشته است .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، رییس اداره ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مازندران گفت : در ۶ ماهه سال‌ جاری ۲ میلیون ۱۷۵ هزار و ۹۴۸ تن کالا از بنادر استان وارد کشور شد .

محمد باکری اظهار کرد : طی ۶ ماه گذشته عمده‌ترین بخش کالاهای وارداتی ، ذرت دامی ، جو دامی ، گندم ، انواع روغن و کک نفتی و متالورژی بوده است که واردات آن‌ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۷ درصد رشد داشته است .

رییس اداره ترانزیت و حمل و نقل بین المللی مازندران همچنین اعلام نمود : در مدت شش ماهه امسال بیش از ۷۴۳ هزار تن کالا از مبدأ مازندران به کشورهای اطراف صادر گردید که اکثر آن سیمان ، مواد معدنی و فرآورده‌های لبنی ، بوده است و نسبت به سال گذشته ۳۶ درصد رشد داشته است .

باکری میزان ترانزیت کالا در طی این مدت را بیش از ۵۱ هزارتن عنوان کرد .

وی همچنین خاطر نشان کرد : در مدت یاد شده از میان بنادر استان ، بندر امیرآباد فعالترین بندر از این نظر است .




مطالب مرتبط

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت : از ابتدای امسال تا پایان ...

|

اجرای این طرح ، گامی مؤثر در جهت تحقق دولت هوشمند ، تسهیل تردد ناوگان ایرانی در مسیرهای بین‌المللی و افزایش شفافیت در تخصیص مجوزهای تردد به شمار می‌رود .

|

این پایانه‌ها نقش مهمی در توسعه گردشگری تفریحی ، مذهبی و درمانی و نیز تسهیل ارتباطات فرهنگی و اجتماعی با کشورهای همسایه ایفا می‌کنند .

|

پایانه مرزی بازرگان با ثبت تردد ۲۱ هزار و ۹۰۳ دستگاه در صدر پایانه‌های ترانزیتی استان قرار دارد و بخش عمده ترانزیت کالا به مقاصد بین‌المللی از طریق این مرز انجام شده است .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل راهداری و ...

|

نظرات کاربران