در حال بارگذاری ...
  • کتاب آسیب شناسی حمل و نقل جاده ای و دریایی در ایران با رویکرد توسعه صادرات کشور

     

     

     

     

     

    نویسنده : الناز میاندوآبچی

    ناشر : شرکت چاپ و ناشر بازرگانی

    تاثیر کارایی لجستیکی در تجارت بین المللی همواره مورد تاکید نهادهای بین المللی از جمله بانک جهانی بوده است . به اعتقاد این بانک ، مارآمد نمودن لجستیک در کنار سایر اقدامات تسهیل تجاری با پشتیبانی از جریان کالا و خدمات در سطح جهان ، موجب کارایی بیشتر زنجیره های تامین ، کاهش هزینه های آن ها و رفع گلوگاه های تجارت بین شرکای تجاری می شود .

    بر این اساس ، رقابت صاحبان صاحبان کسب و کار در اقتصاد جهانی نیازمند مدیریت مرزی مناسب ، تشریفات گمرکی روان و مهم تر از همه زیرساخت ها و خدمات لجستیکی با کیفیت، به خصوص در حوزه حمل و نقل است . از آن جا که بیش از نود درصد حمل و نقل داخلی ایران از طریق جاده و بیش از هشتاد درصد واردات و صادرات کشور از طریق دریا انجام می شود ، قاعدتا حمل و نقل جاده ای و دریایی به عنوان مهم ترین شیوه های حمل و نقلی موثر در تجارت خارجی نیازمند توجهی ویژه خواهند بود . بررسی ها نشان می دهد حمل و نقل جاده ای و دریایی کالا در کشور از کارایی لازم برخوردار نیست .
    عدم توجه به رفع مشکلات حمل و نقل جاده ای و دریایی در صادرات کالا ، می تواند موجب از دست رفتن فرصت های تقویتی حضور بنگاه ها در بازارهای صادراتی به جهت بالا بودن زمان و هزینه حمل و نقل کالا و حتی در مواردی عدم حفظ کیفیت مناسب کالا در طول مراحل حمل گردد .
    بر همین اساس طی سال های ۱۳۹۵ الی ۱۳۹۷ طرح مطالعاتی با هدف آسیب شناسی و ارائه راهکارهای پیشنهادی جهت رفع مشکلات حمل و نقل جاده ای و دریایی در لجستیک صادراتی کشور ، به سفارش سازمان توسعه تجارت ایران و موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی انجام شد که کتاب حاضر ، حاصل تلخیص و به روزگاری محتوای این طرح پژوهشی است .


    فهرست مطالب :

    فصل اول - مطالعه وضع موجود حمل و نقل جاده ای و دریایی کشور
    فصل دوم - مطالعات تطبیقی ، حمل و نقل جاده ای و دریایی
    فصل سوم - آسیب شناسی حمل و نقل جاده ای و دریایی کشور با رویکرد صادراتی




    مطالب مرتبط

    پاکستان پیش از این قراردادی را با گروه بنادر ابوظبی (AD) امضا کرده است که حدود ۳۹۵ میلیون دلار برای توسعه یک پایانه کانتینری و باری تحت توافق نامه (G2G) بین امارات متحده عربی و پاکستان می باشد .

    |

    نظرات کاربران