در حال بارگذاری ...
  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی و خودروی هوشمند با مشارکت سازمان راهداری و دانشگاه امیرکبیر

    با توجه به این‌که وزارت راه و شهرسازی ، حمل و نقل برون شهری و بین‌المللی را بر عهده دارد ، توجه به برنامه‌ها و ابزارهایی که مسیر فناوری و هوشمندسازی را تسریع و تسهیل کنند در دستور کار این وزارتخانه قرار دارند .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ اولین کنفرانس بین‌المللی هوش مصنوعی و خودروی هوشمند با تمرکز بر ابزارهای نوآورانه هوش مصنوعی ، یادگیری ماشین ، داده کاوی ، بینایی ماشین ، پردازش تصویر ، سامانه‌های تصمیم یار و کاربرد آنها در هوشمندسازی راه و وسایل نقلیه برگزار شد .

     

     

     

     

    ضرورت تدوین نقشه راه برای توسعه هوش مصنوعی

    در این کنفرانس که با حضور وزیر کشور ، معاون وزیر راه و شهرسازی و اساتید برجسته دانشگاه امیرکبیر برگزار شد ، احمد وحیدی وزیر کشور گفت : لازمه تحقق اهداف ترسیم شده در حوزه هوش مصنوعی آن است که نقشه راه و زیست بوم محصول محور در حوزه فناوری و مبتنی بر اهداف اقتصادی ترسیم شود .

    وی با تاکید بر این مطلب که باید در حوزه هوش مصنوعی با تهیه و تنظیم نقشه راه ، تقسیم کار ملی شامل تبیین وظایف دانشگاه‌ها ، مراکز رشد ، شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری به‌ موقع برنامه‌ریزی و عمل کنیم ، افزود : اگرچه هوش مصنوعی فناوری شالوده‌شکن و بنیان برافکنی قلمداد می‌شود ، اما می‌تواند حوزه مهمی از ترکیب دانش‌های مختلف را تلفیق کند .

     

     

    تمرکز وزارت راه و شهرسازی بر برنامه‌ها و ابزارهای تسریع و تسهیل کننده هوشمندسازی

    شهریار افندی‌زاده معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که توجه به برنامه‌ها و ابزارهایی که مسیر فناوری و هوشمندسازی را تسریع و تسهیل کنند ، در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار دارند ، اظهار کرد : با توجه به این‌که وزارت راه و شهرسازی ، حمل و نقل برون شهری و بین‌المللی را بر عهده دارد ، توجه به برنامه‌ها و ابزارهایی که مسیر فناوری و هوشمندسازی را تسریع و تسهیل کنند در دستور کار این وزارتخانه قرار دارند .

    معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر این‌که باید با توسعه قابلیت‌ها اعم از دانش ، ابزارها و تخصیص منابع ، روند هوشمندسازی را سرعت ببخشیم ، افزود : وزارت راه و شهرسازی هوشمندسازی مدیریت اطلاعات و داده‌های حمل و نقلی ، مدیریت حمل و نقل بار و ناوگان تجاری ، تجهیزات ایمنی حمل و نقل و مدیریت و راهبری سوانح و حوادث را در دستور کار دارد ، همچنین توسعه طرح پایش ناوگان حمل و نقل بین‌المللی با استفاده از ابزار دوربین و ابزارهای نصبی روی ناوگان ، سامانه نظارت جاده‌ای بر کنترل و جریمه متخلفان ، سامانه اطلاعات و داده‌های حمل و نقل عمومی مسافری و باری در اولویت این وزارتخانه قرار دارد .

