در حال بارگذاری ...

بندر دیر دروازه اصلی تجارت بین ایران و قطر است

بندر دیر علاوه بر مسافت کوتاه با بندر الرویس قطر با برخورداری از زیرساخت‌های مناسب می‌تواند کانونی فعال برای توسعه مبادلات تجاری بین دو کشور باشد .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، سرمایه‌گذاران قطری با بازدید میدانی از بندر دیر ظرفیت و فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایت بندر دیر را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند .

محمد قاسمی معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در این بازدید اظهار کرد : این اداره کل  در راستای توسعه روابط تجاری و افزایش همکاری های بندری و دریایی با کشور قطر با تمامی ظرفیت‌های خود پای کار آمده و در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نخواهد شد .

وی افزود : بندر دیر علاوه بر مسافت کوتاه با بندر الرویس قطر با برخورداری از زیرساخت‌های مناسب می‌تواند کانونی فعال برای توسعه مبادلات تجاری بین دو کشور باشد . از جمله ظرفیت‌های بندر دیر می‌توان به اسکله ۲۱۷ متر ، اسکله رمپ استاندارد ، پنج رمپ موقت در مجموع به طول ۱۰۰ متر و  عمق ۴.۵ متری حوضچه اشاره کرد .

وی یادآور شد : سال گذشته پروژه محوطه‌سازی بندر دیر به مساحت سه‌هکتار به بهره‌برداری رسید و اکنون نیز عملیات اجرایی احداث چهار پست اسکله رمپ در بندر دیر در حال انجام است .

رئیس سرمایه‌‌‌گذاری و برنامه‌ریزی بنادر الرویس و دوحه قطر نیز گفت : هدف از سفر به ایران ، دیدار با مقامات ایرانی و بازدید از بندر دیر استان بوشهر جهت سرمایه‌گذاری برای پروژه‌های زیرساختی است .

حسین المقیف افزود : بندر دیر با توجه به کوتاهی مسافت اکنون به عنوان دروازه اصلی تجارت بین قطر و ایران نقش‌آفرینی می‌کند .




مطالب مرتبط

تمامی شناورهایی که از شمال به جنوب خلیج فارس و بالعکس تردد می‌کنند ، باید از رأس‌المطاف عبور کنند و از آنجا که این جزیره زیرآبی بسیاری از دریانوردان خبره را غافلگیر کرده و به دام مرگ کشانده ، به محل اضطراب ناخدایان و به تعبیری "مثلث برمودا" و "دام مرگ" شهرت یافته است .

|

بدون تردید با سرمایه‌گذاری کلان قطری‌ها در بندر دیر ، ظرفیت این بندر به میزان چشمگیری افزایش پیدا کرده و رونق و اشتغال‌زایی بیشتری در این بندر رقم خواهد خورد . پیش از این نیز طرح توسعه بندر گناوه در شمال استان بوشهر با ۱۶ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری عملیاتی شده و اکنون ...

|

به دریانوردان و فرماندهان شناور‌ها توصیه می‌شود در صورت مشاهده هرگونه نارسایی و یا خاموشی بویه‌ها و دیگر علائم کمک ناوبری ، به مرکز کنترل مخابرات نزدیکترین بندر اطلاع‌رسانی کنند .

|

محصولات صادراتی ایران به قطر نقش مهمی در تامین نیازهای این بازار ایفا می‌کند این در حالی است که واردات ایران از قطر به طور عمده به کالاهای واسطه‌ای اختصاص دارد که در فرآیند تولید داخلی کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد . این روند حاکی از تکامل زنجیره تامین و تقویت همکاری‌های ...

|

عملکرد کانتینری در ۹ ماهه به ۵۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ، رشد ۳۵ درصدی نشان می‌دهد . عملکرد ترانزیتی بنادر استان بوشهر نیز با رشد ۲۵.۲ درصدی به یک میلیون و ۵۳ هزار و ۵۶۶ تن رسید و عملکرد صادراتی بنادر استان با رشد ۱.۲ درصدی به ۲۴ میلیون و ۲۹۲ ...

|

نظرات کاربران