در حال بارگذاری ...
  • مراجعه بیش از ۴۱ هزار دستگاه خودروی سنگین به مراکز معاینه فنی استان همدان

    علاوه بر پایش و نظارت برخط بر فعالیت این مراکز ، کارگروهی متشکل از نمایندگان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ، دفتر فنی استانداری ، پلیس راه ، محیط زیست و اداره‌ کل استاندارد ، بصورت ماهیانه از مراکز معاینه فنی سطح استان بازدید میدانی بعمل آورده و عملکرد دستگاه‌ها و نحوه معاینه فنی انجام شده را کنترل می‌کنند .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان از مراجعه ۴۱ هزار و ۱۱۸ دستگاه وسیله نقلیه سنگین جهت اخذ کارت معاینه فنی به مراکز پنج گانه فعال استان در شش ماهه نخست امسال خبر داد .

    مهرداد آهکی با تشریح خدمات ارائه شده در مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین گفت : در بازه زمانی شش ماهه اول امسال (۱۴۰۲) ۴۱هزار و ۱۱۸ دستگاه انواع وسیله نقلیه سنگین به ۵ مراکز معاینه فنی فعال در سطح استان مراجعه نموده درحالی که  سال گذشته این میزان  ۳۹ هزار و ۶۴۴ دستگاه بوده است که  نسبت به سال گذشته افزایش ۴ درصدی را نشان می دهد .

    آهکی با اشاره به فعالیت ۵ مرکز معاینه فنی سنگین در سطح استان تصریح کرد : یک مرکز در شهرستان همدان به سمت ملایر کیلومتر ۶ ، یک مرکز در شهرستان ملایر محور اراک کیلومتر ۱۰، یک مرکز در شهرستان نهاوند ، یک مرکز در شهرستان اسدآباد و یک مرکز دیگر در شهرستان کبودراهنگ از آمادگی لازم برای خدمت‌رسانی بمنظور انجام معاینات فنی برخوردارند .

    مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان بیان کرد : امسال از مجموع وسایل نقلیه سنگین مراجعه کننده به مراکز معاینه فنی در سطح استان ، ۳۳ هزار و ۲۷۰ دستگاه موفق به اخذ کارت معاینه فنی شده، و هفت هزار و ۸۴۸ دستگاه در انجام تست‌های مکانیزه مردود شده اند . هدف از معاینه فنی خودروهای سنگین ، افزایش سطح ایمنی برای کاربران جاده‌ای در محورهای مواصلاتی، کاهش ترافیک حاصل از نقص فنی خودرو و در نهایت حفظ محیط زیست در برابر آلودگی هواست که می‌تواند نقش پدافند غیرعامل در چرخه صنعت حمل و نقل جاده‌ای را نیز ایفا کند .

    وی خاطرنشان کرد : عملکرد ترمزها ، لغزش جانبی چرخ، کدری دود ، وضعیت ظاهری ، شکستگی شیشه ، عملکرد چراغ‌ها و ... از مهم‌ترین موارد کنترل در این مراکز جهت صدور کارت معاینه فنی است .

    آهکی اضافه کرد : علاوه بر پایش و نظارت برخط بر فعالیت این مراکز ، کارگروهی متشکل از نمایندگان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ، دفتر فنی استانداری ، پلیس راه ، محیط زیست و اداره‌ کل استاندارد ، بصورت ماهیانه از مراکز معاینه فنی سطح استان بازدید میدانی بعمل آورده و عملکرد دستگاه‌ها و نحوه معاینه فنی انجام شده را کنترل می‌کنند .




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی گفت : در شش ماهه نخست امسال و مقایسه با مدت مشابه سال ...

    |

    اجرا ، تعمیر و اصلاح روشنایی نقطه‌ای ۹ تقاطع و تعمیر و نصب ۱۵۰ عدد چراغ چشمک زن و فلش سولار در جهت افزایش ایمنی محورهای مواصلاتی استان از جمله اقدامات صورت گرفته توسط این اداره کل در راستای ارتقای ایمنی تردد جاده ای محورهای استان است .

    |

    ۵ دستگاه اتوبوس از این ۲۰ دستگاه ، تا پایان سال جاری به استان اضافه می شود و مابقی به مرور وارد ناوگان حمل و نقل می شود .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر از بازگشایی کمربندی برازجان خبر داد .

    |

    با تحلیل سهم عوامل مؤثر در وقوع تصادفات و تبیین رویکرد نوین جهانی یعنی افق صفر و سیستم ایمن ، راهکارهای مرتبط با راه مبتنی بر این رویکرد مورد بررسی قرار گرفت . همچنین در این دوره ، دستورالعمل شناسایی و اولویت‌بندی نقاط پرتصادف و نحوه ارزیابی اثربخشی اقدامات اصلاحی صورت گرفته ...

    |

    نظرات کاربران