     

     

    ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک بین محققان و متخصصان هوش مصنوعی و نیز فناوری سیستم‌های حمل‌ونقل هوشمند از مهمترین اهداف این رویداد بین‌المللی است

    داریوش امانی معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در پیامی خطاب به شرکت‌کنندگان در این کنفرانس گفت : ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک بین محققان و متخصصان هوش مصنوعی و نیز فناوری سیستم‌های حمل‌ونقل هوشمند از مهمترین اهداف این رویداد بین‌المللی است و از مهمترین محورها و نیازمندی‌های فناوری در حمل و نقل جاده‌ای می‌توان به راه هوشمند ، ایمنی وسایل نقلیه، تجزیه و تحلیل تصادفات ، سامانه‌های حمل و نقل هوشمند ، حمل و نقل عمومی و مواد خطرناک و برنامه‌های هوشمند برای ارزیابی رانندگان اشاره کرد .

    وی در این پیام ابراز امیدواری کرد هم‌افزایی جامعه علمی و نخبه کشور با صنعت بزرگ حمل و نقل جاده‌ای ، ثمرات مثبت و موثری برای این حوزه به جای بگذارد .

     

     

    تشریح برنامه‌های آتی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در حوزه هوشمندسازی

    حمزه ذاکری رئیس مرکز توسعه آموزش ، مطالعات و نوآوری سازمان راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌‌ای در بخش سخنرانان کلیدی ، در خصوص آینده راه‌های هوشمند ، فناوری‌های پیشرفته و دستاوردهای اخیر این سازمان در زمینه هوشمندسازی ، توانمندی‌های مرکز مدیریت راه‌های کشور ، نرم‌افزارهای جدید و پیشرفته در خصوص مدیریت حوزه حمل و نقل ، پایش زیرساخت‌های راه‌های کشور ، سامانه‌های هوشمند حوزه راهداری ، سامانه جامع راهداری و استفاده از ابزارهای هوشمند در امور تخصصی سازمان سخنانی ایراد کرد .

    وی با ارائه روش‌های نوین در خصوص توسعه زیرساخت‌ها و هوشمندسازی و فناوری‌های جدید در حوزه راه هوشمند ، برنامه‌های آتی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای و حوزه راه و شهرسازی را بیان کرد .




    مطالب مرتبط

    در ۵ ماهه سال جاری ۱۳۶ شرکت به دلیل تخلف به کمیسیون ماده ۱۲ رسیدگی به تخلفات شرکت ها و موسسات حمل و نقل معرفی شد و ۳۰۰ شرکت نیز به کمیسیون ماده ۱۱ رسیدگی به تخلفات رانندگان حمل و نقل جاده‌ای در بخش کالا و مسافر و تعداد ۹۲ شرکت به کمیسیون ماده ۱۴ جهت رسیدگی به تخلفات ناوگان معرفی ...

    |

    جابجایی زائران اربعین با بهره گیری از هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس انجام شد . با پیش‌بینی سفر ۳.۵ میلیون زائر از استان های مختلف به مشهد در دهه پایانی ماه صفر ، باید توجه داشت که تا ۸۵ درصد آنها با خودروی شخصی به خراسان رضوی می آیند .

    |

    پایش شبکه راه ها فرصت های جدیدی برای توسعه مدل های پیش بینی ، برنامه ریزی بلند مدت و یکپارچه سازی با سایر سامانه های مدیتی مانند مدیریت پل ها ، تونل ها ، ایمنی و نقاط پرتصادف ایجاد نموده است . تدوام برداشت طی ۱۰ سال گذشته و توسعه سامانه PMS ، همپای کشورهای توسعه یافته ، موفقیتی ...

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر کشور با بیان اینکه باید تلاش شود پروژه راه آهن شلمچه به کربلا در اولویت قرار بگیرد ، گفت : مسیر دریایی خرمشهر – بصره ...

    |

    نزدیک به ۲۵ درصد زائران مشرف شده ، به میهن بازگشته اند که نشان دهنده اعتماد مردم به اطلاعیه های ستاد اربعین است و جای تقدیر و تشکر دارد . از روز جمعه شرایط برای افزایش موج برگشت وجود دارد و بخش های هوایی ، جاده ای ، ریلی و دریایی در آماده باش کامل قرار دارند .

    |

    نظرات کاربران