نظامنامه پژوهش و توسعه فناوری گمرک بر مبنای معیارهای تخصصی تدوین می شود
اولویت ها می بایست شامل موارد کلیدی و راهبردی باشد و بر مبنای شاخص ها و حدود مشخص تعریف شود. همچنین حمایت از پایان نامه ها و رساله های دکترای تخصصی و همچنین پست دکتری و سایر اقدامات حمایتی می بایست بر همین اساس مورد پیگیری قرار گیرد .
به گزارش پرتال حمل و نقل ، نظامنامه پژوهش و توسعه فناوری گمرک ایران و ساختار و وظایف آن بر مبنای نظر کارشناسی و معیارهای تخصصی تدوین می شود .
در نشستی که به منظور بررسی و تدوین نظامنامه پژوهش و توسعه فناوری گمرک در حضور معاون وزیر و رئیس کل گمرک ایران تشکیل شد ، اهداف پیش بینی شده و کارویژه های این نظامنامه، سیاست ها، راهبردهای و اولویت های پژوهشی در چارچوب اسناد بالادستی و سند ملی راهبردی و در سطوح ملی و بین المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .
محمد رضوانی فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در این نشست گفت : پس از انجام مطالعات و بررسی های کارشناسی بیشتر و تدوین موارد موردنظر ، نظامنامه یادشده تصویب و مبنای عمل قرار می گیرد .
رضوانی فر در این نشست بر تعیین اولویت های پژوهشی متناسب با نیاز و اهداف دستگاه و پرهیز از طرح موضوع های کلی و تکراری تاکید کرد و افزود : اولویت ها می بایست شامل موارد کلیدی و راهبردی باشد و بر مبنای شاخص ها و حدود مشخص تعریف شود. همچنین حمایت از پایان نامه ها و رساله های دکترای تخصصی و همچنین پست دکتری و سایر اقدامات حمایتی می بایست بر همین اساس مورد پیگیری قرار گیرد .
وی گفت : تعیین راهبردها ، سیاست ها ، اهداف و اولویت های پژوهشی ، راهبری مطالعات ، پژوهش ها ، تصویب موضوع های پژوهشی و ضابطه مند کردن آنها ، مشخص شدن فرایندهای بهره برداری از نتایج پژوهش ها از جمله اهدافی است که در تدوین این نظامنامه مدنظر قرار گیرد .
بر اساس این گزارش ، مقرر گردیده است این سند به عنوان مرجعی در خصوص تعیین ساختار و راهبردهای مربوط به طرح ها و پروژه های گمرک مبنای عمل قرار داشته باشد .
شایان ذکر است مرکز آموزش ، تحقیقات و ظرفیت سازی با هماهنگی معاونت برنامه ریزی و امور بین الملل گمرک ایران ، مسئولیت تهیه و تدوین نظامنامه پژوهش و توسعه فناوری گمرک را بر عهده دارد .